Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongKočárek mám a nemůžu proti němu absolutně nic říct
. Nevrže, nic se neviklá, udržujem podle doporučení a jsem maximálně spokojená. S tím, že zabere víc místa v autě jsem počítala, hledala jsemkočár s co největší korbou. Skládání je přes dva čudlíky v pohodě, zatím jezdíme v hluboké, ale i sportovní verzi jsem na synovci důkladně ozkoušela. Jo a máme koupený i skate a taky dobrý, jen mě zarazilo, že se před nacvaknutím na kočárek musí dát do vařící vody ![]()
@Verun83 máme koupený přímo v jejich firemní prodejně, kupovali jsme tam i kočár loni. Prodavačka fakt super, původně jsem nechtěla bílou konstrukci a nakonec ji mám a ťuk ťuk jak měla horší recenze, tak nepraskla.
@Verun83 předpokládám, že ano. Preventivně jsem se na něj byla juknout, ale značka tam nikde není.
@Verun83 tak jsem kukla na batolátko a máme přesně ten, co tam nabízejí, jen nemám na boku nápis firkon.
Dá se potah ze sporťáku úplně celý sundat, abych ho vyprala? Děkuji.
@doumi a jak jsi z toho prosím vyndala ty sololitové desky? Tu zádovou jsme vyndali, ale tu pod nohami (ta část, co se polohuje), tak je zašitá a deska vyndat nejde ![]()
@Zuzlounek prala jsem to i s ní… musela jsem, protože mi kočár chytil na půdě lehkou plíseň, takže jsem neměla na vybranou..
To spis koupit ten skate, budu resit na jare.