Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes 10.3. vyrazim do hotelu Adler
nejede tam nahodou nekdo? ![]()
Ahoj děvčata,
nemáte některá zkušenosti s hotelem Goethe nebo Savoy na komplexní péči? Nastupovat bych měla příští neděli, po gyn operaci, nikde jinde už není volno. Doplácet budu v obou případech, když je to tak na poslední chvíli, ale nevím, pro který se rozhodnout
V Savoy chtějí vyšší doplatek, tak váhám, zda to za to stojí. Náhodou některá ještě volný slevový poukaz do těchto hotelů nemáte?
Ja mela ubytovani v Otava(nic moc, spolecne wc a sprchy, neplatila nic)ale super ze bez recepce. spadala jsem pod Goethe, jidlo a procedury. s procedury byla moc spokojena, ale urcite ubytovani bude lepsi i jidlo na Savoy ale dost se doplaci
Nemáte někdo kupón do hotelu Luisa v FL? ![]()
Ahoj holky,
byla jste některá v Lázní po mimoděložním těhotenství i když už máte doma děti?
Já mám doma dvě děti obě po IVF. Byla jsem v Lázních 2× poprvé jako holka po apendixu a po druhé po gynekologické operaci při snaze o první dceru. Po návratu z Lázní jsem po měsíci otěhotněla. Sice po IVF, ale tehdy jsem za sebou měla 5 neúspěšných IUI a 3 neúspěšné IVF-ICSI. Čtvrtý pokus se díky Lázním zadařil.
Nyní jsem měsíc po mimoděložním těhotenství. Otěhotněla jsem nečekaně přirozeně. Bohužel to skončilo špatně. Bojovala jsem o život. Krvácela jsem masivně do břicha. Laparoskopicky už u mě nešlo operaci provést. Takže mám fiklé celé bříško. Museli mi podávat transfúze. Odebrali mi pravý vejcovod.
Mám možnost jet tedy pokud mi to revizní Dr schválí opět do FL.. byla jsem v nich už dvakrát poprvé ve Fibichu po druhé v Hotelu Monti.
Jeli by jste do Lázní i kdyby jste měli doma dvě malé děti? Manžel nemám problém se o ně starat. Naopak si přeje ať jedu a dám se do kupy.
Toužíme po třetím miminku a chceme to ještě zkoušet. Do mých 37 let tomu chci dát ještě šanci. Jsem vnitřně prázdná. Potřebuji náhradu za tu mou malou odebranou dušičku.
Najdu tu nikoho s podobným osudem???
Holky jak si to zde pročítám.. vy jste neměli Lázeňskou Léčbu na křížek? Já když byla ve FL rok 2003 a rok 2010.. vždy po operaci po druhé + pro neplodnost tak jsem měla vždy celou léčbu (4 týdny) hrazenou… Můj gynekolog mi nic nenaznačil o tom, že bych si ji měla hradit..
Jsou nyní jiná pravidla? Musím se na to mého gynekologa zeptat.. Děkuji
@Adenka84 ahoj, měla jsem sice úplně něco jiného, ale když mě můj dr poslal do lázni, tak mi to téměř vše platila pojišťovna, vlastně jediný co jsem doplacela byl hotel, protože pojišťovna ti zaplatí ubytování do nějaké výše a zbytek si doplacis sama, já doplacela za jednoluzak kolem 7 tisíc mám pocit, už přesně nevím… jinak byla jsem po operaci slepaku a dělali mi jen laparo, ale můj obvoďák říkal, ze by bylo dobrý abych jela, ze jsem mladá, děti nemám a že je sice minimální nějaká komplikace ale přece jen ať to nepodceňuju… Takže taková 4 týdenní dovča nooo…
@Ver6116 diky za raskci.. ja si ani na poprve po slepaku ani na podruhe pro neplodnost lazne nepriplacela.. prisla mi proste jen pozvanka s terminem a hotelem kde budu bydlet.. platila jsem jen lazensky poplatek to bylo par desitek korun za den..
Takze lazne na krizek uz neexistuji? Nevite nekdo. Urcite si nemohu dovolit lecbu hradit.
@Adenka84 myslím, že když už dvě děti máš, tak už asi na lázně mít nárok nebudeš, ale zkusit se zeptat gynekologa můžeš - jinak pokud bys nárok měla a pojišťovna ti to schválila, tak bys to měla normálně na křížek na 4 týdny - do lázní musíš nastoupit do tří měsíců od operace, v případě mimoděložního těhotenství si myslím, že by to bylo do tří měsíců po něm. Jinak ve FL si můžeš zarezervovat hotel, sama si předem určit, kde chceš být ubytovaná - na stránkách lázní je přehled doplatků za jednotlivé hotely.
@Jana Martinková ahoj děkuji.. Já tam nechci nyní jet z důvodu neplodnosti.. To jsem zjistila, že plodná jsem když jsem po 11 letech dokázala alespoň jednou přirozeně otěhotnět..
Jde o to, že si přejeme co nejdříve třetí dítě lázně by mě mohli pomoci. Přeci jen jsem po velké gynekologické operaci a ty též bývají indikací k lázeňské léčbě.. No uvidíme buď a nebo.
@Adenka84 tak po velké gynekologické operaci bys na lázně nárok mít mohla, musela bys tam ale nastoupit do tří měsíců od operace
@Jana Martinková zkusím to nyní budu ve čtvrtek 5 týdnů od operace..
operace byla z vitální indikace…
@Adenka84 tak to by mohlo vyjít - akorát musíš mít zajištěné hlídání pro děti po dobu pobytu v lázních.
Tady je přehled doplatků za jednotlivé hotely ve FL:
http://www.franzensbad.cz/…azenska-pece
@Jana Martinková ano to mít budu manžel se o děti postará a babičky když bude třeba pomohou a pokud to vyjde tak mi na každý víkend jezdili všichni za mnou…
děkuji