Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky..:-)
v termínu 19.8-9.9 jedu do hotelu Belvedere, jedu uplně poprvé takže malé obavy na místě. poradíte mi jak to tam chodí a je tady nějaká dušuíčka která tam bude taky..:-)
a jak je to s příbuznými kteří by tam za mnou chtěli dojet nějaké levnější ubytování, typy na výlet..:-) ![]()
ahoj holky, mám pár poukazů na slevu 1000,– do hotelu Pawlik. Kdybyste tam některá jela, tak se mi ozvěte. Já tam jedu už podruhé od 2.9.
Pěkný den
@Berome Ahoj Simco mam slevove kupiny v hodnote 1000kc pro hotelLuisa,Jesenius a Pawlik sleva se ti odecte na pobyt pokud chces napis miadresu pa
@Simcali ahoj Simčo pro tento hotel nemám slevové kupóny škoda pa.
Ahoj holky, v srpnu jedu do hotelu Belvedere. Nemá některá slevové poukazy? Díky moc
![]()
Zdravim, ve středu jsme s přítelem se trošku provokovali. Chtěli jsme pohlavní styk ale neměli jsme kondom. Tak mi jezdil jen penisem po pochvě a potom mi ho strčilna zacatek pochvy. Maximalne v pochve byl žalud. Víc ne. Jak ho vytahl tak žalud měl celý vlhký ale čisté spermie to nebyly. Můj přítel při vzrušení vždycky zvlhne. Mám se bát o těhotenství nebo ne ? Poté jsem si pochvu utřela kapesníkem a šla jsem se vyčůrat. Dnes při mě pichlo v pravém podbřišku když jsem si lehala do postele. A od středy se mi nechce moc spát. V uterý mně skončila ovulace.
Myslím si že o těhotenství se bát nemusím, nebo jo ? Penis nebyl tak hluboko. Jen na začátku jak jsem popisovala..
Má někdo zkušenosti s pichnutím v pravém podbřišku při lehání ?
Když je penis vlhký, jsou v tem spermie ?
Předem děkuji za normální odpovědi. Děkuji