Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bubla000 píše:
@Black cat1982 jesenius bývá bez doplatku.
Bez doplatku je jen Tourist 1/2, kde se doplácí za jen rautové stravování ve výši 90 Kč na osobu a den.
@pavlazkopru
Tak to odpovídá ten doplatek. Sice ne na ubytování, ale na stravování. Za ty tři týdny cca 2tis při 90,–kč na den. Kategorie tourist.
V jiné diskuzi se nabízeli kupóny na slevu i do hotelu Jesenius. Ja zatím nemám…
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte ještě volný kupón do Luisy?
Ahoj holky, jak je na tom VZP s příspěvkem? A to pak je člověk na neschopence? Jaké procedury pak podstupujete? Děkuji za odpověď!
Cholitto - na pobyt v lázních máte nárok na neschopenku, lékař v lázních ji při příjezdu vypíše a při odjezdu ukončí. Pokud jedete do lázní s neplodností, budete mít gynekologické cvičení, plavání v bazénu, masáže, slatinné vaginální tampony, uhličité koupele a další procedury.
Ahoj,mám slevový poukaz do hotelů Pawlik,Luisa,Jesenius,Adler a Metropol. Pokud máte některá zájem ozvěte se. Je nutné nahlásit číslo poukazu už při rezervaci. ![]()
Ahoj holky, nabízím poukaz na slevu z doplatků do jakéhokoli hotelu. Kdo se chystá a rád by využil, pisněte, pošlu Vám ho.
Hezký den, Markéat
Ahoj holky, mám poukaz na slevu 1000 kč do FL. V případě zájmu napište adresu, pošlu zdarma (hotel Pawlik) slevu může uplatnit pouze ten, kdo nikdy nebyl hostem hotelu.
Holky, prosím o radu - od jedné paní jsem dostala poukaz na slevu, chybí na něm ale číslo poukazu (z druhé strany píší, že je ho potřeba nahlásit při rezervaci). Když jste poukaz uplatňovaly, měly jste tam číslo? Nebo máte číslo vyplněné vy, které ho nabízíte?
Tak to by mělo stačit. Případně myslím, že když nahlásíš osobu, která Ti jej zaslala, uvidí to v systému. Tak myslím, že by neměl být problém. ![]()