Potřebuji kabelku - vhodnou ke kostýmu i džínám

5532
24.10.13 13:44

Potřebuji kabelku, ale nevím jakou

To je zase téma, co? :oops: :mrgreen:
Ale já mám fakt problém. Potřebuji nějakou kabelku, kterou bych mohla nosit jak ke kostýmu a lodičkám, tak i k džínám a botaskám :lol: :lol: :lol:. Co se dneska nosí? Já vůbec nevím, jakou si mám vybrat. Mám jich asi 10, ale prostě už se mi nelíbí :lol:. Takže potřebuji něco univerzálního, ani velká, ani malá, tak aby se do ní vešel diář, peněženka, doklady, šminky - no prostě samé důležité věci :oops: :lol: a aby byla přehledná - tudíž alespoň dvě, tři přihrádky. Doporučte prosím nějakou :kytka: :kytka: :kytka: Já už z toho začínám mít depku. Nemám ráda nákupy a chci se líbit - to je úkol pro bohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Ivy
24.10.13 13:46

Taková kabelka neexistuje ;). Buď bude málo elegantní ke kostýmku nebo cokoliv jiného než šusťáková sportovní bude k botaskám jako pěst na oko :).

• Citovat
  • Upravit
49159
24.10.13 13:52

Kabelka co se hodí k botaskám i ke kostýmu neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.10.13 13:52

Co nějakou od Dara Bags? Já už kupuju kabelky v podstatě jen u ní :). Naposledy jsem pořizovala tuhle a nosím jí denně http://www.fler.cz/zbozi?…
co třeba něco takového? http://www.fler.cz/zbozi?…
nebo http://www.fler.cz/zbozi?…

ale já kostýmky nenosím, tak nevím, jaká by se hodila i k němu. Pokud jsem úplně mimo, tak se omlouvám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.13 13:53

Myslim ze to co hledas je protimluv stejne jako kdyz chce nekdo golfky do terenu. Ale k tem prihradkam miluju super vychytavku, kdysi koupenou tusim nekde v tchibu, neco jako organizer do kabelky. Nacpes tam vse, takze je to hezky usporadane a pak bez problemu prehazujes mezi kabelkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.10.13 13:53

@helenkka áá koukám, že než to nacvakám, tak jdu s křížkem po funuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.10.13 13:57

Ahoj, mam tuto kabelku a nosim ji skoro porad- do divadla se sice nehodi, ale kdyz jsme sli treba do kina a mela jsem na sobe male cerne tak jsem si ji k nim klidne vzala a vypadalo to pekne.
 http://www.rakuten.de/…8297275.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.10.13 14:03

@helenkka Zamilovala jsem se, už vím, kam pošlu Ježíška :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4742
24.10.13 14:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.10.13 14:12

@Mahja jojo Dara Bags je hodně zrádná.. já už tam radši nekoukám :mrgreen: ale zas vím kam jít najistotu, když nějakou novou kabelku „nutně potřebuju“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.13 14:19

Uaaaa ze ja sem lezla :zed: :zed:
Nadhera jsem si to ulozila a ted ne to bude pronasledovat dnem i noci :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.10.13 14:31

Bože můj. Za týden se máme stěhovat a mě postihla vyhazovací mánie. Ale nějakou tu kabelku ráda přiberu pod svá ochranná křídla. Jak si vybrat jen jednu? :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
24.10.13 14:31

Tak a jsem tam, kde jsem byla :mrgreen: :zed: :mrgreen:
To vypadá, že si nakonec budu muset koupit alespoň dvě. Holky, děkuji moc za všechny typy a rady. Jsem z toho zase úplně mimo. No, ale už vím, co frčí a jakým směrem půjde můj výběr.
Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
24.10.13 14:51

Já myslím, že kabelek, které jsou klasické a univerzální a hodí se ke všemu, je víc než dost. Pokud je to kvalitní kůže a dobrý tvar, tak ji můžeš vzít k čemukoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.10.13 14:56

Dara Bags :srdce:

@Lolllo rifle, botasky a kožená kabelka prostě nejdou dohromady - pokud se bavíme o takové, která splní kritérium nošení ke kostýmku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák