Focení, špatný nápad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.22 21:53

Dobrý večer, mám nezvyklý dotaz, když se fotí nebo natáčí někdo venku a omylem natočí či vyfotí mě či mého příbuzného a zveřejní to na sociální síti a někdo mě na to upozorní a když mi to vadí a slušně poprosím tu osobu aby to smazala a nevyhoví-li mi a ti na sociální síti to nesmažou co mám dělat dál, je na to nějaký paragraf?

• Citovat
  • Upravit
53518
4.5.22 21:59
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám nezvyklý dotaz, když se fotí nebo natáčí někdo venku a omylem natočí či vyfotí mě či mého příbuzného a zveřejní to na sociální síti a někdo mě na to upozorní a když mi to vadí a slušně poprosím tu osobu aby to smazala a nevyhoví-li mi a ti na sociální síti to nesmažou co mám dělat dál, je na to nějaký paragraf?

Kontaktuj ty sociální sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.5.22 22:27

Domnívám se, že dosáhnutí úspěchu bez poznání analogové fotografie je téměř nemožné.

• Citovat
  • Upravit
8935
4.5.22 23:45
@Anonymní píše:

Když třeba fotograf dělá reportáž pro nějaký deník, dává fotky i na Facebook tak těžko bude umazávat jednotlivé fotky. Třeba z pouti veřejné akce… A tam přeci lidé patří.
Nebo se mě často stává, že jsme na výletě a chci něco fotit. Nejenom já. A stoupne si tam paní a telefonuje… A přitom je tam fronta lidi, co by chtěli právě tam fotit. Třeba Babiččino údolí, socha babičky a děti. Copak chci mít v albu fotku s někým, kdo telefonuje? Kolikrát mám po deseti minutách chuť dotyčnou vyfotit a dát na sociální sítě. Na požádání neuhne. A to se stává často. Dva vyfotí selfie, neuhnou a začnou si tam dlouze prohlížet všechny fotky. Chybi ohleduplnost. Takže ano, takové lidi bych fotila a uveřejnila. Kdyby na to existovala skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat