Kombinéza Tchibo - jaká je?

10052
22.10.10 16:57

Kombinéza Tchibo - jaká je?

Ahojky, tak jsem si konečně vybrala kombinezu pro malou. Můžete mi prosím říct něco kdo jí máte, jaká je?? Počítám že Klárka někdy přes zimu by se mohla rozcapat, takže se bude válet ve sněhu, tak chci něco nepromokavýho a teplýho, a četla jsem že tahle je. Jak jste s ní spokojený??

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
22.10.10 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.10.10 17:02

No diskuze o této kombinéze tady proběhla nedávno. Myslím, že z toho vyšly víceméně samé klady, zápor byl, že se nedá skoro sehnat. Já po ní tedy tady nekoukala, ale byla jsem v Německu a tam ležela a žádný davy se o ní nepraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
22.10.10 17:13

Já jí mám pro starší dceru z loňska a jsem spokojená. Lyžovala v ní a ještě snad letos bude. Akorát bohužel největší velikost dělají 110/116 a to je nám letos tip top. A opravdu se po nich všude jenom zaprášilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.10.10 17:13

Ahoj. Já s ní zkušenost nemám, protože když byla k sehnání, Anežka ji nepotřebovala, a letos, když jsem ji chtěla koupit, tak jsem ji nesehnala a koupila jinou.

Ale podle mě je pro malé dítě tahle kombinéza zbytečně drahá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.10.10 17:21

já jsem říkala že koupím pořádnou kombinezu, hlavně funkčí max do 2 tis, v zimě jedeme do alp takže potřebuje pořádné věci, jednu kombinezu už mám ale jistotu sháním ještě jednu

po téhle je všude taková hyterie, tak mě zajímá jestli opravdu stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.10.10 17:29

No tak do dvou tisíc nemám ani já vybavení na sebe na lyže -skoro teda. 8-o Dceři je 17 měsíců začala chodit v 15 a i teď toho neujde moc, takže si nedělej naděje, že toho tolik v tom sněhu naválíte. Já tu kombinézu mám, ale plánujem bobování a vycházky i ve sněhu, hory apod. A chodit už budet taky líp. Navíc je nám dost velká takže dost pravděpodobně využijem i příští rok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
22.10.10 17:30

Ano, stojí za to.
Je podle mne lepší než HaM - kové a jim podobné, samozřejmě o těch „funkčních“ Hannah, Swix.. nemluvím, protože to nevím.
Já jsem si spočítala 1+1 a když vidím, že HaM komplet stojí kolem 2000, tak jsem vydražila jednu Tchibáckou za 1500. Je to síla, jak na tom prodávající vydělá, ale mně to za to stojí. Teď už mám druhou zamluvenou u Machalky. Potřebujeme prostě dvě, vloni se neustále řešilo, že má mokré kalhoty, špinavou bundu apod… Tu loňskou jsem prodala za 700, takže za 2000 budu mít 2 kombinézy od Tchiba. A můj názor je, že za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.10.10 17:40

taky koukám jak s tím maminky hezky obchodují :cert:

Příspěvek upraven 28.10.10 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.10.10 18:20

Diskusí o této kombinéze jsou tu desítky…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
22.10.10 18:21
zuzka.mamka píše:
já jsem říkala že koupím pořádnou kombinezu, hlavně funkčí max do 2 tis, v zimě jedeme do alp takže potřebuje pořádné věci, jednu kombinezu už mám ale jistotu sháním ještě jednupo téhle je všude taková hyterie, tak mě zajímá jestli opravdu stojí za to

Tak to ti doporučuji značku AlpinePro má velmi kvaliní dětské nepromokavé termo kombinézky :-)

• Citovat
  • Upravit
10052
22.10.10 18:24

já nemám čas lítat po obchodech, takže koukám hlavně na net, na ty alpine pro jsem koukala, a nic moc jsem nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.10.10 18:46

no uvidíš, mě malá taky přešla z kuchyně do obýváku po týdnu ale po dvou měsících i tak toho moc nenachodí, nerovný terén, natož ve sněhu, ale třeba tvoje holčička bude šikovnější. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.10 18:55

mám a jsem spokojená.. dokonce jsem loni koupila vel. 86/92 pro ročního syna…a letos ještě vydržíme! myslím celou zimu!
a sehnat se určitě dá… přes MMB jen to chce trpělivost!
já jsem sledovala cca týden a sestře pro dcerku - tedy mou neteřinku sehnala nejdřív ten starší model… a začátkem tohohle týdne i tu co jsi dávala fotku.. jen to chce trpělivost… ale podle mě ještě budou… nevím jak nové.. v obchodech je potíž… jsou ty maličké… 74/80… chce to prostě koukat.. a hledat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák