Františkovy Lázně 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
20.12.18 00:16

Dnes mi bylo telefonicky receno, ze pokud jsem nenahlasila cislo poukazu uz pri rezervaci pobytu, tak mi ho neuznaji. Setkaly jste se s tim taky? Nastupuji az v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
20.12.18 13:24

@Katy 2 a mohu se zeptat kolik jsi doplacela ty ???cca moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.12.18 13:27

To mají asi přísnější podmínky, byla jsem tam dva týdny zpátky a paní ho nechtěli uznat den po příjezdu, že se to má hlásit hned, ale že i po telefonu? To už teda docela dost hrotí… :-(

Každopádně, kdo by chtěl, stále jich ještě pár mám do Pawliku, Luisy či Jesenia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
20.12.18 13:35

@ZuKli mohu se zeptat kolik budete doplácet, děkuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.12.18 21:36

Dotaz

Ahoj holky, jsem tu nová, mám otázku ohledně lázni kdo už jste byl, mám jet na 4 týdny do Fr. Lázni do hotelu Jesenius… Přemýšlím o jednoluzaku, jelikož být s někam koho neznám 4 týdny na pokoji, to se mi nechce, na jednu stranu to muže být někdo fajn a na druhou stranu zas ne, takže přemýšlím o jednoluzaku, ale chci se zeptat jak je to s tím jednoluzakem, jelikož je to třída tourist, a dvouluzaky jsou economy i tourist, ty tourist mají sprchu na chodbě, a economy to mají přímo na pokojích… co jsem pochopila, mužů tedy poprosit o nějaké ohlasy na ten jednoluzak v tom Jeseniusu? Moc děkuji za každou radu a poznatek který jste měly při svém pobytu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
28.12.18 09:17

Ja měla jednoluzak tourist. WC na pokoji, koupelna na patře. A bylo to v pohodě. Stejně se furt někde machas. Ale pro pohodlí je lepší economy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.12.18 13:57

@Drbna777 moc děkuji za Vaší odpověď ,právě co jsem tak pochopila ,tak mají jen jednoluzaky tourist že ? Economy co jsem koukala nejsou ,nebo se pletu? Každopádně pořad váhám ,zda jednoluzak a mít soukromí a nebo dvouluzak,ale jak říkám, netuším na koho tam narazím:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.12.18 14:31

Holky, musím mít s sebou koupací čepici? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
29.12.18 15:03

Nemusis, ale když jdeš v zimě do bazénu tak to není špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.19 23:44

Ahoj holky, je mi 35let, jsem tu nová, prosim o rady, dekuji. Dr. mi bude v lednu vypisovat zadost o lazne, pokud pojišťovna schválí, nastup bych viděla na konec března 2019. Nejedu tam s problémem neplodnosti. Nikdy jsem ve FL nebyla, jsem z druhe strany republiky, ze severní Moravy, můžete mi poradit, který hotel je tak nejlíp „v poho“ a vsechno je tak nejak u nosu - procedury, dr., bazen (kde muzu jít z pokoje v zupanu), jídelna atd.? A jednoluzak! Tusim, ze asi Pawlik, ale je vcelku drahy:-(,pokud do Te doby nevyhraju ve sportce:-)) Připadne pokud některá z Vas mate slevové kupóny, budu rada za příspěvek!! Rada uvítám i nejake postřehy, jak jste se tam mely, kde jste chodily, co stoji za to vidět, atd. A pokud stam ma v planu nekdo jet v tomto termínu, rada se seznámím! Dekuji předem za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.19 11:54

Holky prosím kdyby jste měla některá slevovy kupon na hotel Jesenius, byla by jsem moc vděčná, dekuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.1.19 13:11
@Ver6116 píše:
Holky prosím kdyby jste měla některá slevovy kupon na hotel Jesenius, byla by jsem moc vděčná, dekuji:)

Ja mam, tak napis adresu do zpravy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.1.19 13:15
@martina836 píše:
Ahoj holky, je mi 35let, jsem tu nová, prosim o rady, dekuji. Dr. mi bude v lednu vypisovat zadost o lazne, pokud pojišťovna schválí, nastup bych viděla na konec března 2019. Nejedu tam s problémem neplodnosti. Nikdy jsem ve FL nebyla, jsem z druhe strany republiky, ze severní Moravy, můžete mi poradit, který hotel je tak nejlíp „v poho“ a vsechno je tak nejak u nosu - procedury, dr., bazen (kde muzu jít z pokoje v zupanu), jídelna atd.? A jednoluzak! Tusim, ze asi Pawlik, ale je vcelku drahy:-(,pokud do Te doby nevyhraju ve sportce:-)) Připadne pokud některá z Vas mate slevové kupóny, budu rada za příspěvek!! Rada uvítám i nejake postřehy, jak jste se tam mely, kde jste chodily, co stoji za to vidět, atd. A pokud stam ma v planu nekdo jet v tomto termínu, rada se seznámím! Dekuji předem za informace

Ahojky, je to prave tak, jak pises. Nejlepsi je Pawlik, vsechno je pokupe, muzes chodit v zupanu vsude a mas neomezeny vstup do aquafora. Ja byla ndkolikrat a uz bych jinam nejela. Jestli chces, tak Ti taky poslu kupon do Pawliku, nahlasis ho uz pri rezervaci. Jinak ja jsem taky ze Severni Moravy, tak pisni do zpravy a domluvime se, co a jak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.19 16:49

Ahojky Peggy, napsala jsem ti zprávu, jestli budeš mit cas, odepiš mi, dekujiiii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.1.19 18:55

@Peggy8 ahoj holky odjíždím 17.2 do hotelu Pawlik na tři týdny, neměla by jste některá kupon 😔jedu úplně poprvé, byla bych moc ráda, jedu do dvoulůžaku ekonomy, budu ráda za zpriznenou duši :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí