Firma Cerd System

106
12.7.16 14:48

Firma CERD SYSTEM

Dobrý den,

Zaregistrovala jsem se na stránkách u firmy CERD SYSTEM LLC a nějak jsem tam zaklikla to, že si objednávám službu zpoplatněnou za 2000 Kč,– s tím, že mi budou chodit výpisy po dobu 5 let o bezdlužnosti. Akce nešla vrátit nijak zpátky. Napsala jsem nespočet e-mailů o tom, že chci odstoupit od toho závazku na jejich adresu, kterou mají uvedenou na stránkách a nikdo se mi neozval a nevyjádřil k tomu. Napsala jsem stížnost i na ČOI, ohledně reklamace že se nikdo doposud neozval. Jak mám teď postupovat dál? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19787
12.7.16 14:57
@Debbi93 píše:
Dobrý den,Zaregistrovala jsem se na stránkách u firmy CERD SYSTEM LLC a nějak jsem tam zaklikla to, že si objednávám službu zpoplatněnou za 2000 Kč,– s tím, že mi budou chodit výpisy po dobu 5 let o bezdlužnosti. Akce nešla vrátit nijak zpátky. Napsala jsem nespočet e-mailů o tom, že chci odstoupit od toho závazku na jejich adresu, kterou mají uvedenou na stránkách a nikdo se mi neozval a nevyjádřil k tomu. Napsala jsem stížnost i na ČOI, ohledně reklamace že se nikdo doposud neozval. Jak mám teď postupovat dál? Děkuji za odpovědi.

O CERDu je diskuzní vlákno tady: https://www.emimino.cz/…race-174850/

Ta služba s těmi výpisy už začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.7.16 14:58

Nezaplatila jsem tu službu, chci jí zrušit i účet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.7.16 15:20

Na jejich emailovou adresu píšu a bez odezvy. Tak já už vážně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
12.7.16 15:35

@Debbi93 Já u nich účet mám a kašlu na to. Nastavil jsem si spamový filtr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová