Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzik00 Skoda, ale ja se pokousim najit blizsi termin
tak snad se povede ![]()
@Reaskiller třeba to vyjde. Ja jsem první tyden sama na pokoji a pak mám paní dalších 14 dni. Chtela jsem sólo pokoj, ale vsude plno. Jsem z toho dvojluzkoveho celkem nervozni, tak snad to ale bude ok. ![]()
Holky nepokračovaly jste některá v nemocenske po lázních? Chtěli bychom podstoupit KET, jestli teda lazne budou mít účinek, tak uvažují jestli nezůstat po lázních doma??? ![]()
@Zuzik00 Ja tam byla loni s holkou a taky se bala ale nakonec v pohode
taky bych ale sla do jednoluzkovho protoze jsem zacala byt nejaka uzavrena.. kdybys potrebovala poradit, staci napsat ![]()
Neschopenku Ti ukoncuji podle me automaticky po skonceni lazni jelikoz tam mas nahlasenou adresu kde se budes zdrzovat
drzim palce a dej vedet jak si dopadla ![]()
@Reaskiller no jednoluzak nebyl ani jeden volný do 8.8., kdy musim nejpozdeji nastoupit. Takže mi nic nezbývá. Stále doufám, ze to bude ok. Ty nápis, jestli nahodou nepojedes dříve ![]()
@bubla000 my chtěli v březnu na KET, ale nakonec mi neroste sliznice a poslali mě do FL, takže jak dojedu z lazni mám jit na kontrolu a snad to už vyjde, tak uvažují zda nejit na nemocenskou hned z lazni, jestli mi ji napise třeba muj gynekolog. ????????????
@Zuzik00 Luisa
chci prave celkove Aquaforum protoze maji hodne dobre vyhody a jidlo ![]()
@Reaskiller a dovolala jsi se? Jedes dříve? Ja nevím jak to chodí. jedu prvne a poslali mě do Savoy-ghoete.
tak jsem ani neprotestovala.
@Zuzik00 Hotel sis mohla predrezervovat ale Savoy je fajn
dovolat se mi nepovedlo - totalne jsem uz pak nestihala..cela ja
skoda no..
@Reaskiller Ja myslela ze musím tam kde mě pošlou. Fakt nevím jak to chodí. No mi je to napoprvé jedno, snad to dopadne Dobre a tři tydny budou v pohode a pak do CAR a snad to bude ok???? a můžeme na KET.
@Zuzik00 Nn, muzes si pokoj predrezervovat a pak jim rict, ze pokojik uz mas zamluveny
ze zbytek - rozdil si doplatis
bude se Ti tam libit ![]()
Ahoj holky, prosím vás, nemáte stále některá nějaké volné poukazy do Fr. lázní? Já jedu 14.6 do Pawliku ![]()