Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
když si vytisknu okamžitě fotografie v automatu v dm drogerii, chápu dobře, že je to digitální tisk? na fotopapír? nebo co je to za technologii? nechávala jsem si dělat fotoknihu z happyfoto, na fotopapír, asi chemická cesta, ne digitální, stála přes 2000,–. tak mě zajímá zda bude podobná kvalita fotek z takového automatu, nebo je to šunt? chci si udělat velikonoční přání, což by měla ta mašinka asi umět…děkuji za info, moc se v tom nevyznám… ![]()
Jojo myslim ze to je digitisk na fotopapir
kvalita ale nic extra, hodne teda zalezi na kvalite ty fotky celkove, ale me to ty fotky vzdycky vytisklo trochu mazly, jakoby rozostreny.
Já měla kvalitu dobrou, barvy zachovány, ale byly to profesionální fotky. Když se udělá dobrá předtisková úprava, tak dobrý.
Nedávno jsme takhle dělali fotky a myslím že kvalita je dobrá akorát to chce mít i dobré rozlišení fotek. ![]()
Za me okamžitý tisk děs, ale klasicky vyvolane fotky ok. Nechávala sem od nich dělat i přáníčka a další věci ato bylo také v pořádku
@Denino a ta přáníčka si prosím tě měla tedy objednaná přes net, že? nikoli tisknutá na místě…? Mají to po asi 10 ks, což je celkem hodně, chci tak 3 velikonoční přání
… možná když vyfotím zrcadlovkou, že i okamžitý tisk bude ok…
jinak děkuji za odpovědi, moc jste mi to ulehčily, fotky určitě takto tisknout nebudu!
![]()
Ty byli přes net a taky sem jich potřebovala míň, holt mi nějaké zbyli
a ani zrcadlovokou to při okamžitým tisku neni žádná sláva.
Tak na vystavu to neni, ale na prani ci jinou okamzitou potrebu je to dostatecny.