Fotografie v automatu DM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
30.3.17 14:23

fotografie v automatu dm

Ahoj maminky,
když si vytisknu okamžitě fotografie v automatu v dm drogerii, chápu dobře, že je to digitální tisk? na fotopapír? nebo co je to za technologii? nechávala jsem si dělat fotoknihu z happyfoto, na fotopapír, asi chemická cesta, ne digitální, stála přes 2000,–. tak mě zajímá zda bude podobná kvalita fotek z takového automatu, nebo je to šunt? chci si udělat velikonoční přání, což by měla ta mašinka asi umět…děkuji za info, moc se v tom nevyznám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
30.3.17 14:26

Jojo myslim ze to je digitisk na fotopapir :) kvalita ale nic extra, hodne teda zalezi na kvalite ty fotky celkove, ale me to ty fotky vzdycky vytisklo trochu mazly, jakoby rozostreny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.3.17 14:49

@Janitka kvalita fotek z DM totálně na ho..vno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
30.3.17 16:03

Já měla kvalitu dobrou, barvy zachovány, ale byly to profesionální fotky. Když se udělá dobrá předtisková úprava, tak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.3.17 17:21

Nedávno jsme takhle dělali fotky a myslím že kvalita je dobrá akorát to chce mít i dobré rozlišení fotek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
30.3.17 19:19

Za me okamžitý tisk děs, ale klasicky vyvolane fotky ok. Nechávala sem od nich dělat i přáníčka a další věci ato bylo také v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
31.3.17 13:58

@Denino a ta přáníčka si prosím tě měla tedy objednaná přes net, že? nikoli tisknutá na místě…? Mají to po asi 10 ks, což je celkem hodně, chci tak 3 velikonoční přání :jazyk:… možná když vyfotím zrcadlovkou, že i okamžitý tisk bude ok…

jinak děkuji za odpovědi, moc jste mi to ulehčily, fotky určitě takto tisknout nebudu! ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.4.17 12:19

Ty byli přes net a taky sem jich potřebovala míň, holt mi nějaké zbyli ;) a ani zrcadlovokou to při okamžitým tisku neni žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
1.4.17 12:40

Tak na vystavu to neni, ale na prani ci jinou okamzitou potrebu je to dostatecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák