Františkovy Lázně 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
3.4.18 19:38

Frant.lázně

Ahojky mám nástup 22.4-13.5 do hotelu Jesenius hledám spolubydlící /kamarádku/nechystáte se někdo? Budu ráda i za každou radu ohledně Frant. lázní děkuji všem přeji hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.18 17:44

Ahoj holky :) Je tu někdo, kdo jede v blízké době do František? Já jedu v termínu 15.4.-13.5. (hotel Luisa). Jsem po operaci (endometrioidní cysta, mnohočetné srůsty). Jedu úplně poprvé, byť je to má druhá operace (poprvé jsem se dozvěděla o lázních, když už bylo po termínu).
Jsem z toho celkem nervozní, přeci jen, na měsíc sama do cizího prostředí, bez přítele :roll: :think: Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás byl přímo v hotelu Luisa, jaké to tam je? ;)
Dál by mě zajímalo, jak jste řešili to, když za vámi chtěl přijet na nějaký víkend přítel? Ten můj by chtěl dokonce na prodloužený víkend - vychazí v květnu totiž pěkně státní svátek na pondělí, tak že by si za mnou udělal výlet :hug: :D

• Citovat
  • Upravit
40
5.4.18 20:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) Je tu někdo, kdo jede v blízké době do František? Já jedu v termínu 15.4.-13.5. (hotel Luisa). Jsem po operaci (endometrioidní cysta, mnohočetné srůsty). Jedu úplně poprvé, byť je to má druhá operace (poprvé jsem se dozvěděla o lázních, když už bylo po termínu).
Jsem z toho celkem nervozní, přeci jen, na měsíc sama do cizího prostředí, bez přítele :roll: :think: Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás byl přímo v hotelu Luisa, jaké to tam je? ;)
Dál by mě zajímalo, jak jste řešili to, když za vámi chtěl přijet na nějaký víkend přítel? Ten můj by chtěl dokonce na prodloužený víkend - vychazí v květnu totiž pěkně státní svátek na pondělí, tak že by si za mnou udělal výlet :hug: :D

ahoj jedu do Frant. lázní 22.4.-13.5.do hotelu Jesenius.Do lázní jedu po prvé a jsem celkem nervózní co tam budu 3týdny dělat. Původně jsem měla bydletv Luise, ale pro mne tam byl velký doplatek proto budu v Jesenius je hned vedle. Ráda se seznámím mé tel. číslo je 734211547 Silvie napiš mi prosím své číslo a já zavolám až přijedu můžem pak spolu podniknout nějaké aktivity výlety kafe nebo vinko pokec budu ráda za zpřízněnou duši nechci tam být sama měj se hezky jinak já jsem z Havířova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.4.18 21:03

Dobrý večer chci se zeptat budu ve Frant. lázní 3týdny- léčebný pobyt. Kdyby chtěl za mnou přijet přítel třeba na 2-3dny dá se tam někde sehnat pro něj levnější ubytování? Máte někdo zkušenost prosím o radu děkuji hezký večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 15:28

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
já pojedu do Františkových lázní od 29.4. - 27.5. Taky jedu poprvé a úplně sama. Mohli bysme pokecat, budu v hotelu Jesenius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.4.18 09:11

Ahoj bude někdo v lázních v druhé půlce června a nejede s neplodnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.18 13:03

Poukaz na slevu

Ahoj holky, mám poukaz na slevu 1000.- Kč na ubytování v hotelu Dr. Adler. Je to pouze pro první pobyt v hotelu a je nutné to nahlásit již při rezervaci. Pokud byste měli někdo zájem pisněte adresu do SZ. Poukaz je platný do 08/2019. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
14.5.18 11:04
@bubla000 píše:
Ahoj bude někdo v lázních v druhé půlce června a nejede s neplodnosti?

Ahojky,
Já jedu 24.6.-15.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.5.18 10:10

Ahojky, nemate nekdo volny poukaz do Jesenia?? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.5.18 13:52

Holky a jak se vam líbilo v Jeseniu??? Taky tam budu ubytována. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.5.18 22:27

Ahoj holky, máte některá poukaz na slevu do hotelu Pawlik? Jedu už 27.5. na 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.18 09:49

@bezinka.11 ahoj mám slevové kupony v hodnotě 1000kč. pro nováčky můžu ti poslat pokud budeš chtít platí pro hotel Luisa, Jesenius a Pawlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.18 09:50

@Žluťák ahoj mám slevové kupony napiš adresu pošlu doporučeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.5.18 09:55

@SilvieD