Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, tak ten byl naprosto geniální, ale u nás už taky dávno není. A ještě mi moc chutnala Francouzská omáčka od Vitany- tu taky zrušili a na můj dotak mi odepsali, že maj dost širokej sortiment a že si určitě dokážu oblíbit jinou. Já ale jinou nechci. No, ale jak už to někdo psal, je to to samý i s kosmetikou atd.
Ženský tak nám zasejc začali vyrábět a prodávat Francouzský dresink od Helmans
![]()
teď ho mají u nás v Penny…ale už jste to určitě některé zjistily což
![]()
No díky za výbornou zprávu!!!! ![]()
Určitě jim díky tomu stáhnutí z prodeje razantně klesly tržby, tak vyhodili toho manažera, co to nařídil a chytli se za nos a zas vyrábí, že…?
![]()
Já to ještě nezjistila…chodím jen jednou za uherský rok do Tesca a pak jediné, co mám při cestě a jsem tam pravidelně, je Albert ![]()
Ditta77 píše: Ženský tak nám zasejc začali vyrábět a prodávat Francouzský dresink od Helmans![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teď ho mají u nás v Penny…ale už jste to určitě některé zjistily což![]()
![]()
![]()
Dituš moc moc díky.Mě by ani nenapadlo ho hledat,když tak dlouho nebyl k mání
.Hned mám práci pro chlapa ![]()
Jenom bacha, vyrábí si ho i Albert pod svojí značkou AQ a ten je vyloženě hnusnej!
Juuu, paradá!!! Zítra jdeme na nákup, tak budu pokukovat. Stejně už pokukuju pořád..je to dresing, jehož chuť nikdo nenahradil. Ani ten farmářský mi nechutná. Takže super!!!!
![]()
Ditto, díky za echo, už máme půlku snězenou
Drahý se divil, jela jsem pro něho schválně a vařila překvapení k večeři
![]()
Už ho máme taky doma,je nejlepší.Viděla jsem ho jak v Tescu tak i v Kaufu…
Tak už opět není ;-( Nahradila ho 250ml varianta, která je papriková a vůbec nechutná jako ten původní.
https://www.kosik.cz/…-francouzsky?…
A tenhle někdo zkoušel??
@Reno148 píše: Více
Tak odpovím si sám…
Nedalo mi to a objednal jsem…
Chuť není stejná. Je podobná. Ale určitě není tak dobrá jako ten dresink od Hellmanns. Jen je trochu jiná prostě…
Kdyby jsem měl dát Hellmannsce 10/10, tak tomuto dresinku dám 6,5/10… Tak ať máte představu.. ![]()