Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Tak nevím jakou práci máš ty, ale co tak já mám známý, tak nestíhá skoro nikdo.
Prostě ten luxus co byl za komára, že stačilo stát ve fabrice třeba u soustruhu od šesti do dvou je dávno pryč.
nejsme ze stejneho mista, vidime se tak 1× tydne, minuly tyden jsem to zrusila ja a ted to on odlozil na nedeli, s tim, ze mu to v tydnu nevyjde a vubec nejak moc nekomunikuje. Tak asi cekat do nedele, jestli dorazi… pokud se nejak vymluvi, tak je to jasne.
I66
Virginian píše:
A zavarovat dyne do ananasovyho dzusu - pak to chutnalo skoro jako skutecnej ananas.
No on vůbec džus se vařil v papiňáku z mrkve a kyseliny citrónové.
Vždycky to krásně vyčistilo ten hliníkovej papiňák.
Anonymní píše:
nejsme ze stejneho mista, vidime se tak 1× tydne, minuly tyden jsem to zrusila ja a ted to on odlozil na nedeli, s tim, ze mu to v tydnu nevyjde a vubec nejak moc nekomunikuje. Tak asi cekat do nedele, jestli dorazi… pokud se nejak vymluvi, tak je to jasne.I66
Tak teď ti moc nerozumím, ty zrušíš schůzku jeden týden a když ji pak přesune on, tak se z toho hroutíš a chceš to ukončovat.
![]()
Jestli je to vztah na dálku, tak spolu musíte hlavně komunikovat, oba do toho jít naplno a třeba ohledně schůzek si říkat, že se uvidíte hned jak to půjde.
A taky tam musí být absolutní důvěra, pokud jeden řekne že nemůže, tak opravdu nemůže, absolutně nemůžeš ani náznakem uvažovat o tom, že kecá.
Věř mi že moc dobře vím, o čem mluvím.
Podle toho co píšeš na tohle nemáte, nezvládnete to.
@Heineken píše:
Tak teď ti moc nerozumím, ty zrušíš schůzku jeden týden a když ji pak přesune on, tak se z toho hroutíš a chceš to ukončovat.![]()
Jestli je to vztah na dálku, tak spolu musíte hlavně komunikovat, oba do toho jít naplno a třeba ohledně schůzek si říkat, že se uvidíte hned jak to půjde.
A taky tam musí být absolutní důvěra, pokud jeden řekne že nemůže, tak opravdu nemůže, absolutně nemůžeš ani náznakem uvažovat o tom, že kecá.
Věř mi že moc dobře vím, o čem mluvím.
Podle toho co píšeš na tohle nemáte, nezvládnete to.
ja urcite ne, ale mam tuseni, ze asi on, uz tolik nekomunikuje a ted je jeste moc vytizeny… predtim psal a cas si vzdy udelal… jsem uz postizena z minulych vztahu, ze ve vsem vidim zradu… treba to tak nebude
Anonymní píše:
ja urcite ne, ale mam tuseni, ze asi on, uz tolik nekomunikuje a ted je jeste moc vytizeny… predtim psal a cas si vzdy udelal… jsem uz postizena z minulych vztahu, ze ve vsem vidim zradu… treba to tak nebude
Tohle je asi ten problém.
![]()
Znal jsem jednu holku, co byla úplně paranoidní v tomhle, stačilo že jsem jí třeba večer napsal, že jsem unavenej a chci jít dřív spát, myslela si že jedu za nějakou ženskou, tak jsem jí ještě večer z postele posílal mail.
@Heineken píše:
Tohle je asi ten problém.![]()
Znal jsem jednu holku, co byla úplně paranoidní v tomhle, stačilo že jsem jí třeba večer napsal, že jsem unavenej a chci jít dřív spát, myslela si že jedu za nějakou ženskou, tak jsem jí ještě večer z postele posílal mail.
no je to tezky, kdyz v minulem vztahu, jeden tyden mel moc prace a druhy tyden nevedel co se s nim deje a nechtel zadny vztah. Vim, ze kazdy je jiny a o problemech soucasneho vim, tak to tak treba opravdu muze byt… nebo nejaka hra, kdyz jsem zrusila tu posledni schuzku. No bud v nedeli prijede nebo ne. Nic vic s tim nenadelam.
I66
Podle mě jsou podstatnější činy, to jak se chlap chová, jestli stojí při mě, je mi věrný, než nějaká sladká vyznání pod hvězdami..je to sice milé, ale pořád to jsou jen slova, která v polovině případů stejně ani nejsou myšlena vážně..někdo to zkrátka říkat umí, někdo méně, ale podle mě se tím velikost a hloubka lásky, ani kvalita vztahu měřit nedá.
@Sonarka No to asi ne, ale co když to někdo neřekne vůbec nikdy za celý život? Nepřijde ti to zvláštní? Mě to přijde jako dva kamarádi.
Sonarka píše: .. je to sice milé, ale pořád to jsou jen slova, která v polovině případů stejně ani nejsou myšlena vážně …
Tak já se samozřejmě bavím jen o tom, že když tohle někdo říká, tak to myslí i vážně.
![]()
Já třeba tohle nikdy neříkám jen tak, nedovedu si představit to říct a nemyslet to vážně.
![]()
V takovém případě to opravdu nemá smysl říkat.
@Heineken píše:
Tak já se samozřejmě bavím jen o tom, že když tohle někdo říká, tak to myslí i vážně.![]()
Já třeba tohle nikdy neříkám jen tak, nedovedu si představit to říct a nemyslet to vážně.![]()
Přesně tak a podle sebe soudím tebe.
![]()
@Heineken píše:
Tak já se samozřejmě bavím jen o tom, že když tohle někdo říká, tak to myslí i vážně.![]()
Já třeba tohle nikdy neříkám jen tak, nedovedu si představit to říct a nemyslet to vážně.![]()
jenže to víte vy, ale ten druhý ne
Anonymní píše:
jenže to víte vy, ale ten druhý ne
To právě musí být poznat proč ti kdo říká že tě miluje, jestli to říká jen tak a myslí při tom na něco úplně jiného nebo jestli to myslí vážně a dává do toho všechno.
Já tohle poznám a je to poznat i na mně když to říkám.
@Heineken píše:
To právě musí být poznat proč ti kdo říká že tě miluje, jestli to říká jen tak a myslí při tom na něco úplně jiného nebo jestli to myslí vážně a dává do toho všechno.
Já tohle poznám a je to poznat i na mně když to říkám.
to obdivuju tu důvěru a jistotu… já to tedy nepoznám vůbec
A zavarovat dyne do ananasovyho dzusu - pak to chutnalo skoro jako skutecnej ananas.