Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobry den, nemate prosim nekdo k dispozici slevovy poukaz do Metropolu? Maminka se chysta v zari po onkologicke operaci poprve do Fr. Lazni a nauctovali ji vysoky doplatek, proto zjistuju moznosti, jak ho snizit. Predem dekuji za pripadnou sz.
Ahoj holky,
prosím na kolik vyjde léčebná pobyt na 21 a 28 dní, když bych měla procedury hrazené pojišťovnou. Nevím s jistotou zda budu mít lázně schválen na křížek. Ve FL jsem totiž už 2× na křížek byla, ale vždy z jiného důvodu. Poprvé prevence před srůsty po apendixu. Po druhé pro neplodnost. A nyní jsem po velké gynekologické operaci s krvácení do břicha. Rádi bychom s manželem třetí dítko a proto zvažuji opět lázně. Ale nevím na kolik by mě to vyšlo a zda si mám tedy vůbec o ně zažádat.
Děkuji všem…
Hezký den, poprosím pokud ještě máte, moc by se mi hodil kupon na slevu do hotelu Adler nebo Radbuza. Děkuji moc 🙂
Ahoj, je prosim mezi vama nektera, ktera by darovala slevovy poukaz do Frantiskovych lazni? Jedna se o hotel Adler. Dekuji za vasi ochotu😉
Ahoj, taky sháním poukaz do Adlera, díky moc za případnou nabídku. Ještě se zeptám jestli tu někdo byl v adlerovi jak je to s návštěvou manžela, když bych ho tam chtěla mět třeba na přistýlce, jde to? a cena? díky moc
@Zetmi
Nejlepsi bude, kdyz si tam zavolate a zeptate se. Reknou Vam presne co a jak. Nebo az prijedete, tak se domluvite na recepci. ![]()
Za mnou byl take pritel na vikend, ale brala jsem mu vlastni pokoj ![]()
@Kristina2018 tak manzel chtel puvodne na vikend ale mozna tam bude dele, a prave on nechce ani svuj pokoj ani jinou zmenu rekl ze ud pristylka nebo bude spat na zemi… ale pokud je cena za pristylku skoro stejna jak za normalni postel tak by se to sakra prodrazilo…
@Kacak87 píše:
Ahoj, je prosim mezi vama nektera, ktera by darovala slevovy poukaz do Frantiskovych lazni? Jedna se o hotel Adler. Dekuji za vasi ochotu😉
Ježiš, já mám někde slevu do Adlera na 1000kč, teoreticky bych ho měla mít 2×. Jo, ale některé sestry jsou tam vážně dost nepříjemné. Úplně to tam nemohu doporučit. Navíc jsem tam jela jako samoplátce.
@reBeb prosím, prosím, koukneš se na ten poukaz? Zítra si potřebuji zarezervovat termín, tak bych ho všemi deseti brala. Mockrát ti děkuji.
To je mi líto, že máš špatnou zkušenost. Byla jsi tam teď někdy?
@Kacak87 prosim te a jak si dopadla s tim dotazem jde to i zpetne? nebo jen pri reservaci?
@Zetmi prave, ze to zpetne asi nejde. Cekala jsem, zda se nekdo ozve a ze to kdyztal zitra objednam…
@Kacak87 jo, byla. Poukazy mam dva. Mam ti to aspon zatim nafotit?
@Kacak87 byla jsem v srpnu na 14 dni v adlerovi, uplne jsem spokojena nebyla. Asi si ty lazne zopakuju, ale v jinem hotelu.
@reBeb uuuuzasny. Dekuju ti
kdyztak na email: ****.
Adler jsem si vybrala kvuli gyn. proceduram-abych nemusela porad nekam trajdat. Personal byl neprijemny?
edit adminom - osobný údaj - e-mail