Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teeda VAll gratuluju ![]()
vanilko netuším - asi bych volala a zeptala se…
holky mám dotaz.. nevíte za jak dlouho(tak asi přiblížně) objednávají ve FN na spermiogram?
Ahoj Phoebe21, my když se objednávali tak jsme dostali termín za týden, ale bylo to v rámci vyšetření před ivf.
Jinak holky hezký den přeju ![]()
My jsme tam volali teď ve čtvrtek a jsme objednaní za týden ve čtvrtek, spermiogram vyšetřují myslím jen pondělky a čtvrtky.
áááha, tak děkuji, já tam půjdu v úterý osobně.. máme žádanku, tak snad to taky bude brzo
Ahoj holky, jak je při neděli?
Phoebe, manžela vzali na spg okamžitě, určitě tam nejsou nějaké čekací lhůty. ![]()
Kači, kde je ti konec? Nestíháš?
Strsim, jak ti je? Mě krom občasných návalů dobře
Od včerejšího odpoledne už ani nekrvácím, takže to klepu na dřevo, snad už to bude dobrý. Každopádně se ve středu na UTZ zmíním. A vůbec, jak pokračujete s baráčkem?
Všechny ostatní zdravím ![]()
Ahoj holky chodim do Car v ostravě a jsem po nyvydařenem Ketu teda jeste čekam na krev ale test je sněhoboly .Chtěla bych zkusit Ivf v olomouci mužete mi některa napsat na kolik vas to vyšlo ? děkuji
Ahoj Milis!
Platila jsem za prodlouženou kultivaci 3500 kč, za ICSI 6000 kč a za asistovaný hatching 3000 kč. Musela jsem si dvakrát dokupovat léky, protože vaječníky nereagovaly, jak by měly, jednou jsem doplácela tuším 300 kč, podruhé něco málo přes dva tisíce. Toť vše.
![]()
To je za IVF docela malo ja jsem platila ze všim vsudy kolem 30 tisic korun
Opravdu, nic víc jsme neplatili. Je to tím, že tento CAR není soukromý. Veškerá vyšetření zdarma, genetika zdrama. Já jsem ve fakultce opravud spokojená a není to jen tím, že se tolik neplatí ![]()
a jaci jsou doktoři prej je pokažde jiny lekař když prijdes ?
Asi tam zavolam a objednam se
Ahoj Milis, co se týká financí opravdu to je tak jak píše Vanilka
Personál je tam příjemný, je tam doktor a doktorka. Do poradny chodíš většinou k jednomu(pokud se nestane něco kvůli čemu ten tvůj nemůže), ale kontrolní uzv, OPU i ET dělá ten kdo má zrovna čas. Ale zas střídají se jen dva takže to není taková hrůza. Tak hodně štěstí.
Zdravím holky ![]()
Sisi, zdravím
![]()
Milis: přesně, jsou tam pouze dva lékaři. Já chodím převážně k panu docentovi, ale teď na mě vyšla dvakrát paní doktorka. Oba dva jsou velice příjemní, mám k nim důvěru. Sestřičky jsou taktéž velice příjmené.
Jediná nevýhoda, kterou na tomto CARu vidím, je čekání na UTZ. Ale už jezdím vybavená knížkou a docela to utíká. Jezdím radši o chvilku dřív a je to ![]()
Přesně
také jsem vozila knížku, akurát já zbytečně páč jsem tam vždycky byla brzo(tak jak mi jel vlak) takže jsem tam pak nečekala dlouho, snad jen jednou jsem tam čekala hodinu.Ale lepší se připravit, že to je časově náročně.
Sisi, jsem na tom úplně stejně, vlak mi jede tak, že jsem v nemocnici vždy kolem 8 hodiny, takže jdu rovnou do čekárny a většinou jsem tam tak druhá, maximálně třetí
Ale i to čekání lze přežít, že jo? Ten přístup potom opravdu to čekání vyváží ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.