Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
beruska2× píše:
Jedny jsem psala vcera navecer, druhy dneska dopo..tak uvidim..
asi jsme zmlsana online nakupovanim![]()
a netrpeliva..kouknu na ty recenze.. a kdyztak se tu zase optam
Já taky prodávám na fleru, ale kromě toho mám ještě normální zaměstnání, někdy se mi fakt stane, že se tam celý den nedostanu ![]()
Vydrž ještě chvíli - myslím, že spousta lidí to má jako já nebo jsou doma s dětma a ty se tam taky dostanou až mrňata dají chvíli pokoj. Myslím, že lidí, co u toho sedí nonstop a mají to místo klasického zaměstnání - tímpádem můžou reagovat stejně rychle jako normální eshop - tam moc nebude.
Lolik píše:tetma píše:já taky
jéén fler![]()
miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho
javascript:texylatext.texy.tag(‚%20😉%20‘,%20'');
já tam i prodávám i nakupuju
Tak tu máme odborníka! a já se tu vypisuji ![]()
beruska2× píše:Lolik píše:a co prodavastetma píše:já taky
jéén fler![]()
miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho
plstěné zvířátka
to je můj koníček, ale měla jsem doma už takovou hromadu, že jsem si řekl, že to tam zkusím dát, třeba někomu udělají taky radost a dělají a jsem za to ráda ![]()
já jsem ujetá na tu originalitu tam,prostě vím že nepotkám dalších 10 lidí se stejnou kabelkou ![]()
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu. Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí
jo jo
a zase si myslím, že to je fér s tou provizi, líbí se mi, že tam nejsou žadné poplatky za vložené výrobky a tak ![]()
koukla jsem na ty recenze a obe je maji super..
jasny, ze nesedi u kompu cely den, to ja taky ne, ale proste postu zkouknu parkrat denne ![]()
jen jsem chtela vedet bliz jak to tam chodi.. ![]()
Lolik píše:beruska2× píše:plstěné zvířátkaLolik píše:a co prodavastetma píše:já taky
jéén fler![]()
to je můj koníček, ale měla jsem doma už takovou hromadu, že jsem si řekl, že to tam zkusím dát, třeba někomu udělají taky radost a dělají a jsem za to ráda
aha.. to je pekny.. ja takhle pecu dorty
pro zname a tak.. kazdeho neco bavi ![]()
tak at se dari…
tetma píše:
já jsem ujetá na tu originalitu tam,prostě vím že nepotkám dalších 10 lidí se stejnou kabelkou
jo jo, a mimčo bude třeba mít spešl ponožtičky nebo čepičku
nikdo takové nebude mít
no možná jen pár lidí, ale určo se nepotkáme ![]()
Příspěvek upraven 27.04.11 v 18:38
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu. Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí
Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt
nevedela jsme ze to tak maji…
beruska2× píše:ZSissi píše:Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu.
Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodínevedela jsme ze to tak maji…
Ale to mě ani nenapadlo! jen jsem reagovala na otázku..
Je to nakupování od prostých lidí ve většině případů, není to jejich zaměstnání, spíš koníček a přivýdělek. A kdyby celej den vysedávali na netu, nic by nevyrobili:-)))
Telefon a kontakty se zobrazí po objednávce.
ZSissi píše:beruska2× píše:Ale to mě ani nenapadlo! jen jsem reagovala na otázku..ZSissi píše:Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu.
Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodínevedela jsme ze to tak maji…
hofka píše:
Je to nakupování od prostých lidí ve většině případů, není to jejich zaměstnání, spíš koníček a přivýdělek. A kdyby celej den vysedávali na netu, nic by nevyrobili:-)))
to nikdo nechce ale kdyz chci prodat tak musim mit taky komu vyrabet - jednou za 24 hodin zkontrolovat postu neni nic zvlastniho ne ![]()
beruska2× tak ja taky na fleru nakupuju i prodavam. vetsinou teda stihnu odpovedet ten samy den, jsou jen vyjimky, kdyz jsme pryc nebo kdyz je mlade nemocne, ze to holt trva dele. koukala jsi do profilu, jestli tam treba nemaji napsano, ze objednavky neprijimaji nebo nejsou mimo?
Holky vsem diky za reakce - jedna pani se mi uz ozvala a asi se dohodneme
(ta co sem ji psala dopoledne)
a ta ze vcera ne.. napsane tam nic nema ale i recenzi ma posledni z leta minuleho roku…
Vypada to jako kdyz „spi“ ![]()
tak uvidim… snad to probehne dobre a budu spokojena - dam pak vedet.. ![]()
ted mam chvili cas tak se tam porozhlidnu vic.. maji tam nektere fakt pekne a zajimave veci…
jako darky super… ![]()