Firma Elody zkušenosti

14.6.25 09:25

Firma Elody zkušenosti

Dobrý den, zajímá mě, zda nemáte někdo zkušenost s firmou Elody, chtěli jsme se tam jít podívat na snubní prstýnky, zatím nemáme domluvený termín, ale neustále nám volají, nahání, slibují slevu, která se s každým dalším telefonátem navyšuje, nabízí dokonce soutěž o snubní prsteny v hodnotě 30 tisíc zdarma a také líbánky na Maledivách. Recenze jsem na tuto firmu našla ve směs kladné, ale něco mi na tom nesedí, že mají za potřebí takhle zákazníky uhánět a dávat obří slevy atd… Nemáte prosím někdo zkušenosti, případně snubní prsteny od této firmy, jak jsou kvalitní atd? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8534
14.6.25 09:31

Zkušenost nemám, ale pokud by mě někdo takhle uháněl, tak to bych si nic nekoupila. Seriozni firma nemá potřebu dělat na zákazníka takový tlak a nabízet hory doly, zlatý důl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
14.6.25 09:49

To by mě asi spolehlivě odradilo tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
14.6.25 10:45

Reklama na soutěž mi vyskakuje pravidelně na FB. Myslím si, že cena bez slevy bude natažená a se slevou bude cena odpovídající. Tyhle „výhodné akce“ nesnáším. Když jsme poptávali okna do celého domu, bylo to podobné. Hned sleva z 560 000 na 350 000. Vůbec jsme se jimi nezabývali. Cena kolem 300 000-320 000 byla odpovídající, protože nám to tak nacenily firmy se slevou i bez slevy.
Prstýnky jsme si nechali dělat na zakázku a vyšlo to levněji než hotové ze zlatnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
14.6.25 10:53
@AnnieTRoj píše: Více

Vzpomínáš na Horsta Fuchse? Jak nabízel například pánev, která normálně stojí 12.000 Kč, ale nyní je za 1.500 Kč a když zavoláš do 30 minut tak dostaneš zdarma ještě jednu pánev a k tomu sadu nožů jako dárek?? A kolik lidi si z toho sedlo na zadek :lol: Tohle mi to úplně připomnělo jak jsem viděla tu vaši velkou slevu z 560 na 350 tis. Kč :lol:
Firma co uhání zakl. taky ví jak na zákazníka tlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
14.6.25 10:57
@izabe píše: Více

Matně si ho pamatuji. Mě tyhle teleshopingový praktiky vždy odradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.25 07:35

Podvodníci z elody

Myslím, že je celkově ta firma trochu zvláštní, ceny mají velice vysoké, neodpovídá to vůbec úrovni na jaké ta značka je. Vyrábí jim to všechno nějací chorvati, takže tomu nemůžou ani rozumět, jsou to pouze přeprodejci. Filipa z elody označují za geniálního marketera a přitom působí jako podomní prodejce levné kosmetiky. Ještě jako vrchol mi přijdou
očividně falešné recenze na Google. :poblion: To by měl řešit Google a jejich oddělení, popř česká legislativa by toto mohla považovat za nekalou soutěž a mohli by za to dostat slušnou pokutu několik mil. Zatím jim to ale prochází tak uvidíme jak dlouho 8) Do té doby bych si určitě radši vybral českého výrobce. Pěkný den

Příspěvek upraven 16.06.25 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2754
15.6.25 08:10

No, stačí trochu počítat. Nabízí úplně obyčejné zlaté prsteny pár, dohromady 4 gramy za 28 tisíc, respektive 23 na prodejně. Kdyz zadas do googlu prsten 2 gramy, prodávají se cca od 4 tisíc, tj 8 tisic za 2. Elody je tedy předražené 3× respektive 3,5×. :D no neber to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
15.6.25 11:24

To je dost podezřelé chování. Nemám dobrý pocit z firem, které se mě snaží urvat za každou cenu a nabízí podezřele moc, za podezřele málo. Většinou to totiž nevěstí nic dobrého. Firma, která je na tom dobře, tohle obvykle dělat nemusí… Zkuste normálního zlatníka. Moje zkušenost je taková, že spousta z nich vám za hezkou cenu prstýnek i vyrobí, pokud nebudou mít přesně to, co byste si představovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 20:56

My s teď už manželem tam byli. Prsteny krásné, cena něco kolem 30tis( pár). Nevzali jsme je. Ale shodou okolností jsme našli ty samé prsteny o 20 tis levněji. :roll:. Je potřeba se podívat na to, kolik zlata a tak. My koupili ty samé za 10tis. Za mě naprosto přepal. Hlavně taky jsme utekli jen kvůli přístupu, protože prodavačka hned jo dobrý sluší. Jak na vietnamské tržnici 8o :) každopádně si myslím, že preprodavaji. Protože hodně stejných prstenů se najde všude. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29.7.25 13:47

@AnnieTRoj mohu poprosit tip, kde jste si nechali dělat a zhruba cenu? Diky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 13:47
@Anonymní píše: Více

A odkud jste sehnali prstýnky levněji? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
29.7.25 15:35
@Ivcakalaskova píše: Více

Zlatnictví Twenty (mají stránku na fb), dělali nám je na dálku, poslali zkoušecí kroužky a pak prstýnky. Vše bylo v pohodě během tří týdnů hotovo. Manžel na ně měl doporučení z práce (dva kolegové si je tam nechali dělat). Staly necelých 16000, bílé zlato, ale máme hodně jednoduché, přesně takové, jaké jsme chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.26 23:11

@Anonym246810 S firmou jsme spokojeni a snubní prsteny jsou krásné. Byli jsme na konzultaci a rozhodně žádné nucení neproběhlo. Ale možná je to tím, že jsem zdůraznila co chci a jak to chci. Ja si vybrala s pravými diamanty a přítel obyčejný. Za nás vše naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák