Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Drbna777 ty jedes uz ted v nedeli ze?? Do Adlera? Tak pak pisni jak je a co a jak..vim, ze uz jsi tam byla ale i tak
zacinam resit co s sebou ![]()
Dobrý večer, nemáte někdo prosím poukaz do hotelu Pawlik, který byste mohli postrádat?
Děkuji.
@luciluciluc ahoj Luci ty poukazy platí do všech třech hotelů i když je tam napsaná Luisa platí i pro Jesenius i Pawlik pa pa
@lajdavka ahoj mám poukazy do třech hotelů Luisa,Jesenius a Pawlik napis mi adresu pr.tyden poslu pa
Nemáte, prosím, někdo volný kupon do hotelu Jesenius platný v srpnu? A nevíte, zda je v Jeseniu výtah?
@SilvieD díky, zpráva odeslána.
Ještě dotaz na ty, co už ve FL byli - dá se tam nějak řešit praní prádla?
A nemáte tip na nějaký penzion poblíž, kde by mohl bydlet manžel s dětmi, až za mnou přijedou?
Holky, jedu do Fr. Lázní v srpnu. Nemáte některá přebytečný slevový poukaz? Ještě jsem se se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s ubytováním, jídlem a wifi na pokojích v hotelu Adler a Pawlik? A kolik ste případně platily za jednolůžák.
Děkuju
@snifetr Zkušenost budu mít za pár dní, celková cena jednolůžáku v hotelu Pawlik včetně lázeňského poplatků je necelých 18 000. Možná mají i levnější, já jsem potřebovala termín v červenci a to už žádný jiný nebyl.
@lajdavka prádlo jsem si prala v ruce mozna v Pawliku bude moznost prani nevim ubytovani pro manzela se zeptej bude levnejsi v Jeseniusu .
Holky doolatky např na Adleru jsou cca poloviční. Nyní tady jsem a jsem spokojena. 18 tis platim jako samoplatce na pojišťovnu je o hodně levnější
Ahojte. Jede nekdo 8.7.18 myslim ze budu v hotelu Otava, ani nevim
.asi nejhorsi pokoj ale nejblizsi termin,jinak bych musela cekat dva mesice. Neplodnost