Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jdu si pro radu, pripadam si jak blbka, ale nejde mi spustit DVD, jde jen zvuk a obraz bezi porad to, co je momentalne zapnute v Tv…Nevite co s tim?
@Alice.007 píše:
Máš dobře zapojenou skartku?
Tak to nezjistim, protoze na tohle jsem antitalent
) Vzdycky to slo, dala jsem dvd pri tapnute Tv a musto programu tv, se spustil film.Ted jde pouze zvuk..:-(
@suongd píše:
Tak to nezjistim, protoze na tohle jsem antitalent) Vzdycky to slo, dala jsem dvd pri tapnute Tv a musto programu tv, se spustil film.Ted jde pouze zvuk..:-(
mně to kdysi taky udělalo a nevím ted přesně, ale pošolíchala jsem něco se skartkou( to je ten kabel co spojuje dvd a tv),a bylo, jako jestli tam dobře sedí..
@Cmochy píše:
Je to rozbitý
@Alice.007 píše:mi připomnělo jednou na návštěvě u dosti bigotních katolíků, jak se modlili nad rozbitým kazeťákem, zakl. zkus to taky, třeba to pomuže..
NENE!!!
![]()
Jsem spis doufala, ze mi reknete, ze musim na nejakym ovladaci neco jeste zmacknout…a vy mi poradite modleni…
Kabely jsem zkoukla, vse je asi tak, jak byt ma..:)
Mas danej kabel z dvdicka do tv a nebo taky esi mas na tv tuplik z av tak to muzes byt taky tim ze to nemas preply
Ale některý ovladače to mají pod jinym označeni jak av, prostě pomačkej pro sichr všechny, a napiš jak si dopadla…
Kabel z dvd do tv vede
Vzdycky i kdyz jsem sledovala Tv a zapla dvd, dala dovnitr disk, tak to samo preskocilo a spistil film z toho dvd. Dneska se mi spusti jen zvuk
A nebojte, pomackala jsem vsechny, to me tez napadlo, ale nepomohla jsem si. Porad jen zvuk a v Tv dal program, ktery byl spusteny…
A není v dvd nebo tv těch zástrček na kabel víc? Vyzkoušej všechny.
@Alice.007 píše:
A není v dvd nebo tv těch zástrček na kabel víc? Vyzkoušej všechny.
@suongd píše:Je to tak, jako vzdycky.Uz na to hold kaslu…
asi je to fakt rozbitý..:D koukej na telku..nebo si to pust v pc..
@Alice.007 píše:
asi je to fakt rozbitý..:D koukej na telku..nebo si to pust v pc..
Si porad rikam, ze kdyby to bylo rozbity, nesel by ani zvuk
Ale jo, kaslu na to a koukam na telku, do knizky a do tabletu ![]()