Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Křováček Přesně jak říkáš.
Ještě se k tomu mohla více rozmáchnout a pustit, aby zjistila jestli se trefí i tak.
A ještě mi řekla, takhle si to budete píchat po celou dobu léčení.
A teď na hematologii mě to sestřička pěkně říkala co a jak mám dělat a já si to vše vyzkoušela. Mnohem lepší.
@Křováček madla lásky ( no kdo vymyslel ten název
) nejsou jen na zadku. Jde v podstatě o ten tukový věnec od kyčlí směrem dozadu. Já si taky nepíchala na řit´,ale chytala nejbližší tukovou řasu od břicha dál. Vidíš na to dobře, navíc to tam bolí možná ještě mín´,než do břicha. Měla jsem jen pidi skvrnky a když se dařilo, tak nic. Jen vpichy. A taky nejsem žádný mobidik, jen jsem hledala co nejméně bolestná místa ![]()
@wajoletka No sipkova prebornice, fakt, jesteze ti na bricho nenakreslila terc s bodama ![]()
@wajoletka
já měla takovou kolegyni, tenkrát na mužské chirdě, ona nosila už opravdu popelníky, no a chlapi co tam leželi déle už zkrátka věděli o co jde, takže když se odpoledne dozvěděli, že druhý den mají odběr a službu má kolegyně, tak večer tajně šuškali jestli bych to jako nemohla vzít ráno já
no bylo mi jich vždycky až líto, jenže co dělat, když jich mělo odběr třeba 25,tak jsem jí nechávala mladíky a statné co mají žíly jak provazy a sama se vrhla na nebohé, nicnetušící staříky jejíchž nitěčky připomínaly žíly opravdu jen zdaleka
a při pekelné soustředěnnosti jsem občas zaslehchla vlčí jekot-to když kolegyně projela žílu jako trubku skrz na skrz
![]()
@belik Proto mám právě ráda ty odběrové centra, tam mě to většinou nebolí. Bo tam sestry cel den, jen berou a berou a naštěstí jim to jde.
Ale zažila jsem už rozpíchané ruce, protože mi sestra odmítne vzít krev jen po hmatu a píchá mě všude jinde po ruce, kde mi tu jehlu rve až do svalů. ![]()
@Křováček Si pak mohly zahrát všechny
kdo trefí do pupíku vyhrává. ![]()
Ja jsem tedy dost hubena, picham v tehotenstvi a bricho se mi zaclo kulatit a nikde ani rasa. Takze jsem od 7.mesice brala ta madla lasky
Ale mam je sice ted vetsi, bohuzel ale komplet rozpichana. Hematolog rikal, ze znal par, kde manzel pichal manzelce do zad…to bych nedala. Ted uz to vydrzim, v 9.mesici uz se mi picha spatne do tech madel, protoze se moc nenatocim pres pupek, ale nejak to vzdycky udelam.