Fotoalba dětí - jak to máte rozdělené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lenule15 oo díky
ono na netu je spoustu těch obrázků až moc vyšperkovaných takže tak dokonalé je nemám. Záleží jak to každý pojme, vlastně je to hlavně o lepení fotek, připsání nějakého textu, nalepení pár ozdob. Je to osobnější než zastrčená fotka ve folii. Dceři jsou dva roky a už jedu čtvrté album
Nevím kam to jednou budu dávat
Jo a ještě se dá dělat digi scrap ale to se mi nelíbí, to už mi přijde hrozně vyumělkované a kýčovité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina ne, musí to být fakt krásný. Já jsem pro syna koupila Můj fotodeníček, kam lepím fotky a píšu všechno, co dokáže a co se stane a ted mu bude rok, tak plánuju udělat fotoknihu a říkala jsem si bůh ví, jak nejsem dobrá a pak příjdeš ty a vezmeš mi všechny iluze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám děti čtyři a mám to udělané tak, že každé z nich má své vlastní miminkovské album, kam se vešly fotky asi tak do roka věku (nejstarší to má rozložené do všech alb, protože přeci jen první dítě je první dítě, to člověk má pocit, že musí dokumentovat každý okamžik), toto album si pak každý odnese s sebou do své nové domácnosti na památku. A pro nás vedu kroniku, kam si lepíme fotky z výletů a akcí, i různé vstupenky a u každé akce mi tam některé z dětí namaluje obrázek…a to si nechám, nad tím hodlám slzet, až budou sígři v pubertě, matka bude nejtrapnější ze všech a kdo by s ní jezdil na výlety:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenule15 ale prd, náhodou ten fotodeníček věřím že je moc pěknej a památka to bude taky krásná
A dobrá jsi, protože spoustu maminek nedělá nic a má to jen v PC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, řeším to podobné. Starší má už 2. album a skončí jí někdy ve 2,5 letech. Mladší ho udržím do roka a pak pojedu alba chronologicky časově - dovolené, Vánoce,.. nebude to ani tak, ani tak. To se fakt rozdělovat nedá… (já teda ráda fotím a nechdávám vyvolávat a ráda si ty alba projíždím, takže za těch asi 6 let, co jsem s manželem už toho máme dost a dost
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a každá má takovou tu knížku pro miminko a jsou myslím do dvou let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pro malého toto album: http://www.bux.cz/…detatka.html Je tam spousta místa na fotky, takže lepím a vpisuji…
Je sice jen do roka, ale pak je tam ještě několik volných stran, tak občas ještě něco vlepím, až bude starší… A mám v plánu ho schovat a dát mu ho k osmnáctým narozeninám nebo až se mu narodí prcek…
Pro sebe si dělám rodinné fotoalbum, časem asi přejdu na fotoknihu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, otazka je stejna jako od zakladatelky. Jak rozdelujete detem fotky do alb? Davate tam I rodinne, nebo Jen kde jsou samy? A planujete si to album pak nechat, nebo ho venujete detem? Nebo treba vyvolavate fotky I nekolikrat ty stejne, aby melo kazde dite + vy ve vasem albu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carmen6 U nás mají děti každé svoje album ještě klasické od narození do jednoho roku a pak dělám každý rok fotoknihu a tam máme zážitky za ten předchozí rok všechni dohromady (zrovna teď ji dělám
)- narozeniny, svátky, výlety, dovolené, vánoce, děti si to pak rádi prohliží… Dělám tu velkou se 104 stranami, k tomu mám digifotky zálohované tříděné podle data a typu události na několika místech, takže si myslím, že samotná alba ani důležitá tolik nejsou, kdykoliv si můžou fotky vyhledat nebo udělat alba zpětně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme to řešili zrovna nedávno, protože jsme fotoalba s fotkama vnoučat dávali jako dárek babičkám k Vánocům. Vyvolávali jsme 3× (dvě babičky a my). Došlo nám totiž, že máme všechny fotky v počítači a v ruce nic.
Jinak k dotazu - když se narodilo první a druhé dítě, založili jsme jim alba zvlášť. Jenže jak dětí přibývalo a začalo se to prolínat, je to složitější. Takže ty nejhezčí fotky teď už plánujeme dávat do jednoho, celorodinného alba. Všechny fotky máme uložené v počítači a zálohované na harddisku. Takže pokud budou děcka chtít, lze to kdykoli dodělat či doplnit. Dnešní technika je v tomhle velmi praktická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme dohromady, budou to mít v PC
Posledně jsem dávala vyvolat 500 fotek, to je neúnosné dávat to dvakrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každé dítko má své vlastní album, fotky mám rozdělené podle měsíců. Pak má každý svůj deníček od těhotenství do tří let. Ty nejlepší a nejhezčí fotky dávám na zeď ![]()
Pak samozřejmě v počítači jsou kompletně všechny fotky, ty jim ak jednou věnuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit