Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mám nástup 22.4-13.5 do hotelu Jesenius hledám spolubydlící /kamarádku/nechystáte se někdo? Budu ráda i za každou radu ohledně Frant. lázní děkuji všem přeji hezký večer.
Ahoj holky
Je tu někdo, kdo jede v blízké době do František? Já jedu v termínu 15.4.-13.5. (hotel Luisa). Jsem po operaci (endometrioidní cysta, mnohočetné srůsty). Jedu úplně poprvé, byť je to má druhá operace (poprvé jsem se dozvěděla o lázních, když už bylo po termínu).
Jsem z toho celkem nervozní, přeci jen, na měsíc sama do cizího prostředí, bez přítele
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás byl přímo v hotelu Luisa, jaké to tam je? ![]()
Dál by mě zajímalo, jak jste řešili to, když za vámi chtěl přijet na nějaký víkend přítel? Ten můj by chtěl dokonce na prodloužený víkend - vychazí v květnu totiž pěkně státní svátek na pondělí, tak že by si za mnou udělal výlet
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holkyJe tu někdo, kdo jede v blízké době do František? Já jedu v termínu 15.4.-13.5. (hotel Luisa). Jsem po operaci (endometrioidní cysta, mnohočetné srůsty). Jedu úplně poprvé, byť je to má druhá operace (poprvé jsem se dozvěděla o lázních, když už bylo po termínu).
Jsem z toho celkem nervozní, přeci jen, na měsíc sama do cizího prostředí, bez přítele![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás byl přímo v hotelu Luisa, jaké to tam je?
Dál by mě zajímalo, jak jste řešili to, když za vámi chtěl přijet na nějaký víkend přítel? Ten můj by chtěl dokonce na prodloužený víkend - vychazí v květnu totiž pěkně státní svátek na pondělí, tak že by si za mnou udělal výlet![]()
ahoj jedu do Frant. lázní 22.4.-13.5.do hotelu Jesenius.Do lázní jedu po prvé a jsem celkem nervózní co tam budu 3týdny dělat. Původně jsem měla bydletv Luise, ale pro mne tam byl velký doplatek proto budu v Jesenius je hned vedle. Ráda se seznámím mé tel. číslo je 734211547 Silvie napiš mi prosím své číslo a já zavolám až přijedu můžem pak spolu podniknout nějaké aktivity výlety kafe nebo vinko pokec budu ráda za zpřízněnou duši nechci tam být sama měj se hezky jinak já jsem z Havířova.
Dobrý večer chci se zeptat budu ve Frant. lázní 3týdny- léčebný pobyt. Kdyby chtěl za mnou přijet přítel třeba na 2-3dny dá se tam někde sehnat pro něj levnější ubytování? Máte někdo zkušenost prosím o radu děkuji hezký večer všem.
Ahoj holky
![]()
já pojedu do Františkových lázní od 29.4. - 27.5. Taky jedu poprvé a úplně sama. Mohli bysme pokecat, budu v hotelu Jesenius.
Ahoj bude někdo v lázních v druhé půlce června a nejede s neplodnosti?
Ahoj holky, mám poukaz na slevu 1000.- Kč na ubytování v hotelu Dr. Adler. Je to pouze pro první pobyt v hotelu a je nutné to nahlásit již při rezervaci. Pokud byste měli někdo zájem pisněte adresu do SZ. Poukaz je platný do 08/2019. ![]()
@bubla000 píše:
Ahoj bude někdo v lázních v druhé půlce června a nejede s neplodnosti?
Ahojky,
Já jedu 24.6.-15.7.
Holky a jak se vam líbilo v Jeseniu??? Taky tam budu ubytována. ![]()
Ahoj holky, máte některá poukaz na slevu do hotelu Pawlik? Jedu už 27.5. na 3 týdny.
@bezinka.11 ahoj mám slevové kupony v hodnotě 1000kč. pro nováčky můžu ti poslat pokud budeš chtít platí pro hotel Luisa, Jesenius a Pawlík.
@Žluťák ahoj mám slevové kupony napiš adresu pošlu doporučeně