FN Brno CAR 01 hodnocení

21.10.11 11:46

FN Brno CAR 01 hodnocení

Chystáme se s partnerem do CAR FN Brno Obilňák, prosím podělte se se mnou o své zkušenosti z tohoto centra. První IVF v Praze se nezdařilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
21.10.11 14:02

Já spokojenost, ale už před více než 3 lety… Duben 2008, kluci se narodili v prosinci 2008. Profesionální přístup, relativně příjemné prostředí, ceny standardní. Byl to můj 3. pokus, první dva byly jinde - v soukromé klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 18:00

Díky za info, náš první pokus byl také na soukr.klinice, v Praze.
Tak snad se nám tady povede lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veromirka
25.11.11 20:02

IVF OBILŇAK

Ahoj,já jsem byla na dvou inseminacích a ty se nepovedli a teď čekám na výsledky po IVF.Já tam jsem spokojená relativně jen mě vadí že pacient po inseminaci nebo IVF leží na lehátku na chodbě a nemají pokoje,nebo aspoň místnost kde by měl člověk klid. Je vidět že je to furt stará nemocnioce a nic s ní nedělají i když se specializují na tyhle věci.Jinak se chci zeptat jestli vás boleli prsa a v podbříšku? Dnes už mě v podbříšku nebolí,ale ty prsa mě furt bolí. Ve středu mám jít na krev a strašně se bojím že to zase nevyjde.

• Citovat
  • Upravit
14
28.11.11 21:05

Já také spokojenost byla jsem už před nějakým časem. Po dvou iui máme syna. Dobrý přístup i když je to starší nemocnice. Mohu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.