Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Helama píše:
Anguo, mám špatnou zprávu.
Francouzský dressing už se nevyrábí a vyrábět nebude. Česká republika byla jediná země, kde se prodával, dokonce to byl nejprodávanější dressing, ale v ostatních zemích EU o něj nebyl zájem a neprodával se. Vyrábět ho pouze pro jedinou zemi se nevyplácelo, tak Unilever zastavil jeho výrobu.
Je mi to líto
A je vymalováno…
No aspoň ušetřím čas sháněním, když vím, že není a nebude. Ach jo.
Jestli někdo vyplní tu obrdíru na trhu, tak u nás v rodině má zajištěnej odbyt. ![]()
Ted tu byla obchodni zastupkyne z Unilevru a rikala, ze se franc. dresink ma zase vratit do obchodu. Momentalne by se mel nechat sehnat v prodejnach COOP.
To by bylo super, jen jsem se koukala na mapu prodejen COOP ( http://www.coop-tip.cz/…apa-prodejen ) a na jižní Moravě ani jedna. Vlastně jediná na Moravě až u polských hranic. Holt to bude na výlet někam do Čech.
Je zajímavé, že informace zaměstnanců Unileveru jsou tak odlišné, doufám, že pravdivá bude ta druhá. ![]()
Zajimavy je, ze v 5kg baleni je k dostani porad - berem ho do prace.
Jsem z toho taky nejaka zmatena, ale pani se dusovala, ze jako fakt bude i v malym baleni..
dusicka.. píše:
Zajimavy je, ze v 5kg baleni je k dostani porad - berem ho do prace.
Jsem z toho taky nejaka zmatena, ale pani se dusovala, ze jako fakt bude i v malym baleni..
A to berete od koho či odkud?
Zavazi nas firma Exver Foood z HK a objednavame bud u nich a nebo pres pani z Unilevru…
No tak pokud jsou ve Vsetíně min. tři a na mapě je nemají uvedené (nechápu proč… nebo už mi oči neslouží?
), tak by mohly být nějaké coop prodejny i v Brně, netušíte někdo náhodou??? Nebo aspoň někde v jihomoravském kraji?
Eviah, já jsem našla toto http://www.coop.cz/…jny/268.html , tak pohledej, co je k vám blízko, já jsem tam přímo Brno teda nenašla… Ale někde tam byl Slavkov u Brna třeba… ![]()
Anguo, díky, našla jsem něco poblíž nás, já netušila, že jsou to i obchody Jednota.
Teď ještě aby tam měli............ francouzskej dresink by dnes pro některé závisláky krásně posloužil i jako dárek k narozkám, to by bylo radosti.
Diamanty jsou taky vzácné, což teprve francouskej dresink…
Tak uvidíme, kdo má pravdu. ![]()
Ale trochu sázím na toho mého člověka ![]()
Když se nad tím tak zamyslím, kdyby ho dál vyráběli, proč by nebyl v prodeji všude, když má tak dobrou prodejnost? Bojím se aby nešly do coopu třeba jen nějaké zásoby.
Každopádně čas ukáže. A jestli nebude mít pravdu můj známý, budu jen ráda. ![]()
Já ho taky nemůžu sehnat už pár měsíců:-( skoro sem kvůli tomu přestala grilovat maso, ptž si bez ho bez francouzskýho dresinku nedokážu představit! Fakt hrozný!
suhlasim, taktiez som sa do neho zamiloval a zacal som ho jedavat k vsetkemu a od vtedy ho nedokazem zohnat. Nechapem ako tak nieco uzasne dokazu stiahnut z predaja, keby som bol vedel, ze ho uz nikdy nezozeniem, tak sa zasobim ![]()