IBOD nakupování - zkušenosti s programem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
9.11.13 12:37

Takze kdyz mam napr. vybery zdarma, tak aktivovanim iBODU se to zpoplatni?…

• Citovat
  • Upravit
zahradka01
9.11.13 15:12

Raději se na to zeptejte.....

Je to možné a velmi pravděpodobné, určitě je lepší se přímo na to zeptat. Mně bylo napsáno mailem, že v mém případě, by moje výhody opravdu tímto skončily.

• Citovat
  • Upravit
9909
11.11.13 16:25

Ahoj stalo se vám že vám poslali dvě karty? Před 14 dny mi poslali kartu, zaregistovala jsem se přes internet.
Dneska mi přišla další karta zase na moje jméno a po přihlášení mi funguje ta karta co mi poslali dnes. :nevim: :nevim: Mám teda používat tu kartu na kterou se můžu přihlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.13 22:45

Prosím, nějak sjem se nedočetla, jestli můžu být registrovaná v tom programu iBod, i když nejsem klientem ČS a ani se jím stát nechci. Už jsem byla a raději jsem utekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zahradka01
29.11.13 12:04

Mně kdyby nenabídli vedení a výběry zdarma a výhodný úrok, tak jsem už taky jinde. Proto myslím využili slavný iBod, aby alespoň pár dušiček, které si pečlivě nepřečtou obchodní podmínky, nachytali a přece jen pár penízků zase dostali zpátky. Slovo „neodvolatelný souhlas se zrušením Programu výhod“ v první kapitole obchodních podmínek mluví za vše…a Program výhod je právě sleva na účet apod…

• Citovat
  • Upravit
14.12.13 20:48

V rijnu jsem se prihlasila do iBOD do dneska tam nemam zadne body, volala jsem tam abylo mi receno at poslu kopii pokladniho bloku. Prihlasena tam jsem kartu mam taky ale pripsane body ne. V sobotu jsem kartu opet pouzila tak jsem zvedava jestli tam budou body pripsane.Pani pokladni kartu pouzila tak jsem zvedava.Ale ze bych musela po kazdem nakupu posilat kopii pokladniho bloku to by se mi pekne prodrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.14 15:23

iBod

Ahojte vsichni :),

mám účet u ČS a za každý pohyb na účtu se mi připisují nějaké iBody, ani to nějak detailně nesleduji za kolik peněz kolik bodů atd. Momentálně tam mám přes 1 500 iBodů a můj manžel má přes 2 000 iBodů. A ze zvědavosti jsem se dívala co bychom si za to mohli pořídit, ale nic zajímavého :|. Ale je tam zajímavý katalog a to „Charita“. A mě napadlo, že když ty iBody mi naskakují, jen protože využívám svůj bankovní účet, tak bych je mohla využít k tomu, abych někomu pomohla a nic mě to vlastně nebude stát :D. Ale ty iBody co máme s manželem na nic moc nevystačí.

Tak mám návrh. Co kdybychom, ti co ty body nezužitkují, protože jich mají málo, nashromáždili na jednom místě a koupili za ty body něco pro „Charitu“? Aspoň nepřijdou nazmar a nebudou ležet zbytečně na účtě jako mě :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
28.7.14 16:47

doba dodání

Tak jedna zkušenost s iBodem… Objednala jsem si za body zboží, body se mi už samozřejmě odečetly (i šílených 480 bodů na poštovné) a čekám :evil: V jejich FAQ je napsáno, že dodávka zboží je maximálně 14 dnů od objednání. Dneškem čekám už 18.den a stále nic. Před týdnem mi přišel e-mail, že objednávka byla vyřízena, i tak se zobrazuje v mém kontu, ale věci stále nikde. Bohužel ani neni možné si nikde online zkontrolovat, kde se zásilka nachází… Takže tak :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.8.14 17:44

ibody+program výhod

Dobrý den,
dneska jsem asi omylem klikla na odkaz „Aktivovat sbírání ibodů a deaktivace programu výhod“. Myslíte si, že to už je to neodvolatelné zrušení? Není to potřeba nějak písemně potvrdit? Sakraš, já a internet :oops: Nebo, nevíte co s tím?
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.14 16:56

Povinně přečist!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.8.14 16:03

Pokud jste aktivaci automatického sběru bodů od ČS provedla omylem a nechcete ibody od ČS sbírat, je nutné provést deaktivaci. Tu provedete skoro stejně jako aktivaci :) po přihlášení, v přehledu partnerů najedete na ČS a kliknete deaktivovat, zadáte aktivační kód a datum narození a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.10.14 23:22

Ahoj…
Takze pokud to dobre chapu..mam studentsky ucet…neplatim skoro za nic a tim, ze jsem.se registrovLa v ibodu za ucet budu platit?
Lze registraci v ibodu zrusit?
Diky za odpovexi;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
25.10.14 08:06

@Annyyy Registrace zrušit lze. Od 1.10. jsou nová pravidla a nejsou žádné konfliktní slevy (takže máte slevy na účtu i sbíráte body). A konfliktní byl Program výhod a MGM, ale radši si to ověřte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.1.15 10:46

KATASTROFA

Zdravim vsechny,

musim se podelit o v dnesni dobe neskutecnou zkusenost s touto sluzbou. Objednavka nekolik druhu zbozi na vanocni darky KONCEM RIJNA (pro jistotu). Zasilka dorazila misto behem 14 dni az za mesic :evil: a vice nez z poloviny nekompletni. :evil: Misto promptniho vyreseni mi oznamili, ze maji 30denni na vyrizeni reklamace. Bohuzel vyrizeni netrvalo 30 dni, ale jeste dele. :evil: Prvni tyden v lednu mi slavnostne zavolali, ze konecne si to srovnali a DO TYDNE, ze mi poslou zbyle veci. Takze vyrizeni zasilky trvalo nikoliv slibovanych 14 dni, ale skoro 2 a pul mesice… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.15 12:22

Já se přidám taky se zkušeností. Vybírali jsme tam za body dárek k Vánocům, podle recenzí jsem ani nečekala, že bychom ho do těch Vánoc dostali, ale všechno proběhlo v pořádku. Dorazil během 14 dní. Za mě tedy spokojenost. Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák