Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mate nekdo zkusenost s nakupovanim na Fleru? Neco schanim - kontaktovala jsem dve holciny se zbozim ale zatim se mi nikdo neozval…
Jaka byla vase komunikace, jak dlouho jste cekaly, atd…
Diky.. vubec nevim jak to tam chodi a co je normalni
![]()
Ahoj,na Fleru to chodí tak,že si objednáš,prodejce ti poté potvrdí objednávku a pošle číslo účtu na převod peněz.Jelikož to prodávají jednotliví lidé,tak to potvrzení objednávky může chvilku trvat.
Já jsem při poslední objednávce měla komunikaci dobrou,ovšem před vánoci jsem pro kamarádku objednávala svícínek,a paní nekomunikovala,ale vše došlo dobře.
Ahoj Beruš, já nakupuji na Fleru přes rok a mám jen samé dobré zkušenosti. To, že se Ti ještě neozvali určitě nesvědčí o jejich nezájmu, ale většinou toho mají hodně (nebo jsou to maminy na mateřské) a jen tak se k odepsání nedostanou. Pokud se nepletu, tak na zaplacení máš od potvrzení objednávky týden, hned jak přijdou penízky na účet, posílají zboží. Když toho mají hodně, dají vědět předem, kdy nejdřív můžou balíček odeslat. Setkala jsem se jen s vstřícností, ochotou a milým jednáním. Vřele doporučuji!
Zuzka
Jenze ja bych chtela neco usit na miru - proste se predem dohodnout na cene, materialu atd.. Obe prodavajici to nabizeji…
Jen me desi ze ani jako na spravce/adminy tam nikde neni kontakt jako telefon nebo tak.. O prodavajicich ani nemluvim..
Ahoj, na Fleru to chodí přesně tak, jak psaly holky vyše. Taky jsem tam objednávala i na zakázku již několikrat, napsala jsem soukromou zprávu a vžycky se dotyčný prodavající ozval, dohodli jsme se jakou mám představu a tak, až to bylo hotové tak to dál do obchůdku a já jsem si to objednala, vždycky sem byla spokojená.
Jako telefony a kontakty na prodávající tam samozřejmě nejsou, protože by to pak šlo lehce zneužit
ale ty soukromé zpravu fungují v podstatě jako mail ![]()
Lolik píše:
Ahoj, na Fleru to chodí přesně tak, jak psaly holky vyše. Taky jsem tam objednávala i na zakázku již několikrat, napsala jsem soukromou zprávu a vžycky se dotyčný prodavající ozval, dohodli jsme se jakou mám představu a tak, až to bylo hotové tak to dál do obchůdku a já jsem si to objednala, vždycky sem byla spokojená.Jako telefony a kontakty na prodávající tam samozřejmě nejsou, protože by to pak šlo lehce zneužit
ale ty soukromé zpravu fungují v podstatě jako mail
A za jak dlouho se ti asi ozvaly?
Beruško, tak když jsem to napsala třeba večer, tak se mi ozvali další den
nějak tak
ty jsi psala ty zprávy davno? většinou prodejce se během těch 24 h ozve, jestli zrovna v tu dobu nemá dovolenou nebo tak, ale většinou to tam mají napsané, když nejsou k zastížení
jo ještě ohledně prodejcu, každý kdo má něco prodaného tak tam má napsané hodnocení a podle toho pak poznáš jestli je spolehlivý a jak jsou s jeho výrobky zákaznici spokojené ![]()
Jedny jsem psala vcera navecer, druhy dneska dopo..
tak uvidim..
asi jsme zmlsana online nakupovanim
a netrpeliva..
kouknu na ty recenze.. a kdyztak se tu zase optam ![]()
beruska2× píše:
Jedny jsem psala vcera navecer, druhy dneska dopo..tak uvidim..
asi jsme zmlsana online nakupovanim![]()
a netrpeliva..kouknu na ty recenze.. a kdyztak se tu zase optam
myslím si, že se ozvou, akorat na fleru to není jak klasický internetový obchpd, záleží, kdy se dotyčný prodejce na ten net dostane, ale jinak když se podíváš do odeslané pošty, tak poznáš, jestli je zprava přečtená nebo ne. Pokud ne, tak nadpis je růžový, pokud ano tak je černý ![]()
jéén fler
miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho
javascript:texylatext.texy.tag(‚%20😉%20‘,%20'');
tetma píše:
jéén fler![]()
miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho
já taky
já tam i prodávám i nakupuju ![]()
Lolik píše:tetma píše:já taky
jéén fler![]()
já tam i prodávám i nakupuju
a co prodavas ![]()
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu. Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí ![]()