Fler - jak nakupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ish
5353
27.4.11 18:33
beruska2× píše:
Jedny jsem psala vcera navecer, druhy dneska dopo.. 8-o tak uvidim..
asi jsme zmlsana online nakupovanim :mrgreen: :jazyk: a netrpeliva..kouknu na ty recenze.. a kdyztak se tu zase optam :palec:

Já taky prodávám na fleru, ale kromě toho mám ještě normální zaměstnání, někdy se mi fakt stane, že se tam celý den nedostanu :nevim:
Vydrž ještě chvíli - myslím, že spousta lidí to má jako já nebo jsou doma s dětma a ty se tam taky dostanou až mrňata dají chvíli pokoj. Myslím, že lidí, co u toho sedí nonstop a mají to místo klasického zaměstnání - tímpádem můžou reagovat stejně rychle jako normální eshop - tam moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
27.4.11 18:33
Lolik píše:
tetma píše:
jéén fler :hug: :hug: miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho :wink: javascript:texylatext.texy.tag(‚%20😉%20‘,%20'');
já taky :mrgreen: já tam i prodávám i nakupuju :mrgreen:

Tak tu máme odborníka! a já se tu vypisuji :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.4.11 18:34
beruska2× píše:
Lolik píše:
tetma píše:
jéén fler :hug: :hug: miluju nakupování na fleru - nikdy žádný problém, jednou jsem tedy zboží reklamovala,ale vše byo dost v poho :wink: javascript:texylatext.texy.tag(‚%20😉%20‘,%20'');
a co prodavas :lol:

plstěné zvířátka :lol: to je můj koníček, ale měla jsem doma už takovou hromadu, že jsem si řekl, že to tam zkusím dát, třeba někomu udělají taky radost a dělají a jsem za to ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.4.11 18:35

já jsem ujetá na tu originalitu tam,prostě vím že nepotkám dalších 10 lidí se stejnou kabelkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.4.11 18:36
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu. Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí :-)

jo jo :mrgreen: a zase si myslím, že to je fér s tou provizi, líbí se mi, že tam nejsou žadné poplatky za vložené výrobky a tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.4.11 18:36

koukla jsem na ty recenze a obe je maji super..

jasny, ze nesedi u kompu cely den, to ja taky ne, ale proste postu zkouknu parkrat denne :mrgreen:

jen jsem chtela vedet bliz jak to tam chodi.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.4.11 18:37
Lolik píše:
beruska2× píše:
Lolik píše:
tetma píše:
a co prodavas :lol:
plstěné zvířátka :lol: to je můj koníček, ale měla jsem doma už takovou hromadu, že jsem si řekl, že to tam zkusím dát, třeba někomu udělají taky radost a dělají a jsem za to ráda :mrgreen:

aha.. to je pekny.. ja takhle pecu dorty :lol: pro zname a tak.. kazdeho neco bavi :wink:
tak at se dari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.4.11 18:37
tetma píše:
já jsem ujetá na tu originalitu tam,prostě vím že nepotkám dalších 10 lidí se stejnou kabelkou :mrgreen:

jo jo, a mimčo bude třeba mít spešl ponožtičky nebo čepičku :mrgreen: nikdo takové nebude mít :lol: :mrgreen: no možná jen pár lidí, ale určo se nepotkáme :lol:

Příspěvek upraven 27.04.11 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.4.11 18:38
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu. Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí :-)

Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt :wink: nevedela jsme ze to tak maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
27.4.11 18:46
beruska2× píše:
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu.
Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí :-)
Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt :wink: nevedela jsme ze to tak maji…

Ale to mě ani nenapadlo! jen jsem reagovala na otázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.4.11 19:23

Je to nakupování od prostých lidí ve většině případů, není to jejich zaměstnání, spíš koníček a přivýdělek. A kdyby celej den vysedávali na netu, nic by nevyrobili:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.4.11 19:24

Telefon a kontakty se zobrazí po objednávce.

ZSissi píše:
beruska2× píše:
ZSissi píše:
Ještě k tomu telefonu na prodávající…mají ve smlouvě, že nesmějí obcházet v prodeji Fler, pokud prezentují své zboží na jmenovaném portálu. Platí nějaká procenta z prodeje, která se jim každý měsíc vypočítávají z kontrolované korespondence. Dá se s nimi domluvit i bokem za lepší cenu, ale to Tě musí zkontaktovat sami na mejl, který máš v profilu.
Nevyplatí se to zkoušet naopak, vyhmátnou Tě a vyhodí :-)
Nechtela jsem nikoho obchazet, jen to je rychlejsi kontakt :wink: nevedela jsme ze to tak maji…
Ale to mě ani nenapadlo! jen jsem reagovala na otázku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.4.11 19:31
hofka píše:
Je to nakupování od prostých lidí ve většině případů, není to jejich zaměstnání, spíš koníček a přivýdělek. A kdyby celej den vysedávali na netu, nic by nevyrobili:-)))

to nikdo nechce ale kdyz chci prodat tak musim mit taky komu vyrabet - jednou za 24 hodin zkontrolovat postu neni nic zvlastniho ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
27.4.11 19:49

beruska2× tak ja taky na fleru nakupuju i prodavam. vetsinou teda stihnu odpovedet ten samy den, jsou jen vyjimky, kdyz jsme pryc nebo kdyz je mlade nemocne, ze to holt trva dele. koukala jsi do profilu, jestli tam treba nemaji napsano, ze objednavky neprijimaji nebo nejsou mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.4.11 20:08

Holky vsem diky za reakce - jedna pani se mi uz ozvala a asi se dohodneme :wink: (ta co sem ji psala dopoledne)
a ta ze vcera ne.. napsane tam nic nema ale i recenzi ma posledni z leta minuleho roku…
Vypada to jako kdyz „spi“ :mrgreen:

tak uvidim… snad to probehne dobre a budu spokojena - dam pak vedet.. :kytka:

ted mam chvili cas tak se tam porozhlidnu vic.. maji tam nektere fakt pekne a zajimave veci…
jako darky super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák