Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,chtěla bych tohle koupit malému:
http://www.easytoys.cz/…p-14829.html
Nemáte s tím někdo zkušenost?Díky ![]()
Ahojky Momi ![]()
Vyhozený prachy-podle mě ![]()
Měli jsme ho ,použité z MMB.Adam o to sice chodil opřený,ale jinak ty hračky ho moc nebraly
Jak začal chodit tak s tím akorát běhal a dělal rámus
Někdo na to chodítko nedá dopustit za mě teda nee
Jestli to chceš na rozchození prcka tak bych koupila Tohle
My ho máme dodnes-ten košík.A pořád to tu vozí a cpe do toho věci a hračky ![]()
verenika píše:
Ahojky Momi![]()
Vyhozený prachy-podle mě
Měli jsme ho ,použité z MMB.Adam o to sice chodil opřený,ale jinak ty hračky ho moc nebralyJak začal chodit tak s tím akorát běhal a dělal rámus
Někdo na to chodítko nedá dopustit za mě teda nee
Jestli to chceš na rozchození prcka tak bych koupila Tohle
My ho máme dodnes-ten košík.A pořád to tu vozí a cpe do toho věci a hračky
Ahoj,právě že bych to chtěla na rozchození
malej má rád dveře,drží se jich,a jde.Jinak okolo nábytku obchází,ale rády bych,aby se pustil do prostoru ![]()
Momi-chápu,ale píšu ti svojí zkušenost.Já bych kouila ten košík,o ten se dá taky opřít a jít.No uvidíš co ti napíšou holky.
Ty hračky na tom chodítku mi přijdou takový miminkovský
Jak říkám,Adam má ten košík dodnes.Házím mu do toho večer hračky a on je v tom přes den vozí,nebo mi v tom vozí prádlo na věšení ![]()
ahoj…tak ja mam uplne opacny nazor…mi jsme meli taky tlacitko tehle znacky ale malinko jinej model…ne tolik hracek… nas pan zacal chodit az v18mesicich…ale s timhle chodil od 13 do tech 18m… byly sme z toho nadseni a on taky, ted je ma puceny nase sousedka a uzili ho taky dost…
asi zalezi na ditku…jak brzo zacne chodit…
ty hracky na tom nejsou dulezity..za chvilku se okoukaj jako vsechny..ale na chozeni uplne super a doporucuju pro dite kterymu se nechce chodit
![]()
no a na vic ten nas se dal prestavet na vozejcek..
Ahoj.Já má chodítko z Anglie a je skvělé.Malý s ním jezdil dokud nenabral stabilitu.Jsou tam zvířátka a čísla v angličtině.Jen teď už je trochu opomenuto,tak zvažuji prodej.Nevím zda ho nechat jen kvůli číslům
.Kdyby jsi chtěla,tak mohu nafotit
.
http://www.detskypark.cz/…fisher_price
meli sme tento..ale stal 700kc
ahoj,
my teda nemáme přesně tohle, ale klárka mi na to hodila bobek:-), když jí k tomu postavím tak s tím chodí, ale jina nee ![]()
na tom jedno obrázku ze shora se mi zdá že při chůzi do toho bude malej kopat ale nevím.
http://www.detskydum.cz/…ging-528501/#…
my máme tohle, a je šikovná že má nakolečkám ještě pruh gumy takže to nejede tak rychle
ale jestli můžeš půjč si ho od nějaké kamarádky třeba na dva a uvidíš jestli to bude malýho bavit at nevyhodíě peníze
Ahoj, tak my mame choditko-tlacitko i vyse zminovany nakupni kosik. Davca se ted rozchazi, choditko pouziva denne. O kosik kdyby se oprel, tak slitne. Neni delany na takovy zpusob „zatizeni“ proste by se preklopil.
Ja bych pro mrne koupila choditko, nase kluky berou i ty hracky na nem (mame tedy jine) a kosik pozdeji.
My ho máme - teda to druhé, jak jsou ty menší obrázky - dostali jsme. Jsem s ním spokojená, vytáhla jsem ho v těch 9 měsících, to si z leže brnkal s těma blbinama, jak se postavil, tak trošku zahálelo, protože mu to ujíždělo moc rychle, ale jak začal chodit, tak ho rád tlačí, jezdí s tím doteď. Naloží si tam nějaký náklad, kostky, medvědy a vozí to po bytě.
Na druhou stranu ale je teda Samík takový, že rád tlačí i náklaďáky, stolce, nočníky… Tak možná podle toho, co ho baví ![]()
Takže my jsme spokojení, možná bych zkusila i nějaké z druhé ruky, kdyby to vyšlo levněji… To naše je používané a máme ho jak nové
Ale chodit se s tím nenaučil, jestli ti jde o toto, je to spíš až pro chodící dítě - což vlastně stačí i ten nákupní vozík
I když jestli máte koberce, tak to asi tak ujíždět nebude
![]()
Angua píše:
My ho máme - teda to druhé, jak jsou ty menší obrázky - dostali jsme. Jsem s ním spokojená, vytáhla jsem ho v těch 9 měsících, to si z leže brnkal s těma blbinama, jak se postavil, tak trošku zahálelo, protože mu to ujíždělo moc rychle, ale jak začal chodit, tak ho rád tlačí, jezdí s tím doteď. Naloží si tam nějaký náklad, kostky, medvědy a vozí to po bytě.Na druhou stranu ale je teda Samík takový, že rád tlačí i náklaďáky, stolce, nočníky… Tak možná podle toho, co ho baví
Takže my jsme spokojení, možná bych zkusila i nějaké z druhé ruky, kdyby to vyšlo levněji… To naše je používané a máme ho jak novéAle chodit se s tím nenaučil, jestli ti jde o toto, je to spíš až pro chodící dítě - což vlastně stačí i ten nákupní vozík
![]()
![]()
ahoj..to malinko nesouhlasim…nas malej s tim 5mesicu chodil nez se naucil chodit sam…jinak taky tlacil nocnik,vetsi auta…atd..tohle sme brali i nastevy ke znamym na dvorecek…nebo tam kde sem nechtela aby lezl po zemi a nemusela sem ho porad vodit za ruce.....
opravdu je kazde ditko jine a clovek obcas koupi vec kterou plne vyuzije a obcas ne
)
nasemu malymu to ujizdelo asi 2 tydny nez se s tim naucil…protoze prose chodit nemumel..dalo mu praci jen se k tomu postavit…ale pak to paradne celejch 5 mesicu ovladal nez zacal chodit sam …
Taky jsme ho měli, děti s ním docela vyhrály, obě - i starší Kuba tehdy 4r, vozil v tom kdeco. Na chození to šlo po koberci, na plovoučce to docela ujíždělo. Je fakt, že Kačenku jsem nikdy za ruce nevodila, naučila se s tímhle chodítkem, nebo s dětskou židličkou ![]()
Jestli bys měla zájem o použité, prodala bych ![]()
Měli jsme něco podobného, malá s ním chodila, zpočátku nechtěla, bála se, ujíždělo jí a padala, pak na to přišla, nakládala si do toho listí a kamínky a to jí bavilo. Využili jsme to tak měsíc, pak začala chodit sama a nestojí o to a chodila s ním jen venku, a to tak 4× týdně. Já bycho ho nikdy nekoupila, protože to není zrovna levná záležitost a moc se nevyužije, ale měla jsem půjčené od ségry. Ale ten nákupní košík je super.
Angua píše:
My ho máme - teda to druhé, jak jsou ty menší obrázky - dostali jsme. Jsem s ním spokojená, vytáhla jsem ho v těch 9 měsících, to si z leže brnkal s těma blbinama, jak se postavil, tak trošku zahálelo, protože mu to ujíždělo moc rychle, ale jak začal chodit, tak ho rád tlačí, jezdí s tím doteď. Naloží si tam nějaký náklad, kostky, medvědy a vozí to po bytě.Na druhou stranu ale je teda Samík takový, že rád tlačí i náklaďáky, stolce, nočníky… Tak možná podle toho, co ho baví
Takže my jsme spokojení, možná bych zkusila i nějaké z druhé ruky, kdyby to vyšlo levněji… To naše je používané a máme ho jak novéAle chodit se s tím nenaučil, jestli ti jde o toto, je to spíš až pro chodící dítě - což vlastně stačí i ten nákupní vozík
![]()
![]()
Máme tak na 80% lino-novilon.Jde mi spíš o to,aby pořád jen nechodil kolem nábytku,ale taky se pustil jinam
aby zjistil,že se může volně pohybovat.Jinak na tu samostatnou chůzi asi musí přijít sám ![]()