Florida - je tam pěkně?

Dabeda
30.3.14 23:06

Florida - je tam pěkně?

Ahoj,

byli jste někdo na dovolené na Floridě? Manžela to tam láká, mne nikoliv. Myslíte si, že to stojí za ty peníze? Viděla jsem na internetu fotky pláží, to mi přijde celkem katastrofa - dlouhá pláž lemovaná hotely. Zábavní parky mne nelákají už vůbec. Představuji si to jako naprosto konzumní dovolenou s umělou zábavou pro jednodušší jedince. Myslíte, že přeháním?
Navíc manžel mi tvrdí, že pro 3 osoby - dva dospělí a 5 leté dítě vyjde 10 denní pobyt, výhodné letenky a levnější ubytování na 100 tisíc. To mi přijde strašně moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
30.3.14 23:09

Na Floridě jsem nebyla, můj strýc tam žil několik let a byl spokojený ale ono je to o lidech, každému se prostě líbí něco jiného. Já osobně bych za takové prachy fakt nejela na Floridu ale rozhodně jsou hezčí místa…mě osobně nejvíc láká Nový Zéland ale to by bylo asi dražší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.3.14 23:12

@Dabeda Jee,ja bych letela hned. kdyby to slo..Mama leti s pritelem, procestovat zapad usa.Radi by kazdej kout usa. Urcite jed. Budes mit hezkej zazitek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.3.14 23:20

Tak pokud vam to zasadne nenaboura rozpocet, tak proc ne :nevim:.Ale souhlasim, ze jsou hezci mista za ty prachy. Hlavne x hodin stravis v letadle.To je i s cestou nebo cistych 10 dni tam??Kdyz uz bych dala takovy prachy, tak bych urcite chtela neco videt a ne se valet na plazi prez celou zemekouli :lol:.Pro mne osobne vyhozene prachy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.3.14 23:22

Nejela bych. byla jsem ne sice na dovolene, ale i na nejakych plazich.
prislo mi, ze ty co jsou krasne a neprecpane, tak jsem nedostupne u luxusnich resortu. ty u mest jsou silene a celkove to na me pusobilo tak nejak „lacine“, lidi jak opic, stanky s levnyma hadrama, fastfoody, outlety… ja nedam dopustit na atmosferu stredomori - sardinie, menorca, recke ostrovy…
a kdybych se hodne chtela placnou pres kapsu, tak Karibik nebo Maledivy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
30.3.14 23:25

Za ty prachy seženete na válení u moře spoustu krásnějších míst. Pokud byste i trochu cestovali, tak bych jela, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dabeda
30.3.14 23:27

Mě odpuzuje ta cena. Nevím, jak na to přišel. Doufala jsem, že bychom se mohli vejít do 60 tisíc, když koupíme výhodně letenku, dva dospělí a 5-leté dítě. Myslíte, že je to opravdu tak drahé?

• Citovat
  • Upravit
Dabeda
30.3.14 23:28

Já si moc nedovedu představit cestovat s 5 letým dítětem. Takhle malý dítě cestování nebaví.

• Citovat
  • Upravit
220
31.3.14 01:27

Za me nedoporucuju. Ne, ze by nebyly na Floride hezka mista (treba Everglades, Key west, oblast kolem Tampy), ale na to zase clovek potrebuje mit celou dobu auto. Plus ta dlouha cesta letadlem. Odhad 100 tisic je mnohem realnejsi nez 60. A levne ubytovani muze byt pekna hruza. Ja nejsem zadny cimprlich, ale v malokterem americkem hotelu jsem se citila dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.3.14 01:49

Ja s dcerou cestuji i vice hodin, zijeme v texasu, cesta neni zadna tragedie. Florida je hezka, je tam teplo ale za ty prachy bych rozhodne letela jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
31.3.14 04:24

Na valeni u vody by jsem letela jinde. Jinak kdyz by jsem tam uz byla, tak by jsem vzala dite do Disneylandu, je to jak pro deti, tak i pro dospele a vazne budete mit krasne zazitky. Co te na nelaka na zabavnim parku? My jsme byli loni na Floride, ubytovani klasicke, zhruba 50-60$ za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
31.3.14 07:14

My byli s manzelem na plavbe lodi skrz Karibik a par dni jsme stravili i v Miami. Za me osobne jsem rada, ze jsme se tam mohli podivat. Ale opravdu mi ty tri dny na plazi stacily. Vylozene jsme tam jen lezeli a opalovali se. Bez auta je to uplne na houby. Za ty penize bych rozhodne jela jinde. Florida je krasna, plaze nadherne a ocean pruzracny. Ale tim, ze jsme pri jednom navstivili i ostrovy v Karibiku, tak muzu rict, ze jsou rozhodne hezci mista! A to nerikam, ze jen v tom Karibiku. Urcite i nekde bliz. Finance na to mate, tak jen presvedc manzela :-)

• Citovat
  • Upravit
4077
31.3.14 07:46
@miasek píše:
Na valeni u vody by jsem letela jinde. Jinak kdyz by jsem tam uz byla, tak by jsem vzala dite do Disneylandu, je to jak pro deti, tak i pro dospele a vazne budete mit krasne zazitky. Co te na nelaka na zabavnim parku? My jsme byli loni na Floride, ubytovani klasicke, zhruba 50-60$ za noc.

Náhodou kdybych věděl že mickey mouse zase vytáhle lítajícího draka co plive oheň tak bych jel, ale když by se to profláklo tak by tam byla hlava na hlavě :) taková věc se bohužel nedá utajit protože potřebuješ spousta razítek aby jsi mohl lítat v noci s drakem co má vypnutý poziční světla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
31.3.14 07:51
@Dabeda píše:
Mě odpuzuje ta cena. Nevím, jak na to přišel. Doufala jsem, že bychom se mohli vejít do 60 tisíc, když koupíme výhodně letenku, dva dospělí a 5-leté dítě. Myslíte, že je to opravdu tak drahé?

No tak jenom letenky pro dva dospele'budou okolo 20 tisic minimalne.
Jinak Florida je hezka, chce to si ale pujcit auto'a'spojit pobyt u more treba s vylety. Ale hezky tam je:-)

• Citovat
  • Upravit
14309
31.3.14 07:53

@Dabeda
Florida je siroky pojem..zalezi kam..bola som v Orlandu, tam to neni na koupacku ale vylety..moc sa mi pacilo..ale do 100 za 3lidi, no nevim..teraz sme kupovali letenky do Miami a su za 36jedna..takze nevim nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí