Chlap a dávání citů najevo

Anonymní
14.8.11 21:41

Chlap a dávání citů najevo

Ahoj holky, zrovna jsem od přítele dostala „studenou sprchu“ a tak se vás chci zeptat, jestli to některá máte taky tak a jak to zvládáte.
Jde o to, můj současný přítel (jsme spolu půl roku) podle mě vůbec neumí dávat najevo náklonost či city a mě to moc chybí. Nepotřebuji, aby mě chlap denně posílal zamilované sms nebo krmil nějakými romantickými žvásty, ale čas od času dát druhému najevo svou lásku by neškodilo. Jak už jsem psala, jsme spolu půl roku, oba jsme rozvedení s několika nepovedenými porozvodovými vztahy. Každý máme jednu dceru. Řekla bych, že až na to jeho nedávání citů najevo máme super vztah. Já tedy taky na nějaké ťutinkování nejsem a v podstatě jsem se přizpůsobila příteli. Když jsme spolu, tak z něho cítím, že mě má rád - vyhledává moji přítomnost,hodně mi pomáhá, on je ten, který mi volá, chce se vidět, mluví o společné budoucnosti. V sexu nám to klape výborně a v posteli je na mě opravdu i něžný a pozorný. Ale jinak je to takový „přísný odtažitý chlaďas“. Když jsme se několikrát bavili o špatných vlastnostech a já mu toto řekla, tak odpověděl - já vím, že jsem takový a je to moje špatná vlastnost, ale já to najevo dávat neumím- . Už jsem si zvykla, že mi občas utne hovor uprostřed věty, protože musí zrovna udělat něco jiného, že jsem od něj nikdy neslyšela, že mě má rád, či že mi to sluší atd., že místo přivítání na mě většinou vychrlí vše, co je špatně… ale proč píšu dneska. Byli jsme celý den spolu, krásná neděle… byli jsme na hezkém výletě, celý den byl kupodivu milý a pozorný, dvakrát jsme se něžně milovali - po příjezdu domů jsem zjistila, že jsem u něj něco nechala, tak jsem mu psala sms, jestli to tam opravdu je a že mi to když tak vezme zítra (jsme domluvení na zítra-jeho iniciativa) a napsala jsem mu to tak hezky, s přáním dobré noci, posláním pusinky atd. a on mi odepsal : „Je tu, dobrou.“ Holky , už jsem mu ani neodepisovala a mrzí mě, že mi tím úplně zkazil dojem z dnešního krásného dne…aaaaachjoooo :nevim: Katka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1458
14.8.11 21:55

ahoj kato,ja nevím musíš vědet sama jestli ti to do budoucna vadit nebude mě by to asi vadilo přece nejste spolu tak dlouho aby byl tak chladny ale zase i takovy jsou chlapi :lol: popřemíšlej o něm jestli je ten pravej pro tebe je vidět že tě to mrzí :cry: a trápíš se.moc držím palečky at se to obrátí a nebo se rozhodneš do budoucna správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.11 22:19

Nenulko, díky za odpověď.
Samozřejmě , že mi to vadí, jinak bych sem nepsala. Na druhou stranu dá se najít člověk, u kterého by nám žádná vlastnost nevadila ? Jen nevím, jak se s touhle vyrovnat. Vím, že jsme na začátku a měl by teď bát ťu ťu ňu ňu. Přestože takový není a nikdy nebyl, tak si myslím (doufám), že mě rád má. Jeho vrchol vyznání je, že mi řekl, že je mu se mnou moc hezky. Jinak se mi na něm líbí, že je rozumný, chytrý, pracovitý, čestný a upřímný, spolehlivý, aktivní, snaží se zapojovat do výchovy mojí dcerky, klape nám to v sexu, teď naplánoval dovču......takže ty kladné vlastnosti převažují, ale je to ledová socha (kromě sexu). On se podobně chová i ke své mamince a dcerce. K mamče se chová vyloženě s odstupem, ačkoliv tvrdí, že ji má rád a udělal by pro ni cokoliv na světě a u dcerky, kterou zbožňuje, je to lepší, ale taky je na ní hodně tvrdý a přísný.

• Citovat
  • Upravit
9909
14.8.11 22:27

Tvého přítele chápu,já jsem úplně to samý.Já jsem s manželem už skoro 4 roky.Když jsem spolu začínali bylo to nádherný,skvělý.Manžel doteď mi dokáže říkat jak mě má rád ,že mě miluje.Já to říct nedokážu,mě to prostě z pusy nejde,dokážu to napsat,ale dát najevo city,bohůžel.Já jsem ho na to upozorňovala už od začátku,že mám s tímhle problém,a on mě říkal,že to ze mě cítí,že se s tím bude muset smířit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.8.11 22:38

No pokud má jen jedinou špatnou vlastnost a to tuto, tak snad by se to dalo vydržet. Já si myslím, že je to lepší než chlapi velká huba, co slovem miluji tě plýtvají, co slibují hory lásky a za pár týdnů či měsíců už to tluče do hlavy jiné, chlapa dělají skutky a činy a pokud z něj cítíš oporu a lásku, tak to je hlavní. Jinak tě chápu, já jsem s mým chlapem 4 roky a pořád si píšeme občas sms, kde si vyznáme lásku,ale každý na to není. A můžu se zeptat- když jdete ven, vezme tě třeba za ruku? A kdo začíná sex? Dá ti někdy dáreček nebo kytku?

• Citovat
  • Upravit
13762
14.8.11 22:39

Já bych se s tím asi smířila, pokud vám to tak pěkně klape… Jak píšeš, nikdo není úplně 100%, je potřeba si srovnat plusy a mínusy. Můj muž taky není extra romantický, i když někdy mě překvapí, něčím co řekne nebo udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.11 22:40

Péťo, díky.
No, můj přítel to nedokáže ani napsat :cry: Jako když jsem s ním, tak to z něj taky cítím, ale aby to řekl, nebo vzal za ruku…to ne. Občas mi pohladí, obejme, ale už to ho musí asi stát spoustu vnitřních sil. já ale bohužel nejsem jako tvůj manžel, já jsem se v tomhle přizpůsobila jemu a taky neříkám a najevo se snažím nedávat. I když taky to ze mně samozřejmě cítí. Občas se mi zeptá - máš ze mě radost ? jsi ráda, že mě máš ?- Jo, a ještě mi řekl (v reakci na moje stěžování si na toto), že o tom přemýšlel a zjistil, že se ode mne hodně učí, protože když to srovná s ostatníma lidma, tak ke mně je prý nejhodnější. Ale zrovna dneska mě teda dostal - celý den se choval fakt super, ještě jsem si říkala, že jde do sebe…a večer mi uzemní dvouslovnou nepříjemnou sms-kou :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.11 22:45

Jako aby mi vzal sám od sebe za ruku, to ne a vyloženě řekl, že to nesnáší. Jinak kytička asi 3 krát, se sexem začínáme tak fifty fifty a musím říct, že v posteli se rád líbá a mazlí, masíruje mi, hladí atak.

• Citovat
  • Upravit
9909
14.8.11 22:47
Na strohý sms jsem taky expert.Mě třeba napíše když je v hospodě nebo prostě někde ,sms že mě miluje a já napíšu TAKY :roll: Mě samotnou to taky někdy trápí,ale asi mám nějaký psychický blok.Fakt nevím.
Ale jak už psali holky,jestli je tohle jedna věc co ti vadí a zbytek je v pohodě,tak se to dá překousnout.Co by za to jiný holky dali.Kolikrát ty příběhy co někde čtu,jsou děsivý.
Anonymní píše:
Péťo, díky.
No, můj přítel to nedokáže ani napsat :cry: Jako když jsem s ním, tak to z něj taky cítím, ale aby to řekl, nebo vzal za ruku…to ne. Občas mi pohladí, obejme, ale už to ho musí asi stát spoustu vnitřních sil. já ale bohužel nejsem jako tvůj manžel, já jsem se v tomhle přizpůsobila jemu a taky neříkám a najevo se snažím nedávat. I když taky to ze mně samozřejmě cítí. Občas se mi zeptá - máš ze mě radost ? jsi ráda, že mě máš ?- Jo, a ještě mi řekl (v reakci na moje stěžování si na toto), že o tom přemýšlel a zjistil, že se ode mne hodně učí, protože když to srovná s ostatníma lidma, tak ke mně je prý nejhodnější. Ale zrovna dneska mě teda dostal - celý den se choval fakt super, ještě jsem si říkala, že jde do sebe…a večer mi uzemní dvouslovnou nepříjemnou sms-kou :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.8.11 22:49
Anonymní píše:
Jako aby mi vzal sám od sebe za ruku, to ne a vyloženě řekl, že to nesnáší. Jinak kytička asi 3 krát, se sexem začínáme tak fifty fifty a musím říct, že v posteli se rád líbá a mazlí, masíruje mi, hladí atak.

Tak to je dobře, že ti to vynahradí takhle. Možná se tak k sobě chovají i jeho rodiče a on to odkoukal jako vzorec a třeba ani k němu se od rodičů city neplýtvalo a on se takhle obrnil :think:

• Citovat
  • Upravit
50166
14.8.11 22:55

Nekteri chlapi to takhle hold maji, nekdy je to i zpusobeno vychovou v rodine nebo chovanim vlastniho otce. Taky zalezi na osobnosti toho chlapa, ale to uz by bylo na nejaky psycholog.rozbor osobnosti :-)

U nas je to tak, ze oba umime davat city a emoce najevo a jsme i hodne citlivi. Nemame problem si pak cokoliv rict at je to negativni ci pozitivni.

Jinak mne by tohle asi dost vadilo. Pises, ze v jinych vecech je super, tak tezko rict, jestli to nakonec zkousnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.8.11 23:36

Nevím,ale po letech se ty něžnůstky nějak vytratí.Taky neznamená,když si tě vodí za ručičku,že je to důkaz lásky a pozornosti.Měla jsem sousedy,co se pořát vodili za ruku a najednou se rozváděli.Ona mi pak říkala,že to bylo kvůli lidem.Tak co myslíš,že je lepší?Držet se za ruce,nebo tu lásku vycítit.Můj manžel mi na začátku vztahu říkal,že o citech se mluvit nemusí,ty se musí právě cítit.Takže vyznání lásky jsem od něj neslyšela i když pozorný je i po 15ti letech.

• Citovat
  • Upravit
6555
14.8.11 23:47

Já jsem taky studenej čumák.Mám manžela ráda, ale už jsem mu to neřekla, mno, hooodně dlouho.Nějak nemám potřebu dávat najevo city (a vím, že je to špatně) :nevim:
A ta strohá sms - to bych řekla, že je u chlapů normální.Párkrát jsem to zažila, hned jsem uvažovala, čím to je, samozřejmě to ničím nebylo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
15.8.11 00:39

Podľa mňa sú dôležité skutky a nie slová.. Netlač ho do toho.. Keď už to z jeho úst budeš počuť, budeš vedieť, že to myslí úprimne.

Nie každý človek dokáže prejavovať city,niekto hovorí Milujem Ťa tak často, ako hovorí Dobré ráno, niekto to povie raz za rok, za dva..

Píšeš, že si rozumiete, to je dôležité.. Chová sa k tebe úctivo s rešpektom..

Ja chápem, že Ťa to trápi, ale neostáva Ti nič iné, len sa zmieriť s tým, že je jednoducho uzatvorený.. Ak sa tým, budeš trápiť, bude to medzi vami stále visieť a to vášmu vzťahu veľmi neprospeje..

Držím Ti palce, aby si našla svoje šťastie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.11 07:50

Ahoj holky, díky za reakce. No, pokud s ním budu chtít vydržet, tak se s tím asi budu muset smířit. Vzorec v rodině - nevím - on o své rodině moc nemluví, táta mu zemřel před 10 lety a bratr se mu zabil před 5 lety. takže z jeho rodiny jsou už jen on a máma. A k té se tedy chová hodně odměřeně. prý nesnáší, že ona ho chce pořád opusinkovávat a objímat. :nevim:
Vím, že na ten jeho studený čumák si stěžovala i jeho exmanželka a bývalá přítelkyně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky