IBOD nakupování - zkušenosti s programem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1424
24.10.13 22:41

iBOD nakupování

Ahojky všem :)
Chci se zeptat jestli už tady někdo má alespoň začáteční zkušenosti z programem iBOD. Chtěla jsem se registrovat ale nikde jsem nenašla jestli členctví něco stojí aby mi potom nepřišel nějáký poplatek nebo tak :) Díky předem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1257
24.10.13 22:52

Tak já byla nedávno v bance u ČS, potřebovala jsem něco vyřídit. A tam mi paní taky říkala ať se přihlásím do toho IBodu nebo co to je :lol:. Že budu sbírat nějaké výhody za nákupy v určitých obchodech atd. A říkala, že je to zdarma. Tak jsem si říkala proč ne a ona mě do toho přihlásila na té pobočce. Ale myslím, že to půjde určitě i přes internet. Jinak taky jsem zvědavá jestli to bude k něčemu dobré :mrgreen:, nebo to je zas jen nějaká blbost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
24.10.13 22:55

Jo na internetu to tady mám. Je tu dokonce katalog věcí které si za určité body můžeš vybrat… Ale ještě mě zajímá jestli musím být u ČS ale snad ne je tu dokonce že si tento iBOD může zřídit kdokoli už od 15let… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.10.13 22:55

Já se k ibodu přihlásila na servis24.cz a už tam mám něco přes 900bodů, sbírají se díky platbě kartou (víceméně je bod za všechno, co se týká CS) a pak za nákup zboží v určitých obchodech a za ty body pak můžeš nakupovat z jejich nabídky věcí ;-) karta by mi měla prý přijít během týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
24.10.13 22:58
@natiova píše:
Jo na internetu to tady mám. Je tu dokonce katalog věcí které si za určité body můžeš vybrat… Ale ještě mě zajímá jestli musím být u ČS ale snad ne je tu dokonce že si tento iBOD může zřídit kdokoli už od 15let… :think:

Aha tak to se asi taky mrknu :D. Jinak s tím jestli to můžou i ostatní nebo jen ten kdo je u ČS ti neporadím…to fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
24.10.13 22:59

To jsem ráda že je to zdarma ale teď ještě jestli vadí že nemám ČS. Asi se mi ty body budou sbírat pomaleji ale můžu se k tomu přihlásit i tak ne? Chápu to dobře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.10.13 23:00

No chtějí tam číslo karty a když jsem vyplnovala registraci, tak po mě chtěli aktivační kod, který jsem měla na servis24.cz, takže těžko říct…

Příspěvek upraven 24.10.13 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
24.10.13 23:00

Řikám si že to snad nevadí když to může mít občan od 15let tak ten asi těžko bude mít kloudnej účet u ČS :D…už v tom mám bordel řádnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.10.13 23:04

I když to je spíš proto, aby se přičítaly body i z účtu, hele zkus se registrovat na jejich stránkách ibod.cz a jestli tě to pustí, tak není co řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.10.13 08:28

Holky a kde najdu ten aktivační kod, hledám a nikde to tam nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.10.13 08:41

Dobrý už jsem ho našla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
25.10.13 13:55

Tak taky jdu na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zahradka01
4.11.13 11:53

Pozor pro toho, kdo máte u ČS služby zdarma!!!

Tohle mi přišlo jako odpověď na můj email…

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co vše se pro mě jako zákazníka ČS změní registrací v iBodu. Mám osobní účet zdarma a k tomu spořící plán s výhodným úročením. Někde jsem se dočetla, že registrací v iBodu o tyto výhody přijdu.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se obrátila na bonusový program iBOD.
O tyto výhody registrací do programu iBOD nepřijdete a budete moct sbírat ibody od partnerů programu. Přijdete o ně pouze v případě, že si v rámci iBODU aktivujete sběr ibodů od České spořitelny.

Hanka

• Citovat
  • Upravit
KarelMCG
8.11.13 09:58

Pozor na Program výhod u ČS

Opravdu velký POZOR!!! Není možný souběh programu výhod a iBodu. Aktivací (sbíráním bodů) od ČS ke kartě iBodu odstupujete neodvolatelně z programu výhod podle bodu nevím kolik všeobecných podmínek atd atd. Tak nějak zní jeden z bodů úplně dole, který většinou nikdo nečte. Je opravdu třeba zvážit co komu přinese víc, jestli sbírání bodů a odměn nebo jasné slevy programu výhod.
Vypadá to, že ČS chce zrušením programu výhod zvednout ceny za provoz účtů.

• Citovat
  • Upravit
zahradka01
8.11.13 10:11

Registrace na iBod (u ČS) = ZRUŠENÍ slevy na Osobní účet u ČS? (Program výhod)

Hledala jsem a na www https://ibod.cz/partner/csas jsem nalezla v článku 3.1. následující:
„NEODVOLATELNÝ souhlas se zrušením Programu výhod“ (celé znění viz. níže)

3. Ovlivňuje sběr ibodů od České spořitelny ostatní výhody?

3.1. Kdo má Program výhod, nemůže sbírat ibody za aktivní využívání finančních produktů
Pokud ke dni aktivace máte platnou i Smlouvu o poskytování Programu výhod, můžete se rozhodnout, jestli chcete automaticky sbírat ibody za aktivní využívání finančních produktů nebo čerpat zvýhodnění z Programu výhod, tj. slevu z ceny Osobního účtu. Pokud zvolíte ibody za aktivní využívání finančních produktů České spořitelny, vyslovujete tím neodvolatelný souhlas se zrušením Programu výhod. Takové zrušení je plně v souladu s bodem 6 Smlouvy o poskytování Programu výhod.
Pokud si zatím ponecháte Program výhod, můžete kdykoli v budoucnu své rozhodnutí změnit a zahájit automatický sběr ibodů za aktivní využívání finančních produktů České spořitelny. Stačí o to požádat na infolince iBODU 800 606 800 nebo on-line na www.ibod.cz.

3.2. Nelze sbírat ibody a zároveň body do Bonus programu
Pokud si aktivujete sběr ibodů od České spořitelny, ukončíte tím sbírání bodů do Bonus programu u všech svých účtů. O své body z Bonus programu ale nepřijdete. Při aktivaci ibodů Vám nabídneme převod bodů z Bonus programu na ibody v poměru 3 : 1, tedy za každé tři body v Bonus programu získáte 1 ibod. Převedeny budou vždy všechny body z Bonus programu ze všech účtů.
Převod bodů z Bonus programu můžete při aktivaci ibodů také odmítnout a bonusové body si ponechat. Převod na ibody můžete provést kdykoli v budoucnu nebo je kdykoli běžným způsobem vyčerpat podle platných pravidel Bonus programu České spořitelny.

3.3. Nelze mít zároveň zvýhodněnou cenu osobního účtu a automaticky sbírat ibody za aktivní využívání finančních produktů
Pokud máte aktivovaný sběr ibodů a zároveň máte díky libovolné marketingové kampani slevu z ceny na vedení svého osobního účtu, nemůžete po dobu využívání této zvýhodněné ceny získávat automaticky ibody od České spořitelny za aktivní využívání finančních produktů uvedených v Příloze č. 1. Jakmile skončí účtování zvýhodněné ceny osobního účtu, začnou se Vám ibody opět automaticky připisovat.
Můžete kdykoli rozhodnout, že již nechcete slevu z měsíční ceny svého osobního účtu a zažádat na www.ibod.cz nebo na infolince iBODU 800 606 800 o zahájení automatického sběru ibodů za aktivní využívání finančních produktů a účtování plné ceny za osobní účet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák