Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
Tak mam pro vas spatnou zpravu ![]()
Francouzky dresing uz nevyrabi, misto nej je nahrada neco s medem ![]()
Mam to od pani co maji takovy ty ochutnavkovy akce… A to me teda nastvaly protoze ho taky miluju..
Pani mi poradila udelat si zasoby no holt INOVACE
![]()
Maty
Holky, nevim jestli vam jde o vyrobce ale Albert ho ma pod tou jejich znackou Albert.Ja moc dresing nekupuji ale ten francouzkej meli dobrej.
Maty01 píše:
Ahoj,Tak mam pro vas spatnou zpravu
Francouzky dresing uz nevyrabi, misto nej je nahrada neco s medem
Maty
Fuj!!! Hanba jim!!!
To je hrozný, já jsem na něj fakt dost zvyklá…
Ale hlavně mi nedošlo, že není vůbec…Myslela jsem, že je to jen problém naší malé sámošky - vždycky když se něco vykoupilo (nebo jsem to vykoupila), tak jim trvalo aspoň 2-3 měsíce, než to znovu měli. A pak chodíme do Tesca a tam jsem si všimla, že s Helmansem asi moc „nepečou“, protože tam mají od něj tak akorát tatarky a jinak spíš jiné značky.
Takže prostě není vůbec, ach jo ![]()
Ditta77 - já mám tenhle problém taky, vždycky, když mi něco moc vyhovuje nebo chutná, tak se to záhy přestane vyrábět. Jednou jsem se pídila po příčině (měla jsem tam známého) a ten mi řekl, že se to prostě neprodávalo. Už jsem si zvykla, že jsem vždycky asi jediná, komu to teda chutná ![]()
Maty, no tos teda moc nepotěšila
Já jsem to tušila, bylo to podezřelé… Blbečci
Jak kdyby nemohli zrušit kterýkoli jiný…
Katko, o výrobce ani tak nejde, ale o tu chuť, každý je má jiné… Ale ten Albert zkusím, třeba bude taky dobrý…
Ahoj, jsem se byla dívat v lednici, máme v ní francouzský dresing, ale je od Spak, normálně jsem ho koupila mezi kořením, ne v chlaďáku, je dobrý, ale přiznávám, že neznám helmansový. tak zkuste
Tak to je pro mě hodně špatná zpráva.
Francouzský dresing od Hellmanns u nás všichni milujeme a už min. 2 měsíce ho sháním po celé republice (přítel jezdí závodně motokros, takže v sezoně procestujeme celou republiku). Už 3× jsem psala na Hellmanns, ale nedočkala jsem se odpovědi a na stránkách ho pořád mají. Nechápu, proč ho přestali vyrábět.
Z celé té škály byl jednoznačně nejlepší!!
Už jsem zkusila francouzské dresingy od jiných výrobců, ale žádný není tak dobrý. Jsem pro tu petici, jak už tady někdo navrhoval.
Mohli by tedy alespoň slušně odpovědět na dotaz a na stránkách na to upozornit a zdůvodnit, ne?
Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli… ![]()
Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali
![]()
Angua píše:
Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli…Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, na spotřebitele musí být přísnost!!!!
Koukejte kupovat i ty ostatní, po dobrém nebo po zlém! ![]()
vulpes píše:Angua píše:
Janey, to by teda mohli… Mě by zajímalo, na základě čeho se tak rozhodli…Jinak já jsem teď vyvinula teorii, že ho určitě zrušili, protože byl nejlepší a lidi kupovali jenom ten a na ty ostatní jim kašlali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, na spotřebitele musí být přísnost!!!!
![]()
Koukejte kupovat i ty ostatní, po dobrém nebo po zlém!
Ano, a podle zá:,–(y: když je něco dobré, přestane se to vyrábět
.
Taky jsme ho měli rádi.
Ahoj!
nejen, že přestaly vyrábět Francouzský dresink, ale u těch ostantních (např. Farmářský) změnili chuť, takže se jmenuje sice stejně, ale chutná úplně jinak - taky jsem to oplakala.
Ale není to poprvé! V minulosit to udělali víckrát - měla jsem oblíbený jeden s oregánem, bez majonézy, a ten zmizel bez náhrady.
Pet
Tak to jsme v háji
Co budeme dělat? Nějaké inovace, ať si je strčí někam
Ten med a něco mě vůbec neláká, už v té lahvičce vypadá divně…
Petici klidně podepíšu, já ho chciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
Jinak my od nich kupovali i Italský a Farmářský, takže na to že se prodával jen ten jeden to svést nemůžou
Ale je to od nich pěkně hnusný a nezodpovědný!!!!
Zítra budu lítat po městě a schánět ho po všech zapadlých krámkách, jeslti tam ještě nemají tajné zásoby
![]()
Kamiš, tak držím palec, u nás už je asi všude vyžraný ![]()
Už mě napadlo založit na Facebooku skupinu na podporu farmářského dresingu ![]()
A nedalo by se podle složení ho umíchat vlastníma silama? Já si takhle tvořím i třeba medovej nebo klasicky francouzskej dresink, ale netuším, co přesně bylo v tomhle…
A normální klasickej francouzskej znáš a je jinej? Někdy je to řešení až triviální
Když jsem míchala kamarádce barbecue, to její vymodlený bylo úplně přesně to nejčastější barbecue mixture, co snad je ![]()