Funguje vám crocs.eu?

1437
14.4.14 17:02

Funguje vám crocs.eu?

Ahoj, mám dotaz, už asi týden, možná dýl, se mi nezobrazuje crocs.eu, ani crocs.de, ani crocs.co.uk,… prostě crocs stránky nefungují. Stránka se otevře prostě špatně zformátovaná, všechno písmo u kraje, fotky nejsou vidět, nelze nic hledat atd. Také vám to takhle zlobí, nebo je chyba u mě? Zkoušela jsem více prohlížečů i počítačů, ale u všech stejný výsledek. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
14.4.14 17:07

@lemanka zkusila jsem to a funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.14 17:10

@lemanka fungujou mi všechny 3 odkazy. Problém bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.14 17:21

@anickadomnik @martina.se Děkuji, tak v tom případě, je tu někdo, kdo by věděl, co je za problém? Zvlášť, když mi to nefunguje na různých počítačích :think:. Asi špatná aura či co :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.14 17:27

Napsala jsem před adresu https:// a hle, ono to funguje. Ale musím to psát před každým odkazem, to jsem dřív nemusela :think:. Každopádně, snad už to půjde, i když složitěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
14.4.14 18:09

Ahoj, objednavate jen z crocs.eu? Na tech strankach je tak tretina zbozi co na crocs.com a hodne dlouho jsem nevidela ani akci postovne zdarma… :/ Nebo nevite jak sehnat kousky z crocs.com? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.14 18:43

Já přes ofiko crocs neobjednávám. Bojím se zaslání platby do zahraničí, drahé poštovné v případě navrácení, jazyková bariéra… Objednávám přes mmb, možná je zboží o trochu dražší než z oficiálních stránek, ale s jistotou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák