Francouzský dresink Hellmann's

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
6.8.09 00:49

Ahoj,

Tak mam pro vas spatnou zpravu :cry:

Francouzky dresing uz nevyrabi, misto nej je nahrada neco s medem :evil:

Mam to od pani co maji takovy ty ochutnavkovy akce… A to me teda nastvaly protoze ho taky miluju..

Pani mi poradila udelat si zasoby no holt INOVACE :twisted: :roll:

Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.8.09 08:11

Holky, nevim jestli vam jde o vyrobce ale Albert ho ma pod tou jejich znackou Albert.Ja moc dresing nekupuji ale ten francouzkej meli dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
6.8.09 09:08
Maty01 píše:
Ahoj,

Tak mam pro vas spatnou zpravu :cry:

Francouzky dresing uz nevyrabi, misto nej je nahrada neco s medem :evil:

Maty

Fuj!!! Hanba jim!!! :evil: :wink: To je hrozný, já jsem na něj fakt dost zvyklá…
Ale hlavně mi nedošlo, že není vůbec…Myslela jsem, že je to jen problém naší malé sámošky - vždycky když se něco vykoupilo (nebo jsem to vykoupila), tak jim trvalo aspoň 2-3 měsíce, než to znovu měli. A pak chodíme do Tesca a tam jsem si všimla, že s Helmansem asi moc „nepečou“, protože tam mají od něj tak akorát tatarky a jinak spíš jiné značky.
Takže prostě není vůbec, ach jo :cry:

Ditta77 - já mám tenhle problém taky, vždycky, když mi něco moc vyhovuje nebo chutná, tak se to záhy přestane vyrábět. Jednou jsem se pídila po příčině (měla jsem tam známého) a ten mi řekl, že se to prostě neprodávalo. Už jsem si zvykla, že jsem vždycky asi jediná, komu to teda chutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.8.09 11:53

Maty, no tos teda moc nepotěšila :roll: Já jsem to tušila, bylo to podezřelé… Blbečci :evil: Jak kdyby nemohli zrušit kterýkoli jiný…

Katko, o výrobce ani tak nejde, ale o tu chuť, každý je má jiné… Ale ten Albert zkusím, třeba bude taky dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.8.09 13:11

Ahoj, jsem se byla dívat v lednici, máme v ní francouzský dresing, ale je od Spak, normálně jsem ho koupila mezi kořením, ne v chlaďáku, je dobrý, ale přiznávám, že neznám helmansový. tak zkuste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.09 13:14

Tak to je pro mě hodně špatná zpráva. :( :cry: Francouzský dresing od Hellmanns u nás všichni milujeme a už min. 2 měsíce ho sháním po celé republice (přítel jezdí závodně motokros, takže v sezoně procestujeme celou republiku). Už 3× jsem psala na Hellmanns, ale nedočkala jsem se odpovědi a na stránkách ho pořád mají. Nechápu, proč ho přestali vyrábět. :?: Z celé té škály byl jednoznačně nejlepší!! :! Už jsem zkusila francouzské dresingy od jiných výrobců, ale žádný není tak dobrý. Jsem pro tu petici, jak už tady někdo navrhoval. :-) Mohli by tedy alespoň slušně odpovědět na dotaz a na stránkách na to upozornit a zdůvodnit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.8.09 13:29

Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli… :roll:

Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
6.8.09 13:56
Angua píše:
Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli… :roll:Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Ano, na spotřebitele musí být přísnost!!!! :lol: :lol: Koukejte kupovat i ty ostatní, po dobrém nebo po zlém! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.8.09 14:01
vulpes píše:
Angua píše:
Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli… :roll:Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Ano, na spotřebitele musí být přísnost!!!! :lol: :lol: Koukejte kupovat i ty ostatní, po dobrém nebo po zlém! :twisted:

Ano, a podle zá:,–(y: když je něco dobré, přestane se to vyrábět :roll: .
Taky jsme ho měli rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.8.09 22:39

dresink

Ahoj!

nejen, že přestaly vyrábět Francouzský dresink, ale u těch ostantních (např. Farmářský) změnili chuť, takže se jmenuje sice stejně, ale chutná úplně jinak - taky jsem to oplakala.
Ale není to poprvé! V minulosit to udělali víckrát - měla jsem oblíbený jeden s oregánem, bez majonézy, a ten zmizel bez náhrady.

Pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.8.09 22:59

Tak to jsme v háji :? Co budeme dělat? Nějaké inovace, ať si je strčí někam :wink: Ten med a něco mě vůbec neláká, už v té lahvičce vypadá divně…

Petici klidně podepíšu, já ho chciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Jinak my od nich kupovali i Italský a Farmářský, takže na to že se prodával jen ten jeden to svést nemůžou :lol: :lol: :lol: Ale je to od nich pěkně hnusný a nezodpovědný!!!!

Zítra budu lítat po městě a schánět ho po všech zapadlých krámkách, jeslti tam ještě nemají tajné zásoby :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.8.09 23:03

Kamiš, tak držím palec, u nás už je asi všude vyžraný :evil:

Už mě napadlo založit na Facebooku skupinu na podporu farmářského dresingu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.8.09 21:19

A nedalo by se podle složení ho umíchat vlastníma silama? Já si takhle tvořím i třeba medovej nebo klasicky francouzskej dresink, ale netuším, co přesně bylo v tomhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.09 21:30

Janine, možná jo… Já už nemám obal… KamiŠ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.8.09 21:39

A normální klasickej francouzskej znáš a je jinej? Někdy je to řešení až triviální :lol: Když jsem míchala kamarádce barbecue, to její vymodlený bylo úplně přesně to nejčastější barbecue mixture, co snad je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí