Formulář o neočkování pro pediatra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
12.3.13 10:14
@Litta píše:
@Mišanila Na Primě a stále to není v archivu - hned jak bude, určitě tu na to narazíš. ;)
Prý tam bylo zmínka o tom, že by za 2-3 roky mohlo být očkování dobrovolné i u nás - to by bylo parádní! Snad se na to nezapomene. :nevim:

KÉŽ BY! U nás ve školce berou až v případě, že doneseš potvrzení od dr. o zdravotní způsobilost a oočkovanosti dítěte, takže pro nás padla. :/ By mě asi šlehlo. Mám výhodu, že pracuju z dobu, ale stejně k tomu potřebuju klid, tak doufám, že to změní, do školky brát začnou a já budu moct svoji práci zas přesunout na logičtější čas než je začít v 10 večer až děti usnou. :roll: Na jednu stranu se mají matky starat, pokud možno o vše samy, ale na stranu druhou to matkám znemožňují, kde jen můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
13.3.13 15:45

@Litta Tak tam už mají zprávy z 12.3, ale z toho 11.3 tam nejsou, nevím proč.

Dobrovolné očkování by bylo super, pro nás teda pozdě :), ale moc nevěřím tomu, že se to tady podaří tak brzo.

Může mi teda někdo ve zkratce říct o co u toho chlapečka šlo?

• Citovat
  • Upravit
14637
13.3.13 15:49

@Mišanila Je to alespoň tady, neoficiálně: http://youtu.be/hwzp2IAmR5Q
Prima to nejspíš nezveřejní nikdy a vypadá to, že se k tomu ani nemá jak kloudně vyjádřit - volala, psala mailem i na facebooku spousta lidí a doufám, že jich ještě přibude. Někdo jim to zatrhl, je to evidentní! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
13.3.13 16:19

@Litta to jsme viděla… je to hnus tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
13.3.13 20:02

@SatanekTerezka já teda hexu odmítla - máme podezření, že díky ní se dceři rozjelo něco, co mi nikdo neřekne co bylo, a už tady není.. :zed: :zed: Takže jsem Hexu odmítla a doktorka neprotestovala a na návštěvě v pondělí se s ní domluvím na alternativě.. Bude chtít teda podepsat negativní reverz a hlásit mě snad nikde nebude a i kdyby, tak pořádek si udělám sama..

a malého nebudu očkovat dřív jak v 6m

• Citovat
  • Upravit
31
15.3.13 22:17

Uz to v archivu je, nechapu, co s tim delali takove tajnosti, kdyz uz to jednou odvysilali (i kdyz to bylo od nich taky pekne odvazne).

Je to tu : http://play.iprima.cz/…a/323407/all …zacatek cca v 7:32 minute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek