Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kacak87 já taky kvuli gynde. V srpnu moc hotelu na vyber nebylo. Poslala jsem ti mail.
@reBeb mohla bych tě poprosit o ten druhý poukaz? Prosím jestli je ještě volný předem děkuji
@reBeb píše:
@Kacak87 já taky kvuli gynde. V srpnu moc hotelu na vyber nebylo. Poslala jsem ti mail.
Zarezervovano 10.11. 😀
@Kacak87 super, dnes to bylo i od nás posláno
, tak snad nezklame Česká pošta a dojde to. Mně se to tam docela líbilo, myslím to městečko i okolí. A na výlety tam budeš mít celé odpoledne. Procedury tam preferují, když zvládneš před obědem nebo lehce po. ![]()
Není zač. Ať se ti tam moc líbí a ať máš štěstí na příjemné sestry! ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jestli někdo neví, kdy vzniká nárok na lázně placené pojišťovnou. Mám během jednoho roku prodělané dva potraty. Poslední těhu jsem musela ukončit z důvodu mnohačetných VVV. Momentálně čekáme na výsledky pitvy a genetiky. Chtěla bych si v lázních odpočinout psychicky a hlavně tam dole se dát dohromady. Děkuji za odpovědi ![]()
@Lucisste to je mi lito, ale teoreticky bys mohla mit, mozna by ti mohla pomoct tvoje/tvuj gyndar/ka…ono zalezi jak doktor napise doporuceni a hodne zalezi na reviznim… Me to taky navrhla az moje gyndarka a rekla ze bych mela sanci je dostat a taky ze jo… ikdyz jsem s tim nepocitala, pac me v car rekli ze to to stejne neschvali a ja mam takove stesti ze se divim ze me to schvalili… jinak jak rikam jestli mas aspon trochu normalniho doktora/ku tak by ti mel byt scchopen trochu poradit pripadne urcite neebudes u nej prvni co by chtela lazne takze urcite vi co napsat aby byla vetsi sance je dostat… ono kolikrat se totiz hraje o blbe slovicko…
Ahoj holky, obnovuji
Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..
@jedlickavlese píše:
Ahoj holky, obnovujiByl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..
Zatím nejsem nebyla, ale také zvažuju.. Ve františkách byla kamarádka a byla moc spokojená, chválila si jídlo, personál a hlavně procedury.. po 2 měsících od návštěvy otěhotněla ![]()
Ahoj holky, tak co, nerozmyslely jste si to a nejedete do lázní? Já tam budu od 21. ledna ![]()
Ahoj ![]()
holky byla jste ve Františkových lázních některá na pokoji, který je hrazen pojišťovnou? Dalo se to? Nerada bych jela domů zdeptaná z nepříjemného pokoje a 30 000 kc za jiný, lepší pokoj si nemůžu teď dovolit.