Jak použít scanner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31672
11.4.14 11:02

jak použít scanner

Ahoj, opět se vtírnu s technickým dotazem :oops: máme asi měsíc doma multifunkční tiskárnu, kupovala jsem ji použitou, ale funguje dobře, akorát k ní nebyl český návod. kopírování a tisk jsem pochopila tak nějak intuitivně, to je ok, ale dneska bych potřebovala něco naskenovat, a tak nějak nemám tucha, jak scanner funguje. povedlo se mi ho zapnout, ale jak se mi na tiskárně ukázalo cosi o USB, ono je nutné ke skenování mít počítač s tiskárnou propojený ještě jedním USB kabelem? :nevim: a ještě dotázek, když už bych to zprovoznila, kde v počitači se mi naskenované soubory objeví? vím že se ptám jak blb, ale jsme naprostý technický antitalent :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.4.14 11:04

@slavuska1 jasně, frkni tam usb kabel - objeví se Ti připojení. Nascanuj, dokument se většinou automaticky importuje do knihovny - obrázků. Mi se ukládá pod aktuálním datem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:06
@martina.se píše:
@slavuska1 jasně, frkni tam usb kabel - objeví se Ti připojení. Nascanuj, dokument se většinou automaticky importuje do knihovny - obrázků. Mi se ukládá pod aktuálním datem.

moc díky. no zatím ho tam nefrknu, protože ho nemám, budu ho muset odpoledne koupit :) proto jsem se právě ptala, abych ho nekupovala zvytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:11

@martina.se akorát když koukám na dozadu na tiskárnu, tak tam klasická usb díra vůbec není, jen dole taková divná, asi na koncovku s takovým tím pohyblivým zobáčkem 8o tak asi tím to ještě propojit s noťasem? no jsme zvědavá, na kolikátý pokud koupím správnou koncovku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
11.4.14 11:13

Co tam dát třeba „flešku“ a naskenovat to na ní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.14 11:15
@slavuska1 píše:
moc díky. no zatím ho tam nefrknu, protože ho nemám, budu ho muset odpoledne koupit :) proto jsem se právě ptala, abych ho nekupovala zvytečně :)

jo takhle :mrgreen: jj, kabel třeba - ten je třeba aji na tisk.. tedy pokud tiskneš něco z pc, bez kable na propojení to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:17
@Alises píše:
Co tam dát třeba „flešku“ a naskenovat to na ní ;).

np já tam právě na tiskárně na flešku nemám díru..ale na paměťovku by to šlo. jednu z foťáku co máme můžu dát přímo do počítače, a do tikárny by mohla jít taky, podobná díra tam je, jdu to zkusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.14 11:17

Nehledala jsi návod k tiskárně na netu? Bětšinou se dá najít alespoň na podobný typ. Co máš za tiskárnu?

• Citovat
  • Upravit
7765
11.4.14 11:19

@slavuska1 No, ale jestli to někde píše usb mělo by to mít díru na flešku :think:. Hm to by člověk musel vidět :). Tak úspěšný boj a mrkni na net ohledně toho návodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.14 11:20
@slavuska1 píše:
@martina.se akorát když koukám na dozadu na tiskárnu, tak tam klasická usb díra vůbec není, jen dole taková divná, asi na koncovku s takovým tím pohyblivým zobáčkem 8o tak asi tím to ještě propojit s noťasem? no jsme zvědavá, na kolikátý pokud koupím správnou koncovku :roll:
:mrgreen: co zkusit flešku? :think: je fakt, že na tu by se to uložit mohlo - osobně nemá zkušenosti - kable byly k tiskárně, já to jen zapíchla :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
11.4.14 11:22

Záleží co máš za tiskárnu, jestli když tiskneš z počítače, je propojená? Protože my třeba máme novou a ta je bezdrátová, spojuje se s počítačem i notebookem přes wifi. Takže kabel tam nutně být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:24
@martina.se píše:
jo takhle :mrgreen: jj, kabel třeba - ten je třeba aji na tisk.. tedy pokud tiskneš něco z pc, bez kable na propojení to nejde.

no já to propojený mám, ale jen tím kabelem co k tomu byl, tisknout mi z počítače normálně jde :think: já právě myslela že na skenování je tam potřeba ještě druhej kabel :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:25
@AnastazieB píše:
Záleží co máš za tiskárnu, jestli když tiskneš z počítače, je propojená? Protože my třeba máme novou a ta je bezdrátová, spojuje se s počítačem i notebookem přes wifi. Takže kabel tam nutně být nemusí.

mám s kabelem.

jinak je to HP PhotosmartC4343 All in one. jdu pohledat ten návod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 11:29

@Alises no ta tu flešku to nemá, ale ta paměťovka mi tam pasuje. akorát netuším jak na tý tiskárně nastavit, aby to skenovalo na tu paměťovku :nevim:

a ten návod vůbec nemůžu najít, ona asi není pro český trh nebo nevím, nic mi to nenašlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
11.4.14 11:32

@slavuska1 Když tam strčíš tu paměťovku napíše to něco? Je na tiskárně nějaké zelené tlačítko? Třeba zelená šipka? Pokud ano, tak tam dej tu paměťovku a zmáčkni to tlačítko a třeba se to automaticky naskenuje na tu paměťovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák