Formulář o neočkování pro pediatra

48
2.1.13 13:11

Formulář o neočkování pro pediatra

Dobrý den, chtěla bych poprosit ty maminky které neočkují o radu. Rouhodli jsme se že naši holčičku nenecháme očkovat. Náš pediatr sice z toho není dvakrátz nasdšený, ale jinak je v pohodě. Jen po nás chce nějaký formulář o tom, že nechceme očkovat, prý ho najdeme na rozálio. cz, ale já nic takového nenašla, nebo jsem špatně koukala. Jestli máte nějaký odkaz mohly by jstew mi hoi poslat. Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
2.1.13 13:15

@jajja - asi má namysli negativní reverz, my psali jen důvodu proč odkládáme či případně odmítáme, co přesně, naše stanoviska, každý si napíše dle sebe, Rozáliem sjem se neřídila, mají tam myslím jen příklady, jak to může vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.1.13 13:20

Myslím, že holky z neočkující diskuze určitě vědí. Ségra si nechala poradit i na lize práv :lol:
Nebo jim zkus napsat přímo do jejich diskuze, jmenuje se, Maminky co už neočkujete-ozvěte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.1.13 14:03

No já nevím ale nám doktorka dala formulář sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.1.13 14:18

Tu ich ma nase dr k stiahnutiu, funkcne su len spodne odkazy http://www.zmeskalova.com/novinky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.13 18:39

Tak my to řešili před Vánoci a doktorka nám sama vytiskla negativní reverz plus my jsme ji dali svoje vyjádření písemně…kdybys to chtěla, tak ti to pošlu na mail pro inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.1.13 20:23
@lunatko píše:
Tak my to řešili před Vánoci a doktorka nám sama vytiskla negativní reverz plus my jsme ji dali svoje vyjádření písemně…kdybys to chtěla, tak ti to pošlu na mail pro inspiraci ;)

ahojky, prosim muzes mi na mail zaslat, co s epise v tom negativnim reversu a vyjadreni? museli jste platit nejakou pokutu? :cert:,jedna maminka tu pise, ze platila 2500..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.1.13 00:22

@Denyska22
Myslím, že tohle už se nesmí pokutovat, dokonce jsem i četla, že když ti dítko nechtějí vzít do školky, že to můžeš brát jako diskriminaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.1.13 07:48

@Denyska22 Jasne, poslu (jenom mi napis mail do SZ), myslim, ze loni nebo predloni dal soud prikaz, ze se tohle pokutovat nesmi, kazdopadne je dobre mit pro hygienu pripravene to vyjadreni a komunikovat s nema jenom pisemne (nechodit tam, sletnou se jak supi :lol: ) Lekar nema pravo ani povinnost hlasit neockovani ditete, ale stejne to delaji, tak my jsme nasi doktorce prinesli vytistene vynatky i z toho zakona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.1.13 08:48

Děkuji, pediatr už na nás tlačí, samozřejmě nás nahlásí, s číž počítáme. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
4.1.13 12:04

Omlouvám se za otázku, ale já se rohodla až ted že nebudu dál očkovat kvůli atopáku, jenže po zkušenostech s kožním kdy nic nefungovalo jsme u homeopata a mizí nám to krásně. mohu se vymluvit na atopák že nebudu dál očkovat? budou po mě chtít zprávu třeba z kožního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.1.13 12:21

Vymluvyla bych se na atopak, maz na to jako mama pravo!! mamky tu hodne pisi, ze pak zacnou pouzivat homeopatika, zlepsi se to, ale pak kdyz daly dalsi davku, se to znovu rozjelo…a zpravu bych urco prilozila :) a trvej si na svem, ja mam holcinu naockovanou, ale 4 hexu davat nebudu, ani uz synflorix,,mmr a nic dale a atopak nema, mam z toho trosku bobky, ale holky me tu vzdy dost podpori :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
4.1.13 12:23

@Denyska22 děkuji, jako děcký lékař ví že máme atopák a prej se mám domluvit co a jak na kožním (jemu tvrdíme že tam jezdíme) tak jestli náhdodou po mě nebude chtít zprávu, no uvidíme…kdybych věděla co vím ted tak bych jí očkovat nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 19:30

Ahoj holky prosím o rady můj malej ještě není očkovaný Hexa ve 3 měsících měl zápal plic mám jít na první očkování ted v 5 měsících jenže dneska bylo ve zprávach že paní umřel chlapeček na následky hexy vůbec nevím co mam dělat.. Je povinná když mu jí nebudu chtít dát co mě čeká? bojím se že když mu jí dají a on pak onemocní nepopere se s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.3.13 19:50

@SatanekTerezka Hexa musí být podle vyhlášky naočkována do 18ti měsíců.. Je možné začít až v 10tém měsíci a očkovat schéma 2+1.. Pokud je pediatr „normální“ a dítě nemocné, nemusí se vyhláška dodržet a můžete začít klidně ještě později. Pak existuje ještě šetrnější vakcína Pediacel - tam se ale pak měla ještě doočkovat žloutenka.. Pak nemusíš očkovat vůbec - max. zaplatíš pokutu nebo se na tebe příjdou podívat ze sociálky..
Zápal plic je mazec, domluvila bych se s doktorem, pokud je očkomaniak není důvod u něj zůstávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek