Freeline Megamax Plus Royal 0-36 kg-zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
13.9.07 14:39

Tak, všechny tady zdravím a píši, jak to nakonec všechno dopadlo 8)

Takže, objednala jsem nakonec BebeConfort Iseos Safe Side, s tím, že bude Ada ještě jezdit v protisměru. Autosedačka včera přišla, je krásná, vypadá pohodlně (už jsme s ní dneska cestovali a Ada si tam ankonec usnul) :wink: ,ale bohužel, samozřejmě nezapneme pásy, když je v protisměru. :-D Tak jsme volali příbuznýmu-dělá servisáka u VW a ptali se ho, jestli se prodlužujou pásy-tak že ne, a že když máme i vzadu airbag, tak stejně nesmí pozadu jezdit a bylo to. :idea: 8O Takže jezdíme popředu a zajímalo by mě, proč se teda takový autosedačky dělaj, když většina novějších aut má 4 airbagy :idea: Je teda pravda, že na tý autosedačce ta cedule opravdu je. Takže pokud máte někdo vysvětlení, ráda si ho poslechnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.9.07 15:09

Olsanko, o těch pásech jsem Vám říkal,( minule jsem byl ten anonymní) že si máte jet sedačku vyzkoušet, protože některé auta mají krátké pásy a pokud si dobře vzpomínám tak vy nemáte 9 kilo,ani 9 měsíců, takže nesmíte sedačku vozit posměru, ale pouze v protisměru, a to co říkal ten servisák je nesmysl, již většina aut má vzadu BOČNÍ airbagy, a tak se tam smějí vozit jakékoliv sedačky, to že nesmý být sedačka v protisměru platí pouze pro ČELNÍ airbagy na předních sedadlech, pokud tam ten airbag nelze vypnout. Takže chyba není u sedačky, ale u výběru, chce to vždy vybírat a zkoušet s autem a ne jen podle obrázků a popisků na netu. Takže jediná rada, na netu máte možnost do 14 dní zboží vrátit, tak to vraťte, a přečkejte ty 2 měsíce ve vajíčku( jinou protisměrnou do auta nejspíše nedostanete) a pak kupte klasickou 9-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
12.11.07 14:57

Steeve,

mozna budu mluvit za vic maminek, nechtel byste sepsat clanek o autosedackach, obecnych za:,–(ach pouziti, schvalovani, testovani a klidne doplneno o recenzi modelu na trhu v CR? Mam na mysli clanek neco ve smyslu napr. testu chuvicek, ktere byly v kategorii Mame doma miminko:
 https://www.emimino.cz/…s/story/5477

A kdybyste se domluvil s adminy, treba by tam slo nejak zakomponovat kontakt na vas obchod, abyste z te prace taky Vy neco mel…

Pekny den,

ame.

• Citovat
  • Upravit
7159
12.11.07 15:15

Dobrý den Ame, s touto myšlenkou už mě kontaktoval někdo z adminů, buďto článek, nebo poradnu, tak uvidíme co se z toho vyklube, jinak každému, kdo má dotaz rád odpovím , ať zde na fóru, nebo mě kontaktujte na e-mail, jak mnozí možná ví i z ostatních diskusí, na internetu jsem od 8 do 24 hodin, takže pište stále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí