Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@isand píše:
Nainstalujte nový ovladac
tak já zkusím nějaký najít ![]()
@isand jo, to tu mám
akorát jsem ho ještě nepoužila. jdu se na to podívat.
@isand píše:
Tak třeba to zprovozníme
no asi ne, mě se tam ukázalo "nepodporovaný operační systém počítače
že to podporuje jen XP, XP 64bit, VISTA, a VISTA 64 bit. akorát teda vůbec netuším, jaký OS mám v noťasi
ale žádný z těhle psaných asi ne, když je to nepodporovaný
nejde něco stáhnout z netu?
Podle toho jak máš starý notas…pokud cca do dvou let, tak tam budou Windows 8.
Tak jedině jít přímo na stránky HP a tam na podporu. Třeba tam nějaký ovladač bude. My jsme teda kupovali novou tiskárnu před rokem a normálně s 8 komunikuje. Ale máme Samsung.
@isand píše:
Podle toho jak máš starý notas…pokud cca do dvou let, tak tam budou Windows 8.
Tak jedině jít přímo na stránky HP a tam na podporu. Třeba tam nějaký ovladač bude. My jsme teda kupovali novou tiskárnu před rokem a normálně s 8 komunikuje. Ale máme Samsung.
máme ho přesně 2 roky, kupovali jsme ho v electrowordu květen 2012.možná duben. a ta tiskárna bude asi starší. u tý vůbec nevím no ![]()
Jsem myslela, že tiskárnu máte novou…hledala jsem jí na podpoře HP a nenašla
Našla jsem http://h10025.www1.hp.com/…/wc/document?… Tak to stáhnout a zkusit.
Pokud máte 8, tak tam kromě klasický plochy máš i takový ty hrozný barevný okna.
@isand no právě že tam není. je starší, nevím jak moc, kupovala jsem ji před měsícem, a le použitou. mylím že v čr se vůbec neprodává co jsem našla. jo a přítel tvrdí, že máme windows 7, ale jistý si taky není
zkusím ten odkaz, díky ![]()
@isand píše:
Pokud máte 8, tak tam kromě klasický plochy máš i takový ty hrozný barevný okna.
já nakonec našla, že máme windows 7 home premium. ale už na tu intalaci nemám absolutně nervy ![]()
Tak zase to nemůže získat nějakej klíč k registru
já už jsem z toho fakt jelen. asi nebudu skenovat radši. chtěla jsem to co potřebuju, aspoň vyfotit na mob. a stáhnout do počítače, ale z jakéhosi důvodi mi počítač ten mobil „nevidí“. přitom tenhle mobil mám už rok a půl, a vždycky mi to šlo, teď najednou nic
![]()
A co potřebuješ scanovat? Není jednodušší to vyfotit foťákem?