Františkovy Lázně 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10.1.19 22:51
@liiizzza píše:
@Peggy8 ahoj holky odjíždím 17.2 do hotelu Pawlik na tři týdny, neměla by jste některá kupon 😔jedu úplně poprvé, byla bych moc ráda, jedu do dvoulůžaku ekonomy, budu ráda za zpriznenou duši :srdce: :hug:

Ahoooj, jasně, ještě jich mám dost :-) Akorát už máš rezervaci hotovou? Oni to chtějí většinou už nahlásit u rezervace :-/ Tak se na to zkus zeptat. Ale i tak samozřejmě ráda pošlu, pošli mi adresu do zprávy, mám jich ještě dost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.1.19 08:02

@liiizzza mám, tak nápis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.19 23:07

@Veju88 ahoj moc se omlouvam dlouho jsem tu nebyla slevove kupony mam pokud jeste potrebujes rada poslu pokud je uz pozde je mi to lito omlouvam se .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.19 23:10

@martina836 ahoj slevove kupony mam pro hotel Jesenius ,Luisa a Pawlik rada ti poslu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.19 23:11

@martina836 ahoj slevove kupony mam pro hotel Jesenius ,Luisa a Pawlik rada ti poslu . @liiizzza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
27.1.19 12:51

@SilvieD ahojky, mohu se tě zeptat kolik peněz jsi nebo obecně jste měli sebou na ty tři týdny. Už vím že na místě zaplatím 4900. Při ubytování, nepotřebuji si tam nakupovat oblečení, parfémy ale stejně cca kolik mít sebou? Moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
27.1.19 20:43

@liiizzza záleží jak mox budeš někam chodit cca 3000 na pobyt. Ale v zimě i víc. Přeci jen spíš se jde někam sednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.1.19 20:44

@liiizzza ahoj za jidlo i piti neutratis nic vse mas zdarma po cely den v jidelne jidlo ve forme rautu teple i studene jidlo kava caj postmix nealko cepovane pivo tri druhy vina vse zdarma .Ja utratila hodne za vylety oplatky lazenske i restauraci na tanecku 3000kc.ale rikam nepotrebujes tam nic myslim si ze zalezi na Tobe zda budes chtit vylety prez hotel je to moc drahe 500jeden vylet my jezdili 4holky vlakem tim padem mas slevove jizdne jako skupina a zaplatis40/80kc.tam i zpet lazenske oplatky pocitej 50kc.Do ktereho hotelu jedes mam slevove kupony 1000kc.na odecteni z pobytu pro hotel Jesenius ,Luisa a Pawlik rada ti zdarma poslu pokud potrebujes Lazne jsou super okoli prameny je tam spousta prochazek kam se da zajit hrad atd.klidne napis co te zajima mej se hezky pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.1.19 20:48

@liiizzza Bydlela jsem v Jeseniusu jiné hotely nevím jak to mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 20:54

Ahoj holky, chystám se v květnu do hotelu Adler, nemáte někdo slevový poukaz, co se dá použít i tam? Díky moc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 22:20

Ahoj holky :-)
Jsem tu nová a 10.3. jedu do hotelu Jesenius … jsem trošku nervózní. Kdyby měl někdo vzácnou radu co vzít sebou a na co si dat pozor :-) za vše budu ráda
Děkuji a hezky večer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.19 11:07

@Jana-Metynka
Ahoj, momentalne sem v lázních v hotelu Jesenius:) mám jednolůžák a docela to jde,samozřejmě to není žádný přepych, ale dá se to … Já si třeba kupovala nové plavky sebou, ale jediný kam je využiji tak je aquaforum ve volném čase ,ale záleží co ti tady předepíše doktor, já sem tu po slepaku tak mám spis zaměřené věci na spodek … ale nějaké koupele taky, co vím od ostatních tak mají třeba i cvičení v bazénu atd, ale jak říkám záleží s čím sem jedes :) Taky jsem si nabalila spousty věci, úplně zbytečně jedině co tu nosím tak jsou tepláky a trička a nějaká mikča, občas džíny když se vyrazím projít ☺️️ Za sebe mužů říct,ze nic extra nepotrebujes:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 09:07

Ahoj holky, nemáte některá slevový poukaz do hotelu adler? Děkuji.

P.s. potřebovala bych ho již dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 09:20

Ahojky a mohla bys mi ho poslat na e-mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
7.3.19 09:42

@Lázeňský povaleč kupón mám, tak se ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie