Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mám dotaz, už asi týden, možná dýl, se mi nezobrazuje crocs.eu, ani crocs.de, ani crocs.co.uk,… prostě crocs stránky nefungují. Stránka se otevře prostě špatně zformátovaná, všechno písmo u kraje, fotky nejsou vidět, nelze nic hledat atd. Také vám to takhle zlobí, nebo je chyba u mě? Zkoušela jsem více prohlížečů i počítačů, ale u všech stejný výsledek. Díky za odpovědi.
@anickadomnik @martina.se Děkuji, tak v tom případě, je tu někdo, kdo by věděl, co je za problém? Zvlášť, když mi to nefunguje na různých počítačích
. Asi špatná aura či co
.
Napsala jsem před adresu https:// a hle, ono to funguje. Ale musím to psát před každým odkazem, to jsem dřív nemusela
. Každopádně, snad už to půjde, i když složitěji.
Ahoj, objednavate jen z crocs.eu? Na tech strankach je tak tretina zbozi co na crocs.com a hodne dlouho jsem nevidela ani akci postovne zdarma… :/ Nebo nevite jak sehnat kousky z crocs.com? ![]()
Já přes ofiko crocs neobjednávám. Bojím se zaslání platby do zahraničí, drahé poštovné v případě navrácení, jazyková bariéra… Objednávám přes mmb, možná je zboží o trochu dražší než z oficiálních stránek, ale s jistotou…