Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, jsem ženaty 19 let a žena posledních 6 let projevuje stále menší zájem o sex. já 40 ona 36. Nedaří se mi ji čímkoliv přesvědčit. Domluvily jsme se na sexu jednou za 14 dní což funguje, ale mne to i přes to nestačí. Můžete mi někdo poradit jak ji přesvědčit. Všechny mé snahy, snídně do postele, kytky, společné zájmy, sport atd selhaly. Díky Michal
zkusit si promluvit, proc jeji zajem o sex opada… zkouseli jste manzelskou poradnu?
Žena má vždycky orgasmus? Protože si myslím, že kdyby ho měla, tak by rozhodně chtěla sex častěji. Zaměřila bych se na toto
Pokaždé orgasmus, ať už rukou, pusou či nějakou elektrickou pomůckou, víc objímat, víc líbat, ale bez tlaku na sex. A nebýt jen krotce romatický, projevit trochu vášně, někdy chytit lehce za vlasy a přitáhnout k polibku je mnohem příjemnější než jen něžné hlazení ![]()
A rozhodně bych vynechala nějaké dlouhodobě bušení, dobrý sex (jako styk), trvá maximálně 10min, pak už je to spíš tělocvik a odřený vnitřek je dost nepříjemný ![]()
G.
S tím orgasmem máš pravdu nedosahne jej vždy, tady určitě je cesta, vášnivě políbit zkusím dík.
Tak já si myslim, že o orgasmu to taky uplně neni
. Plno takových ženskejch si to raději udělá v soukromí samo a manžela k tomu nepotřebuje, právě naopak ![]()
A nepřemýšlel jsi, že to může být tebou. Nechci aby to vyznělo nějak ošklivě,ale třeba prostě s tebou nechce spát protože ji něco na tobě vadí, nepřitahuješ jí. I tudy může vést cesta. A i kdyžb se jí na to zeptáš, tak to nepřizná a raději svolí sex jednou za 14 dní.
Myšlence že to může být i ve mě se nebráním, to je život, řešily jsme to už také. Jestli to přizná nebo ne tak to neumím posoudit, mne říká, že jí sex jednou za 14 dní stačí. Mé potřeby jí asi nezajímají nebo to se mnou jednou za 14 dní vydrží protože jí už vadím ať už jakkoliv. Do hlavy jí nevidím. Zkusím se jí zeptat přímo co jí na mne vadí?? dík Michal
a na začátku bylo vše ok? Chtělo by přijít kdy byla ta změna
. Blbý je když se dají dohromady dva co jednomu stačí sex 1× za měsíc a druhý chce furt
. jednou za 14 dní je dost málo, to žu bych asi lezla po zdech
. Zkuste si rpomluvit avše probrat, jestli jí něco vadí nebo prostě fakt nechce. nezměnila HA? To snižuje chut na sex tak zkusit vyměnit HA. Ono se řiká že sex ve vztahu neni důležitý pokud funguje ale jakmile sex nefunguje tak je to docela problém ![]()
co je to ha antikoncepce?? Na začátku vztahu brali jsme se v 1994 do cca 2005 bylo vše super. Oba jsme si sex užívali.
Ahoj. Já měla vždy zato, že frigiditu má člověk v sobě. Buď takový je, nebo není. Píšeš, že 11 let bylo vše super. Třeba se pletu, spíš myslím, že je to stereotypem. Pak to může být taky znechucení sexu naléháním. Třeba bych jen počkala, až období nezájmu o sex přejde a sama ho začne vyhledávat…ale to asi nevydržíš ty
Myslím to samozřejmě v dobrém
Já bych ti poradila něco, co by asi možná zabralo u mě. Kup si třeba něco nového, něco co nezná. Novou vůni třeba, nové tričko, prostě se začni o sebe starat jinak, než byla dosud zvyklá…udělej to tak, aby byla překvapená, začne přemýšlet, co se děje. Jdi si třeba neplánovaně na půl hoďky zaběhat. Když se zeptá co ty změny, tak s úsměvem prohoď něco veselého, nebo tak něco. Hlavně, ať si nemyslí, že máš jinou, to bychom nechtěli, pocuchat vztah podezřením, viď? Fakt zkus neprojevovat o ni sexuální zájem, jen jí dát najevo, že jí máš rád. Chvilku to s P-čkem vydržíš, ne?Za pár týdnů sama přileze. Možná…
Víš, co, uvidíš sám. Vyzkoušej něco, co ti tady radí, jestli to nezabere, můžeš tohle použít jako poslední možnost
![]()
taky by na mně zabral nezájem z mužovy strany. Jiná vůně,hezký tričko,tajemnost…Odchod nevím kam,návrat domů a nevím kde byl…a HNED BY VE MNĚ ZAHLODAL ČERVÍK POCHYBNOSTI,ŽÁRLIVOST,MAJETNICTVÍ,DÁVNO ZTRACENÁ LÁSKA,VÁŠENˇ…A chlap by se nestačil divit,jak bych o něj projevila zájem
Zkus cokoli,i tohle je cesta,ženská je děsný stvoření,důvodů může být milion a vlastně žádnej. Jen pouhej stereotip. ![]()
Anonymní píše:
taky by na mně zabral nezájem z mužovy strany. Jiná vůně,hezký tričko,tajemnost…Odchod nevím kam,návrat domů a nevím kde byl…a HNED BY VE MNĚ ZAHLODAL ČERVÍK POCHYBNOSTI,ŽÁRLIVOST,MAJETNICTVÍ,DÁVNO ZTRACENÁ LÁSKA,VÁŠENˇ…A chlap by se nestačil divit,jak bych o něj projevila zájem
Zkus cokoli,i tohle je cesta,ženská je děsný stvoření,důvodů může být milion a vlastně žádnej. Jen pouhej stereotip.
Hmm, já toto zažila, nezabralo to teda vůbec, jen se pak ukázalo, že se takto nekrášlil, aby vzbudil můj zájem či žárlivost…
Paradoxně zabralo, až se to provalilo, on slíbil, že už nikdy a frekvence šla rapidně nahoru. Nechci, aby myslel na to, jaké to bylo s tou druhou, ale na to, jaké je to teď se mnou. ![]()
Michale, ze mého muže si příklad neber! nevěra bolí svinsky ![]()