Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
74paja píše:
No ja prave musim ven 2× denne. Rano vyprovodit prvnacku do skoly a odpoledne ji zas vyzvednout…
Pořiď ergonomické nosítko nebo šátek
V takovým počasí je to ideální, mimino zaonu pod bundu, ani ho nemusím moc navlíkat, zapnu přes něj volnější fleecovou mikinu a bundu a je to. V dešti můžu držet deštník a druhou rukou ještě prvorozeného ![]()
No nad nostitkem dost uvazuju. Malej je totiz desne kontaktni mamanek ![]()
Ja dnes v tom vichru musela taky s kacarem ven, taky mu tam fuci a taky jsme jeli s plastenkou.
Kubikovi tam nefoukalo, krasne spal a ostatni na mne koukali taky jak na blazna
ale radsi budu za blaznivou matku, nez aby na nej foukalo ![]()
Me napada nechat si nanoznik usit u nejake sikovne maminky na MMB ![]()
ahojky Paji…ja mam taky nanoznik,ktery neni extra vysoky-takko warior…dneska jsme byli venku dlouho,fucelo hrozne,ja dala malemu plenu a pripla kolickama…
kdybych pouzila plastenku,tak bych moc nemela dobry pocit,tim mikrookynkem moc zvduchu neproudi,tak bych brala,ze malej ani venku neni
klasicka bila plena,prodysna akorat a maly tam mel prijemne intimco,vzdycky kouka co se veku deje,tak nevidel nic a rovnou chrapal ![]()
74paja píše:
No nad nostitkem dost uvazuju. Malej je totiz desne kontaktni mamanek
V zimě je fakt nejlepší, hlavně nikde se neprodíš kočárkem ![]()
Holky a když dáte mimčo do nosítka…tu bundu zapnete tak, že mu trčí hlava ven nebo je celé pod bundou ? Díky za radu
Já ho totiž navlíkám a dávám ho na svou bundu a je v pohodě, ale když fouká, to mu právě vadí dost ![]()
Lianda píše:
Holky a když dáte mimčo do nosítka…tu bundu zapnete tak, že mu trčí hlava ven nebo je celé pod bundou ? Díky za raduJá ho totiž navlíkám a dávám ho na svou bundu a je v pohodě, ale když fouká, to mu právě vadí dost
U mě má malej hlavu venku, ale má čepici a kapacu a když na něj fouká, tak strčí obličej směrem ke mě a nefouká na něj vůbec.
![]()
joaska píše:
Ja dnes v tom vichru musela taky s kacarem ven, taky mu tam fuci a taky jsme jeli s plastenkou.Kubikovi tam nefoukalo, krasne spal a ostatni na mne koukali taky jak na blazna
ale radsi budu za blaznivou matku, nez aby na nej foukalo
Já používám tu pláštěnku, když fouká taky ![]()