Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Daniela-Praha píše:
Ahoky,
já se jsem byla v lázních dvakrát. Ve Františkových a v Mariánkách. Strašně mi to pomohlo, léčila jsem se s endometriózou. A bum, 3 měsíce po lázních jsem otěhotněla.
Ve Františkovejch je moc hezky. Já tam byla v létě, taže se dalo krásně procházet, jezdit na kole, prostě paráda. V Mariánkách jsem byla letos v zimě a byla tak strašná zima, že nešlo ani jít pořádně ven. Oproti Františkovým to však mělo jednu velkou výhodu. Všechny procedury byly přímo v hotelu. Ve Františkových lítáš od rána do večera. Každá procedura je na jiném konci města. V zimě fakt nic moc. Je to tak o uhnání si zápalu plic, nastydnutí minimálně.
Františkovy lázě jsou malé, není tam moc co dělat. Klimkovice jsou ještě menší. Mariánky jsou prostě město. Dá se tam i chodit lyžovat, sjezdovka je malinká, ale na vyblbnutí stačí. Co se týče vybavení a prostředí na procedurách, tak Mariánky jsou na tom líp, díky němcům. Čechů tam moc nepotkáš.
Ve Františkových se musí dodržovat vycházky a večerka. V Mariánkách je to pohoda. Můžeš večer zajít na kafíčko a nikdo tě nebuzeruje.
Takže, pokud máš jet v zimě, doporučuju Mariánky. pokud v létě, tak Františkovy lázně.
Pokud bys měla nějaké dotazy, tak mi napiš soukr.zprávu.
Daniela
ahoj Danielo prosím jedu 22.4.-13.5.2018hotel Jesenius můžeš mi prosím něco o Frant. lázních napsat za každou radu budu vděčná zároveň hledám kamarádku /spolubydlící /pokud bys o někom veděla budu ráda děkuji Silvie
@SilvieD ahoj chci se zeptat, jak jsi byla spokojena v jeseniu??? Koukala jsem ze Wi-Fi za poplatek a co jídlo?? Ja tam plánuji mit 4dny manžela. Jak jsou ty státní svatky..chtela jsem mu koupit pobyt vital, ale tim ze jsem v jeseniu tak to nejde ????
@Gigi1 ahoj v Jeseniu jsem byla moc spokojená pokoje jsou starší, ale na vyspání stačí. Jídlo ve formě rautu skvělé pivo víno nealko káva čaj vše zdarma. Naopak jsem tam ještě přibrala pokud je to tvůj první pobyt nebo manžela napiš mi adresu pošlu ti zdarma slevový kupon na 1000kc. měj se pa
@SilvieD píše:
@Gigi1 ahoj v Jeseniu jsem byla moc spokojená pokoje jsou starší, ale na vyspání stačí. Jídlo ve formě rautu skvělé pivo víno nealko káva čaj vše zdarma. Naopak jsem tam ještě přibrala pokud je to tvůj první pobyt nebo manžela napiš mi adresu pošlu ti zdarma slevový kupon na 1000kc. měj se pa
v Jeseniu je wifi udarma.
@SilvieD je tak super, diky moc za info, jedu poprvé a uz se tesim. Jeden poukaz mam slibeny od jedné holciny tady z emimi..ale obejdnavam jeste manželovi pobyt na prodlouženy víkend..tak nevim jestli muzu uplatnit dva ty poukazy…jinak bYch ho brala ????????
@Gigi1 @Gigi1 Manzel by tam musel byt dele nez tyden aby uplatnil slev. kupon pokud budes potrebovat napis rada ti ho poslu preji ti krasny pobyt v laznich budes spokojena.Ja byla nervozni co mne ceka a musim rict ze bylo skvele a urcite pokud bych mela moznost jela bych znova.Mej se hezky a uzij si to tam. Na recepci si muzes vyridit vip kartu ta je na slevy v obchodech nebo vylety.Mej se hezky pa
@SilvieD dekuji mnohokrat, zacinam se tesit..???? tak kdyby mi holcina z emimi neposlala, tak se ozvu..????dik tak to je fajn…dobre vedet a uz se zacinam opravdu tesit!!! Snad tak budou i fajn lidičky..manžel tam bude na 4 dny jak jsou ty státní svátky…
Ahoj všem lidičkám na emiminu známá jede 22.7-12.8.po prve do Frant.lázních do hotelu Jesenius na léčebný pobyt.Nejedete někdo v tomhle termínu?Hledá kamarádku /spolubydlící/jinak je z Plzně .Ráda na ní předám tel.kontakt.Přeji všem krásný pobyt v lázních .Také mám slevové kupóny v hodnotě 1000kč.na pobyt v hotelu Jesenius,Luisa a Pawlík ráda je vám pošlu.
Ahojte holky. Nejede nektera z vas do Frantisek 8.7.2018 neplodnost?
Ahoj.super..muzeme se pak sejit na kavu a povykladat ![]()
Příspěvek upraven 30.06.18 v 12:03
@Gigi1 píše:
@SilvieD ahoj chci se zeptat, jak jsi byla spokojena v jeseniu??? Koukala jsem ze Wi-Fi za poplatek a co jídlo?? Ja tam plánuji mit 4dny manžela. Jak jsou ty státní svatky..chtela jsem mu koupit pobyt vital, ale tim ze jsem v jeseniu tak to nejde ????
Ja na hotelu asi Otava (pri rezervaci jsem pani moc nerozumela kde budu)muzu mit pritele pokoj vyjde 480kc/noc, a co tam bude ubytovany muzu snim byt na pokoji. ![]()
Ahojky nemáte prosím některá slevový poukaz na ubytování do Františkových lázní? moc děkuju