Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slunce1 no radeji bych jednoluzkovej..ale necham nakonec dvouluzak..vypada moc pekne ten co mi rezervovali ![]()
Ahoj holky 28.1. nastupuji do hotelu Adler. Má někdo zkušenost? jak probíhají procedury a pobyt. děkuji
@link.5 Ahojky, já nakonec jedu už 21.1.. Jedu poprvé, takže zatím nevím co od toho všeho čekat, takže se necháme asi překvapit ![]()
Krásný den všem, byla jsem ve FL a moc ráda na to vzpomínám a chystám se znova. Všude jsou moc milé sestřičky a personál. Městečko je moc krásné a pokud jedete bez auta, tak Lázně podnikají různé výlety do okolí, ale i vlakové spojení je super.
Dobrý den, chystáte se některá v únoru do FL? Mám rezervovaný pobyt
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat do kolika let schválí pojistovna lázně na neplodnost? je to do 39?
Ahoj, ja jedu do FL 18.2.
Jsem po operaci, takže tam budu čtyři týdny.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat do kolika let schválí pojistovna lázně na neplodnost? je to do 39?
ANO
@88lucisi tak si to tam užij nedávno jsme se vrátila a super, jela bych hned znovu.
Holky stále mám nějaké volné poukazy na slevu pro nové klienty platné do 31.12.2018 pro hotely : Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, Dr. Adler, Goethe a Metropol. Poukaz je na slevu 1000,– Kč. Je potřeba jej předložit při příjezdu na recepci a bude vám o 1000,– ponížen doplatek. Napište si do zprávy a já jej pošlu na vámi udanou adresu.
Jen je to pro nové klienty lázní ![]()
Ahojky, měla bych zájem o poukázku na slevu, jen netuším jestli se dá uplatnit i v depandanci hotelu Adler Tři růže? Pokud ano byla bych za ni ráda. Nástup mám 15.4.2018. Děkuji!