Fraxiparin a kapičky látky po aplikaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
25.8.14 21:26

@Křováček Přesně jak říkáš. :D Ještě se k tomu mohla více rozmáchnout a pustit, aby zjistila jestli se trefí i tak. :D A ještě mi řekla, takhle si to budete píchat po celou dobu léčení. :D A teď na hematologii mě to sestřička pěkně říkala co a jak mám dělat a já si to vše vyzkoušela. Mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.8.14 21:30

@Křováček madla lásky ( no kdo vymyslel ten název :lol: ) nejsou jen na zadku. Jde v podstatě o ten tukový věnec od kyčlí směrem dozadu. Já si taky nepíchala na řit´,ale chytala nejbližší tukovou řasu od břicha dál. Vidíš na to dobře, navíc to tam bolí možná ještě mín´,než do břicha. Měla jsem jen pidi skvrnky a když se dařilo, tak nic. Jen vpichy. A taky nejsem žádný mobidik, jen jsem hledala co nejméně bolestná místa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.8.14 21:32

@wajoletka No sipkova prebornice, fakt, jesteze ti na bricho nenakreslila terc s bodama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.8.14 21:33

@berry4 Tak v dalsi tehotenstvi to zadek a okoli jisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
25.8.14 21:34

@wajoletka :lol: já měla takovou kolegyni, tenkrát na mužské chirdě, ona nosila už opravdu popelníky, no a chlapi co tam leželi déle už zkrátka věděli o co jde, takže když se odpoledne dozvěděli, že druhý den mají odběr a službu má kolegyně, tak večer tajně šuškali jestli bych to jako nemohla vzít ráno já :P no bylo mi jich vždycky až líto, jenže co dělat, když jich mělo odběr třeba 25,tak jsem jí nechávala mladíky a statné co mají žíly jak provazy a sama se vrhla na nebohé, nicnetušící staříky jejíchž nitěčky připomínaly žíly opravdu jen zdaleka :D a při pekelné soustředěnnosti jsem občas zaslehchla vlčí jekot-to když kolegyně projela žílu jako trubku skrz na skrz :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.8.14 21:39

@belik Proto mám právě ráda ty odběrové centra, tam mě to většinou nebolí. Bo tam sestry cel den, jen berou a berou a naštěstí jim to jde. :D Ale zažila jsem už rozpíchané ruce, protože mi sestra odmítne vzít krev jen po hmatu a píchá mě všude jinde po ruce, kde mi tu jehlu rve až do svalů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.8.14 21:40

@Křováček Si pak mohly zahrát všechny :D kdo trefí do pupíku vyhrává. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
26.8.14 06:47

Ja jsem tedy dost hubena, picham v tehotenstvi a bricho se mi zaclo kulatit a nikde ani rasa. Takze jsem od 7.mesice brala ta madla lasky :) Ale mam je sice ted vetsi, bohuzel ale komplet rozpichana. Hematolog rikal, ze znal par, kde manzel pichal manzelce do zad…to bych nedala. Ted uz to vydrzim, v 9.mesici uz se mi picha spatne do tech madel, protoze se moc nenatocim pres pupek, ale nejak to vzdycky udelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí