Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chystáme se s partnerem do CAR FN Brno Obilňák, prosím podělte se se mnou o své zkušenosti z tohoto centra. První IVF v Praze se nezdařilo ![]()
Já spokojenost, ale už před více než 3 lety… Duben 2008, kluci se narodili v prosinci 2008. Profesionální přístup, relativně příjemné prostředí, ceny standardní. Byl to můj 3. pokus, první dva byly jinde - v soukromé klinice.
Díky za info, náš první pokus byl také na soukr.klinice, v Praze.
Tak snad se nám tady povede lépe.
Ahoj,já jsem byla na dvou inseminacích a ty se nepovedli a teď čekám na výsledky po IVF.Já tam jsem spokojená relativně jen mě vadí že pacient po inseminaci nebo IVF leží na lehátku na chodbě a nemají pokoje,nebo aspoň místnost kde by měl člověk klid. Je vidět že je to furt stará nemocnioce a nic s ní nedělají i když se specializují na tyhle věci.Jinak se chci zeptat jestli vás boleli prsa a v podbříšku? Dnes už mě v podbříšku nebolí,ale ty prsa mě furt bolí. Ve středu mám jít na krev a strašně se bojím že to zase nevyjde.
Já také spokojenost byla jsem už před nějakým časem. Po dvou iui máme syna. Dobrý přístup i když je to starší nemocnice. Mohu jen doporučit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.