Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych poradit. Delsí dobu mám problémy s psychikou nebo nejspíš to bude asi ukostliva porucha.Byla jsem u lekaře tak my byla diagnostikovana težké projevy tetanie, ale mužu říci že to nejak nezvladám mám porad takový pocit napětí aby se mi něco nestalo zachvat mam tak dvakrát do týdne byla jsem u lekaře tak mi napsal neurol a mám prý zvažit nad slabšími antidepresivy poslední dobou mám i nějaké problémy finanční i s partnerem tak se s toho nemůžu vykopat mam 3 letou dcerku. Včera jsem byla na masaži neboť jsem byla cela stuhla a pichala mi jestě jehlicky Tak prosím o radu co delat dekuji Alice
Jestli chceš napiš do IP, měla jsem to podobné, ale nechci to tu rozebírat veřejně ![]()
Najděte si psychoterapeuta či psychoterapeutku a řešte to. Není nezbytné platit hotově, spousta má smlouvy s pojišťovnou, případně bezplatné služby nabízí různé neziskovky a nebo v rodinné poradně dělávají i individuální terapie.
Psycholog/psychoterapeut také bude umět lépe odhadout, jeslti je třeba k psychoterapii přidat medikaci. Pokud berete léky na úzkost a nebo na deprese, tak je naopak potřeba k tomu vždy přidat psychoterapii. Léky jen utlumí projevy, ale nenaučí vás proč se do takových stavů dostáváte a co s tím.
Jinak s neurolem opatrně, je silně návykový.
V profilu píšeš, že jsi od Ostravy, tak tam můžu vřele doporučit doktorku Niliusovou a nebo jejího syna (mají společnou ordinaci). Mají smlouvu s pojišťovnami.