Francouzský dresink Hellmann's

50725
5.8.09 22:11

Francouzský dresink Hellmann's

Mám takový hloupý dotaz, ale už mi to nedá :lol:

Máme moc rádi francouzský dresink od Hellmann's a v poslední době u nás nějak zmizel z obchodů, ani cedulky u prázdného místa nejsou. Byli jsme ve třech městech, minimálně sedmi různých obchodech, sháníme ho už asi měsíc a nic.

Napadlo mě, jestli ho třeba nepřestali dělat, ale na stránkách ho v produktech furt mají, psala jsem dotaz do Hellmannsu a zatím mi nikdo neodpověděl :(

Nevíte náhodou, co se s ním stalo? Nebo se dá u vás normálně koupit a je to jenom u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
5.8.09 22:24

U nás ho mají :-) Je výborný!!! A i farmářský, na tom taky ujíždím :oops: Nevím teda, jestli třeba nedojíždějí zásoby, ale ještě v úterý jsme ho viděla v bille.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 22:31

To by měli teda obrovské zásoby… Ale v Bille jsem ještě nebyla - budu u jedné v pátek, tak tam hned vlezu :lol:

Farmářský mi tolik nechutnal, i když jsem myslela, že bude…

My ten francouzský milujem na těstoviny - ohřát na kostičky šunku, tvrdý sýr a francouzský dresink - nebo totéž ale s tuňákem z plechovky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.8.09 22:37

Taky ho dávám do salátu. Jakákoliv zelenina a čínské zelí nebo ledový salát… :-) K tomu křupavé pečivo…

Ty tvoje těstoviny s tím zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 22:41

To je teda drahého vynález…

A já zas zkusím ten salát a zeleninu - jestli ho teda seženu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.8.09 22:50

To je fuk, kdo to vymyslel, hlavě že se to dá jíst :wink: I když je fakt, že já spráskám skoro cokoliv :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
5.8.09 22:51

Taky ho miluju a taky ho už pár týdnů nemůžu sehnat :cry:

A když jsme u toho, nemůžu sehnat ani žvýkačky - Orbitky pomerančové (oranžové) - to veliké balení…asi už ho nedělají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 22:56

Kamiš, jak jsem byla těhotná, tak jsem sežrala na co jsem přišla - jednu dobu byl mým veeelkým favoritem kečup :lol:

Vulpes, a ty jsi z kterého koutu? Jestli to třeba není nějaká regionální záležitost… :lol:
S Orbitkama nevím,moc nežvýkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.8.09 23:10

Jéé, tak kečup ne-e. Tak blbě na tom ještě nejsem :-) Ten nejím normálně. Ale když trošku šprcnu do toho sálátu, extra pálivý od hellmanns, tak tam mi nevadí :-)

Vulpes, myslíš tyhle? http://www.lekarna.cz/…/v/93186.jpg Tak ty mají v bille taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 23:13

Já myslím, že myslí ty v té piksle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.8.09 23:17

Tak ty jsem snad nikdy neviděla :oops: Jen melounový a větrový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
5.8.09 23:34

Hihihihihihi-jééééé holky dobrá diskuze pro mě.....ještě jsem jí teda nečetla, tak jsem se nedozvěděla to co chci, ale musim hned napísat, že já Francozskej dresing zbožňuju a nějak kolem března letošního roku jsem zjistila, že zmizel z obchodů :? :x

Psala jsem i mail do Hellmansu a ani mi neodpověděli…já si myslím, že ho přestali vyrábět......i v Bille jsem ho sháněla…marně :?

My jsem ho dávali ke grilovanýmu masu a vůbec všude ke všemu :oops: :lol:

i moje kamarádka mi tuhle říká, že ho nemůže sehnat, tak je nás víc…taky ho mají rádi....................

stejně tuhle politiku nechápu :nevim: jak je něco dobrýho a dobře se to prodává, tak to vždycky přestanou vyrábět-nechápu-absolutně :!
Ať je to pudr na obličej, kterej si oblíbím, ať je to něco k jídlu-vždycky stejnej scénář-fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 23:39

Ditto, tak u nás v březnu určitě ještě byl - asi fakt mají někde větší zásoby… Nevím, že z toho Hellmannsu neodpovídají nebo co :roll:

Jsem si právě říkala, že jsme třeba divní, že asi ostatním nechutnal a vidím, že ne… Zato se teď objevil nějaký nový - med a hořčice, určitě ho vyrábí místo něho :evil:

Nesepíšem petici za návrat francouzského dresingu?

Kamiš, nakup si do zásoby, nebudou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
5.8.09 23:48

Anguo…jojo napíšem petici-toto se nedělá, že vždycky dobrý věci mizej-sakra :x :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne fakt…je nás dost-koho znám, tak tomu chutnal-ten med a hořčice mě teda ani neláká ochutnat-je mi to nesympatický už od pohledu…já si našla slabou náhradičku-Italskej dresing-je tam taky cejtit ten česnek.....

Já jsem si říkala, že jedině v nějakejch zapadlejch sámoškách by ho mohli ještě mít 8) :wink:

A byli jsme teďko na baráku-já tam dlouho nejezdila kvůli malý, než jí bude aspoň půl roku-jezdil tam jenom můj choť se starší dcerkou-tak jsme tam teď byli a já jsem ho objevila v lednici :potlesk:
Sice je to pozůstatek z loňska, v červnu letošního roku mu končila záruční lhůta, ale já ho stejně zblajznu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.8.09 23:49

Jasně, červen ještě není tak dávno :lol: My jsme dostali zase půl skleničky od kamarádů, ale už je po něm :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí