Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gigi1 ahoj, jsem v hotelu Jesenius, je to vedlejsi budova Luisy. Luisa je hezka, Jesenius je obycejnejsi, hotel ma spojovaci chodbu do Luisy, kudy se chodi na recepci, spolecenske mistnosti, na jidlo. Jsem tu spokojena. Je to tu balzam na telo i na dusi ![]()
@luciluciluc píše:
@Gigi1 ahoj, jsem v hotelu Jesenius, je to vedlejsi budova Luisy. Luisa je hezka, Jesenius je obycejnejsi, hotel ma spojovaci chodbu do Luisy, kudy se chodi na recepci, spolecenske mistnosti, na jidlo. Jsem tu spokojena. Je to tu balzam na telo i na dusi
Sto procent souhlas je to tam skvělé.
Koncim zde 3.6. a timto dnem budu mit k dispozici SLEVOVE POUKAZY pro novacky, tak si o ne nevahejte napsat ![]()
Dobrý den, chtěla bych ze zeptat, zda ty kupony platí i pro Luisu, Jedu v termínu od 8.7.2018 - 29.7.2018. Právě do lázní jedu poprvé v životě a dost dobře si to neumím přestavi, co to bude obnášet atd. Každopádně děkuji za jakékoli informace ![]()
@luciluciluc píše:
Koncim zde 3.6. a timto dnem budu mit k dispozici SLEVOVE POUKAZY pro novacky, tak si o ne nevahejte napsat
kupony
Dobrý den, chtěla bych ze zeptat, zda ty kupony platí i pro Luisu, Jedu v termínu od 8.7.2018 - 29.7.2018. Právě do lázní jedu poprvé v životě a dost dobře si to neumím přestavi, co to bude obnášet atd. Každopádně děkuji za jakékoli informace ![]()
@Berome super, tak to se tam potkáme
ja jedu 1.7. Ja mela jet taky původně 8.7. Do Luisy, ale potrebuju jet o tDen driv, takze jsem v jeseniu. Takze se urco potkáme ![]()
@Gigi1
Tak to je paráda. To už jste druhá o které vím
ještě vím o jedné paní z modrého koníka
![]()
@Berome píše:
@Gigi1
Tak to je paráda. To už jste druhá o které vímještě vím o jedné paní z modrého koníka
![]()
ahoj mám slevové kupony do hotelu Luisa, Jesenius a Pawlík pro nováčky v hodnotě 1000kc. pokud chces ráda ti pošlu napiš pa
Ahoj nemá někdo, prosím slevovy kupon do Goethe hotelu???
Dekuji. Jedu 10.6.2018 ![]()