Francouzský dresink Hellmann's

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
12.9.10 01:33

Holky, tak ten byl naprosto geniální, ale u nás už taky dávno není. A ještě mi moc chutnala Francouzská omáčka od Vitany- tu taky zrušili a na můj dotak mi odepsali, že maj dost širokej sortiment a že si určitě dokážu oblíbit jinou. Já ale jinou nechci. No, ale jak už to někdo psal, je to to samý i s kosmetikou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
5.3.11 15:42

Ženský tak nám zasejc začali vyrábět a prodávat Francouzský dresink od Helmans :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
teď ho mají u nás v Penny…ale už jste to určitě některé zjistily což :?: :hug: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
5.3.11 16:20

No díky za výbornou zprávu!!!! :dance:
Určitě jim díky tomu stáhnutí z prodeje razantně klesly tržby, tak vyhodili toho manažera, co to nařídil a chytli se za nos a zas vyrábí, že…? :wink: :lol: :lol:

Já to ještě nezjistila…chodím jen jednou za uherský rok do Tesca a pak jediné, co mám při cestě a jsem tam pravidelně, je Albert :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 17:15
Ditta77 píše: Ženský tak nám zasejc začali vyrábět a prodávat Francouzský dresink od Helmans :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
teď ho mají u nás v Penny…ale už jste to určitě některé zjistily což :?: :hug: :palec: :dance:

Dituš moc moc díky.Mě by ani nenapadlo ho hledat,když tak dlouho nebyl k mání :potlesk: .Hned mám práci pro chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.3.11 17:31

Jenom bacha, vyrábí si ho i Albert pod svojí značkou AQ a ten je vyloženě hnusnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.3.11 19:32

Juuu, paradá!!! Zítra jdeme na nákup, tak budu pokukovat. Stejně už pokukuju pořád..je to dresing, jehož chuť nikdo nenahradil. Ani ten farmářský mi nechutná. Takže super!!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.11 20:03
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
6.3.11 13:32

A je doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.3.11 19:07

Ditto, díky za echo, už máme půlku snězenou :mrgreen: Drahý se divil, jela jsem pro něho schválně a vařila překvapení k večeři :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
6.3.11 19:09

Už ho máme taky doma,je nejlepší.Viděla jsem ho jak v Tescu tak i v Kaufu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 06:49

Tak už opět není ;-( Nahradila ho 250ml varianta, která je papriková a vůbec nechutná jako ten původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.7.24 12:35

https://www.kosik.cz/…-francouzsky?…

A tenhle někdo zkoušel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.24 17:20
@Reno148 píše: Více

Tak odpovím si sám…
Nedalo mi to a objednal jsem…
Chuť není stejná. Je podobná. Ale určitě není tak dobrá jako ten dresink od Hellmanns. Jen je trochu jiná prostě…
Kdyby jsem měl dát Hellmannsce 10/10, tak tomuto dresinku dám 6,5/10… Tak ať máte představu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.25 18:38

Je zase zpátky! Včera jsem ho koupila v Albertu a je to on!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27863
14.6.25 21:04

Prečítala som diskusiu, ja ho asi budem musieť ochutnať :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie