Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@AnastazieB píše:
A co potřebuješ scanovat? Není jednodušší to vyfotit foťákem?
potřebuju podací lístek..posílala jsem k reklamaci nabíječku, tak aby mi proplatili poštovný. to jsem chtěla udělat, ale bohužel foťák máme rozbitej, a mobil, který mi rok a půl šel k noťasu normálně připojit, tak najednou to prostě nejde, v notebooku se mi nezobrazí. ale už jsme zjistila, kde je tím scannerem problém. potřebuju nějaký ovladač WIA, ale vůbec ho nemůžu najít. resp. něco najdu, stáhnu, ale nejde to otevřít ![]()
@slavuska1 tak to mi připadá jednodušší tím mobilem, zkoušelas to víckrát připojit? Nebo nemůžeš jenom vyndat pam. kartu a dát do notebooku?
@AnastazieB píše:
@slavuska1 tak to mi připadá jednodušší tím mobilem, zkoušelas to víckrát připojit? Nebo nemůžeš jenom vyndat pam. kartu a dát do notebooku?
zkoušela jsem to několikrát. ale vidíš, tu kartu tam dát můžu, redukci tu snad někde mám!
@AnastazieB píše:
tak už to mám, moc díky za tip, já už vůbec nevěděla co s tím, a tohle se povedlo
![]()
Zkusím poradit velmi jednoduše ![]()
Pokud Vám jde tiskárna (komunikuje to normálně s PC) Tak postačí v 99% případě otevřít program! malování! každý windows obsahuje a tam si dáte v místě kde můžete dávat SOUBOR-Nový (zpravidla první nabídka zleva v okně) tam si dáte „skenovat“ a skener se vám „musí“ zprovoznit
zkuste to ![]()
@elfuturo píše:
Zkusím poradit velmi jednodušePokud Vám jde tiskárna (komunikuje to normálně s PC) Tak postačí v 99% případě otevřít program! malování! každý windows obsahuje a tam si dáte v místě kde můžete dávat SOUBOR-Nový (zpravidla první nabídka zleva v okně) tam si dáte „skenovat“ a skener se vám „musí“ zprovoznit
zkuste to
bohužel to nejde, scanner nebo fotoaparát, tuhle možnost tam mám šedivě, a nejde na ni kliknout ![]()
Tak gratuluji k 1% pravděpodobnosti že to nepůjde ![]()
tak jinak klasika, nejspíš se už o tom tady psalo, opsat název, stáhnout ovladače, klidně univerzální a mělo by to šlapat, ale stará známá obehraná písnička ![]()
@elfuturo píše:
Tak gratuluji k 1% pravděpodobnosti že to nepůjde
tak jinak klasika, nejspíš se už o tom tady psalo, opsat název, stáhnout ovladače, klidně univerzální a mělo by to šlapat, ale stará známá obehraná písnička
no po mě to chce ovladač WIA. ale netuším, kde ho splašit. instalační CD je pro starší verze OS. a na netu ho nemůžu najít.