freeport

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2959
31.10.06 10:56

freeport

ahoj holky, známí mě lákají jet se mrknout do Freeportu do Hatí, byla jste tam některá? něco hezkýho bych si koupila ráda, např. zimní vestu, svetřík a tak. ale jestli to není ztráta času, jestli by nebylo lepší s malým ven a nakoupit ve Vaňkovce…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
31.10.06 11:58

ahoj, já si ve freeportu před dvěma roky koupila bundu Alpine Pro, tam ji měli za 1690,– a v prodejně v Carrfouru za 2100,– Letos bych se tam chtěla vypravit zase. Dobře pořiď. Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
31.10.06 19:43

Ahoj,

tak já už jsem tam byla asi 5× a skoro pokaždé jsem dobře nakoupila. Největší výbět mají v obchodech se sportovním oblečením ADIDAS,NIKE REBOOK. Pak jsou tam také outlety světových značek, kabelky atd. Kdyby jsme to neměli tak daleko, tak jedu určitě zase,ale s prckem se mi tak daleko nechce.

Určitě jeď.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.11.06 14:25

Ahojky..Taky jsem tam onehdá byla..Koupila jsem si tam taky bundu Alpine pro ale za 1400kč.Jinak Reabok tašku,Nike mikinu.V Kenvelu taky něco.Byli jsme tam když bylo venku asi 30stupňů ale tam byla klimoška a byli jsme tam asi 4hodiny! :) Pořád dokola,co vybrat atd..Jojo to bylo bez dětí..To je jiná káva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák