Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@j.a.n.i1 píše:
Jo, ale pak je ještě potreba porovnat to s cenou, když leti pouze 2 dospělí…
to je fakt, většinou tam za ty dospělé naskočí vyšší cena, když je dítě zdarma… což mě vždy překvapí, já myslela, že je to bráno jako nějaká nekalá praktika
@j.a.n.i1 píše:
Jo, ale pak je ještě potreba porovnat to s cenou, když leti pouze 2 dospělí…
Byla stejná, původně jsme chtěly jet s kamarádkou samy.
Ještě si to ověřte, ale četla jsem snad včera, že z malých letist jako jsou Pardubice to létat nebude. Že smart wings to cestovkam na pristi sezonu odmítlo. Bude létat pouze z Prahy, Brna a Ostravy.
@j.a.n.i1 píše:
@marin A ono snad existují jen SmartWings?
Ne, ale psala, že chce zájezd s cestovkou, a tam to s nimi bývá.
@marin píše:
Ne, ale psala, že chce zájezd s cestovkou, a tam to s nimi bývá.
A to myslíš, ze cestovka neumi dojednat jineho dopravce?
@j.a.n.i1 píše:
A to myslíš, ze cestovka neumi dojednat jineho dopravce?
Zatím jednali s tímto. Jen jsem psala, co jsem četla, že zatím toho dopravce nemají, tudíž kupovat teď zájezd, když chtějí jedině z Pardubic může být problém.
@marin Projizdela jsem nabidky a oproti lonsku jich z Pardubic neni o nic min, taky chci letet ideálně z nich, male letiště, klid, parkovani na cely tyden zdarma… Jen holt nabidka destinaci horší, ale ono by se to mohlo tim jednanim s jinymi spolecnostmi naopak zlepsit. Nejhorší je smrt z vydešení.
@j.a.n.i1 píše:Účelem mého příspěvku nebylo nikoho děsit.
@marin Projizdela jsem nabidky a oproti lonsku jich z Pardubic neni o nic min, taky chci letet ideálně z nich, male letiště, klid, parkovani na cely tyden zdarma… Jen holt nabidka destinaci horší, ale ono by se to mohlo tim jednanim s jinymi spolecnostmi naopak zlepsit. Nejhorší je smrt z vydešení.
@j.a.n.i1 píše:
tak ona je to čerstvá informace. Už se rozčilovat i hejtman jednoho toho zasaženého kraje. Je možné, že si to nasmlouvají s jiným dopravcem, ale třeba taky ne a za pár měsíců těm, co už koupili, dají vědět změnu odletu.