Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana Martinková prosím tě jak jsi mě poslala ten odkaz.. to je cena za ubytování a stravné? Procedury v tomto případě hradí pojišťovna? Chápu to dobře?
@Adenka84 ne, pojištovna ti hradí ubytování, stravu i procedury, akorát v některých hotelech jsou doplatky za pokoj - taky to někdy záleží na sezoně, v hlavní sezoně je doplatek někdy vyšší. Kdybys chtěla jednolůžkový pokoj, tak ten si samozřejmě hradíš sama.
@Adenka84 pokud by sis chtěla celý pobyt hradit, tak cena na 21 dnů je kolem 65-70 000 Kč.
http://www.franzensbad.cz/…lecebna-kura
@Jana Martinková ne jen ubytování a stravné.. předpokládám, že procedury mě pojišťovna proplatí.. přeci jsem operovali mě z vitální indikace.. a klasickým řezem..laparo už to nešlo.. tak by k tomu měli přihlížet.. nehledě na to, že další dítě si přeji..
@Jana Martinková naposled jsem dvojlůžkový pokoj sama pro sebe.. měli jsme to tak všechny.. bylo to v roce 2010 a byli jsme poslední turnus.. byl to přelo října a listopadu.. byla jsem v hotelu Monti.. a bylo to celé na pojišťovnu.. docházel za námi Dr Kozma.. nebo mi za ním do Adleru..
No uvidím..zkusím to.. mě by zajímala právě cena jen za ubytování a stravné..
@Adenka84 aha já myslím, že by ti pojišťovna mohla proplatit komplexní lázně i s ubytováním a stravou - a pokud ne, můžeš si pak zavolat přímo do FL, mají tam linku, a můžeš jim položit dotaz
@Jana Martinková no zvazuji radeji i variantu tuto kry by mi komplexni lazne neschvalili.. preci jen jsem ve FL uz dvakrat byla…
Zítra jedu do Františkových Lázní na dovolenou. Poradíte co je v okolí zajímavého, co vidět. Jestli tam jsou levné potraviny a kde se prodávají suvenýry? Děkuji
Zdravím, nemá někdo poukaz do hotelu Goethe prosím? Jedu od 5.11., kdyby náhodou se tam také někdo vyskytoval ![]()
Dobrý den,
obracím se na vás s dotazem, jestli doma některé neleží nevyužitý slevový kupon, prosím?
Předem děkuji za odpověď. ![]()
Krásný hotel, všude příjemní lidé
ALE BACHA NA HOTELOVOU RESTAURACI… SERVÍRKA JE VELICE HRUBÁ, NEPŘÍJEMNÁ A VšichnY KORIGUJE JAKO MALÉ DĚTI VE ŠKOLCE. NENECHÁ VAS NAJÍST, ZAVŘE VAM RESTAURACI PRED ZAVIRACKOU A NENECHÁ VAS V KLIDU NAJÍST ![]()