Františkovy lázně !?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
23.9.19 20:33

@Kacak87 já taky kvuli gynde. V srpnu moc hotelu na vyber nebylo. Poslala jsem ti mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8013
24.9.19 04:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8013
24.9.19 04:35

@reBeb mohla bych tě poprosit o ten druhý poukaz? Prosím jestli je ještě volný předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.9.19 16:42

Jasne, pokud je to aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.9.19 16:50
@reBeb píše:
@Kacak87 já taky kvuli gynde. V srpnu moc hotelu na vyber nebylo. Poslala jsem ti mail.

Zarezervovano 10.11. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.9.19 16:55

@Kacak87 super, dnes to bylo i od nás posláno :-), tak snad nezklame Česká pošta a dojde to. Mně se to tam docela líbilo, myslím to městečko i okolí. A na výlety tam budeš mít celé odpoledne. Procedury tam preferují, když zvládneš před obědem nebo lehce po. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.9.19 17:01

@reBeb tak to je skvělé. Ještě jednou moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.9.19 17:19

Není zač. Ať se ti tam moc líbí a ať máš štěstí na příjemné sestry! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.9.19 17:22

Kdy vzniká nárok na lázně?

Ahoj holky, chci se zeptat jestli někdo neví, kdy vzniká nárok na lázně placené pojišťovnou. Mám během jednoho roku prodělané dva potraty. Poslední těhu jsem musela ukončit z důvodu mnohačetných VVV. Momentálně čekáme na výsledky pitvy a genetiky. Chtěla bych si v lázních odpočinout psychicky a hlavně tam dole se dát dohromady. Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8013
25.9.19 18:11

@Lucisste to je mi lito, ale teoreticky bys mohla mit, mozna by ti mohla pomoct tvoje/tvuj gyndar/ka…ono zalezi jak doktor napise doporuceni a hodne zalezi na reviznim… Me to taky navrhla az moje gyndarka a rekla ze bych mela sanci je dostat a taky ze jo… ikdyz jsem s tim nepocitala, pac me v car rekli ze to to stejne neschvali a ja mam takove stesti ze se divim ze me to schvalili… jinak jak rikam jestli mas aspon trochu normalniho doktora/ku tak by ti mel byt scchopen trochu poradit pripadne urcite neebudes u nej prvni co by chtela lazne takze urcite vi co napsat aby byla vetsi sance je dostat… ono kolikrat se totiz hraje o blbe slovicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 19:50

Ahoj holky, obnovuji :) Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.12.23 20:11
@jedlickavlese píše:
Ahoj holky, obnovuji :) Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..

Zatím nejsem nebyla, ale také zvažuju.. Ve františkách byla kamarádka a byla moc spokojená, chválila si jídlo, personál a hlavně procedury.. po 2 měsících od návštěvy otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.1.24 22:31

Ahoj holky, tak co, nerozmyslely jste si to a nejedete do lázní? Já tam budu od 21. ledna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.6.24 12:59

Výběr pokoje

Ahoj :mavam:
holky byla jste ve Františkových lázních některá na pokoji, který je hrazen pojišťovnou? Dalo se to? Nerada bych jela domů zdeptaná z nepříjemného pokoje a 30 000 kc za jiný, lepší pokoj si nemůžu teď dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí