Fouká do kočárku, co s tím?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
16.12.11 13:26

Ta cerna cast vubec nedrzi tvar a hrozne se to placati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.12.11 13:31
74paja píše:
No ja prave musim ven 2× denne. Rano vyprovodit prvnacku do skoly a odpoledne ji zas vyzvednout…

Pořiď ergonomické nosítko nebo šátek ;) V takovým počasí je to ideální, mimino zaonu pod bundu, ani ho nemusím moc navlíkat, zapnu přes něj volnější fleecovou mikinu a bundu a je to. V dešti můžu držet deštník a druhou rukou ještě prvorozeného :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.12.11 13:31

Srolovala bych tam nějakou menší deku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.12.11 13:39

No nad nostitkem dost uvazuju. Malej je totiz desne kontaktni mamanek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
16.12.11 13:50

Ja dnes v tom vichru musela taky s kacarem ven, taky mu tam fuci a taky jsme jeli s plastenkou. :lol: Kubikovi tam nefoukalo, krasne spal a ostatni na mne koukali taky jak na blazna :mrgreen: ale radsi budu za blaznivou matku, nez aby na nej foukalo :D

• Citovat
  • Upravit
joaska
16.12.11 13:50

kacarem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kocarem samozrejme :lol:

• Citovat
  • Upravit
11408
16.12.11 14:00

Me napada nechat si nanoznik usit u nejake sikovne maminky na MMB ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.12.11 14:33

ahojky Paji…ja mam taky nanoznik,ktery neni extra vysoky-takko warior…dneska jsme byli venku dlouho,fucelo hrozne,ja dala malemu plenu a pripla kolickama…

kdybych pouzila plastenku,tak bych moc nemela dobry pocit,tim mikrookynkem moc zvduchu neproudi,tak bych brala,ze malej ani venku neni :D klasicka bila plena,prodysna akorat a maly tam mel prijemne intimco,vzdycky kouka co se veku deje,tak nevidel nic a rovnou chrapal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.12.11 14:38
74paja píše:
No nad nostitkem dost uvazuju. Malej je totiz desne kontaktni mamanek :lol:

V zimě je fakt nejlepší, hlavně nikde se neprodíš kočárkem :dance:

• Citovat
  • Upravit
6490
16.12.11 16:48

Holky a když dáte mimčo do nosítka…tu bundu zapnete tak, že mu trčí hlava ven nebo je celé pod bundou ? Díky za radu :kytka: Já ho totiž navlíkám a dávám ho na svou bundu a je v pohodě, ale když fouká, to mu právě vadí dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.12.11 20:26
Lianda píše:
Holky a když dáte mimčo do nosítka…tu bundu zapnete tak, že mu trčí hlava ven nebo je celé pod bundou ? Díky za radu :kytka: Já ho totiž navlíkám a dávám ho na svou bundu a je v pohodě, ale když fouká, to mu právě vadí dost :think:

U mě má malej hlavu venku, ale má čepici a kapacu a když na něj fouká, tak strčí obličej směrem ke mě a nefouká na něj vůbec. :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1209
16.12.11 21:21
joaska píše:
Ja dnes v tom vichru musela taky s kacarem ven, taky mu tam fuci a taky jsme jeli s plastenkou. :lol: Kubikovi tam nefoukalo, krasne spal a ostatni na mne koukali taky jak na blazna :mrgreen: ale radsi budu za blaznivou matku, nez aby na nej foukalo :D

Já používám tu pláštěnku, když fouká taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4